Selena Gomez (28) haalt haar messen nog eens boven voor het tweede seizoen van ‘Selena + Chef’. In de serie scherpt de Amerikaanse zangeres haar kookkunsten aan met behulp van beroemde gasten. Het eerste seizoen ging in augustus 2020 in première en was een groot succes. Nu is ook het tweede seizoen van start gegaan. En dat loopt niet altijd van een leien dakje... [naar artikel]
Mocht Timothée Chalamet (28) van zijn vriendin Kylie Jenner (26) niet op de foto met Selena Gomez (31) op de Golden Globes dit weekend? Volgens de ‘Wonka’-acteur is daar niets van aan. Maar waarover ging het ‘roddelpartijtje’ tussen Gomez en goeie vriendin Taylor Swift (34) dan wel? [naar artikel]
Adrien Trebel wordt vandaag 27. Hij is nog één van de weinigen met persoonlijkheid en grinta in de spelersgroep van Anderlecht – dat merk je ook... [naar artikel]
Hij was de rechterhand van Sergio Herman in Oud Sluis, toverde met The Jane een bloeiende tweesterrenzaak uit zijn hoed en draait als dj op Tomorrowland. Tussendoor is Nick Bril culinair ontdekkingsreiziger, verloofd, vader van twee, en timmert hij volop aan zijn tweede restaurant. En nu is er zijn eerste boek 33. [naar artikel]
Het culinair festival Antwerpen Proeft staat te popelen om u tachtig gerechtjes uit 35 restaurants aan te bieden. De nieuwe ambassadeur van het evenement is Nick Bril. De chef-kok van The Jane zorgt direct voor een nieuwigheid: in zijn keuken is er plaats voor een deejay. [naar artikel]
Een natje en een droogje en voetbal. Old habits die hard: met Marc Degryse op het terras van ‘Gasthof Halifax’ in Deinze om het voetbalweekend in de Champions’ play-offs voor te bereiden: “Onuachu! 32 goals! Dan kun je toch niet stellen dat Nmecha beter is?” [naar artikel]
Een natje en een droogje en voetbal. Old habits die hard: met Marc Degryse op het terras van ‘Gasthof Halifax’ in Deinze om het voetbalweekend in de Champions’ play-offs voor te bereiden: “Onuachu! 32 goals! Dan kun je toch niet stellen dat Nmecha beter is?” [naar artikel]
Van een wat afgeleefd wildrestaurant naar luxueus vijfsterrenhotel: zo snel én drastisch kon de metamorfose van Le Sanglier des Ardennes de voorbije jaren verlopen met de centen van Marc Coucke. De ‘nieuwe' Sanglier moet van Durbuy dan ook de hotspot van de Ardennen maken: “Met dezelfde glamour in de jaren 1960 en ’70 toen heel wat Vlamingen in Luxemburg eerst hun ‘couponnekes’ gingen verzilveren en nadien hier met flink wat cash in de zakken halt hielden.” Waarbij - primeur - Wout Bru nog zeker tot 2032 (!) in de potten zal roeren: “Ik voel me hier dan ook helemaal thuis.” [naar artikel]
Niets leukers dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.