LIVE. Geen afscheiding na 45 minuten op Jan Breydel, wel goals in de tweede helft?

06/02/2021 - 19:17
"• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Jan Breydelstadion • Eerste wedstrijd voor Yves Vanderhaeghe als Cercle-coach"

1. Rode Duivels kloppen IJsland dankzij twee goals van Batshuayi (15/11/2018 - Het Belang van Limburg)

De Rode Duivels hadden gedurende de hele match tegen IJsland overduidelijk het meeste balbezit, maar dat leidde niet automatisch tot veel goals. De (flauwe en mistige) eerste helft bleef dan ook steken op een brilscore. Na twintig minuten in de tweede helft was het Batshuayi die de Duivels op voorsprong trapte. Met nog tien minuten op de klok kon Batsman de bal nog een tweede keer de goal in lopen (letterlijk zelfs). [naar artikel]

2. Mbappé heerst in Parijs met vier goals in dertien (!) minuten, Denayer is machteloos (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

PSG heeft in het eigen Parc des Princes geen spaander heel gelaten van Lyon. Kylian Mbappé was de grote man met vier goals in de tweede helft.... [naar artikel]

3. Mbappé heerst in Parijs met vier goals in dertien (!) minuten, Denayer is machteloos tegen recordbrekend PSG (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Heeft tweede helft tussen Cercle en KV Oostende wél goals te bieden? (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Jan Breydel • Met winst springt KVO (14de) over Cercle (13de) [naar artikel]

5. LIVE (20u). Na de mist als spelbreker: komt Union in tweede helft tegen Seraing nog in de problemen? (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Seraing-Union werd zaterdag na amper één helft gestaakt. Door een dicht mistgordijn werd voetballen onmogelijk in het Stade du Pairay. De Brusselaars leidden op dat moment met 0-2 na 45 minuten na goals van Undav en Vanzeir. Komt de leider - met tien na rood voor Bager - na rust nog in de problemen? Volg de tweede helft in onderstaande liveblog. [naar artikel]

6. LIVE. Tempo gaat de hoogte in op Jan Breydel met de rust in zicht. Krijgen we nog goals? (25/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Aftrap: 16u • Jan Breydel [naar artikel]

7. LIVE. Teuma mist strafschop, maar scoort bij tweede poging (0-3) (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

8. STVV overklast Waasland-Beveren met 4 goals in de tweede helft (17/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Wat niet lukte in de eerste helft, ging weergaloos in de tweede. Bamba en Boli weten elk met twee goals de kanaries te verlossen. [naar artikel]

9. LIVE. Nog geen goals op Jan Breydel bij rust, Moeskroen virtueel in barrages (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (18u) • Ref: Jonathan Lardot • Eén punt altijd genoeg voor Moeskroen voor barrages tegen Seraing • Club wil weer aanknopen met zege na nederlaag in Anderlecht [naar artikel]

10. LIVE. Nog geen goals op Jan Breydel bij rust, Moeskroen virtueel zeker van barrages (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

11. KIJK LIVE. Bouwt Club voorsprong verder uit in de tweede helft? (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (19u30) [naar artikel]

12. VIDEO: Een rollercoaster op Jan Breydel met prinsheerlijke goals (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een rollercoaster was het op Jan Breydel. Club Brugge en Standard hielden elkaar in evenwicht na een spektakelstuk: 4-4. Mét mooie goals. Vormer,... [naar artikel]

13. LIVE ATALANTA-GENOA. Ploegen vinden geen afscheiding in matige eerste helft, De Ketelaere voorlopig onzichtbaar (22/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere heeft zijn draai gevonden bij Atalanta, maar tegen Genoa wil het voorlopig niet lukken vanavond. De Belg vindt geen oplossingen in een matige eerste helft. Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

14. LIVE. Geen goals voor rust, breekt Lukaku de ban in tweede helft? (25/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 15u • San Siro • Inter heel dicht bij titel [naar artikel]

15. LIVE. We naderen het slot van de eerste helft op Jan Breydel, vallen er nog goals? (15/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydelstadion • Jupiler Pro League • Speeldag 25 • Aftrap: 18u [naar artikel]

16. LIVE. Einde van boeiende eerste helft in zicht. Komen er nog goals voor rust? (23/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Jan Breydel • Speeldag 12 • Aftrap: 16u15 [naar artikel]

17. LIVE GENK-UNION. Wie trekt het laken naar zich toe in de tweede helft? (21/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Genk en Union zijn er weer aan begonnen in de Cegeka Arena. Het staat 1-1 na goals van McKenzie en Boniface. Volg de tweede helft op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]

18. LIVE CLUB-AARHUS. Rits verdubbelt score na opnieuw geweldige start, Thiago treft de lat (27/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge opent zijn Europese seizoen in de tweede voorronde van de Conference League. Tegenstander op Jan Breydel is AGF, dat vorig seizoen derde werd in de Deense competitie. Na een sterke start kwam blauw-zwart al na tien minuten op voorsprong via Buchanan. Twee minuten na de rust verdubbelde Mats Rits de score. Blijft Club doordrukken in de tweede helft? Volg alles in onze liveblog of kijk naar de wedstrijd op VTM 2 met commentaar van Aster Nzeyimana en Marc Degryse! [naar artikel]

19. LIVE. Tweede helft aan de gang: kan AA Gent 2-1-achterstand ombuigen? (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 9 • Jan Breydel • Nathan Verboomen [naar artikel]

20. LIVE. Flauwe eerste helft op Jan Breydel, brengt tweede helft beterschap? (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag • Aftrap: 18u15 • Jan Breydelstadion • Beide ploegen hebben drie punten [naar artikel]

21. Spektakelmatch met acht goals: Standard haalt Club (een beetje) uit titelroes (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Geen 40 seconden deze keer, wel 8 minuten om de score te openen. Maar ook dat volstond om Jan Breydel in vuur en vlam te zetten. Evenwel niet om... [naar artikel]

22. LIVE. Boyata en Lukebakio in Berlijnse stadsderby: krijgen we goals in de tweede helft? (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE. Sensationeel halfuur op Jan Breydel: Dost scoort, maar Genk keert scheve situatie helemaal om na héérlijke goals Ito en Toma! (24/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Jan Breydel • Verkleint Genk de kloof tot 6 punten, of heeft Club straks een marge van 12 eenheden? [naar artikel]

24. LIVE. Sensationele halfuur op Jan Breydel: Dost scoort, maar Genk keert scheve situatie helemaal om na héérlijke goals Ito en Toma! (24/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

25. Tweemaal aftrappen bij start van eerste helft, driemaal bij tweede helft in Jan Breydel (02/04/2024 - Sporza)