18/01/2022 - 00:23
"Seraing-Union werd zaterdag na amper één helft gestaakt. Door een dicht mistgordijn werd voetballen onmogelijk in het Stade du Pairay. De Brusselaars leidden op dat moment met 0-2 na 45 minuten na goals van Undav en Vanzeir. Komt de leider - met tien na rood voor Bager - na rust nog in de problemen? Volg de tweede helft in onderstaande liveblog."

1. LIVE (20u). Na de mist als spelbreker: komt Union in tweede helft tegen Seraing nog in de problemen? (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Seraing-Union werd zaterdag na amper één helft gestaakt. Door een dicht mistgordijn werd voetballen onmogelijk in het Stade du Pairay. De Brusselaars leidden op dat moment met 0-2 na 45 minuten na goals van Undav en Vanzeir. Komt de leider - met tien na rood voor Bager - na rust nog in de problemen? Volg de tweede helft in onderstaande liveblog. [naar artikel]

2. Dichte mist is spelbreker in Seraing-Union: match bij rust gestaakt bij 0-2-voorsprong voor Brusselaars (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Seraing-Union is na amper één helft gestaakt. Niet door een plotse coronagolf, wel door een dicht mistgordijn dat voetballen onmogelijk maakte in het Stade du Pairay. De Brusselaars leidden met 0-2 na 45 minuten, maar de tweede helft zal dus later gespeeld moeten worden. [naar artikel]

3. Matig Union pakt de drie punten mee uit Seraing dankzij blunderende Seraing-doelman Galje (30/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Union heeft zondagmiddag een zuinige zege geboekt: tegen Seraing speelde de vice-kampioen erg matig, maar dankzij een blunderende Seraing-doelman en een lichte penalty mag het toch drie punten bijschrijven. Vanzeir en Teuma zorgden voor de Brusselse goals, Elisor milderde namens de thuisploeg. [naar artikel]

4. LIVE UNION-SERAING (19u15). De troepen van Geraerts bekampen rode lantaarn Seraing (16/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 19u15 • Stade Joseph Marien • Union is tweede, Seraing is al zeker van degradatie [naar artikel]

5. LIVE UNION-SERAING. GOAL! Adingra zet dominantie Union om in voorsprong (16/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE UNION-SERAING. Union heeft schaapjes al op het droge na 2-0 van Vertessen (16/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Union in de problemen! Mikautadze brengt Seraing op dubbele voorsprong (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 11de speeldag • Aftrap: 16u15 • Stade Joseph Marien • Union staat derde (19 punten), Seraing dertiende (12) [naar artikel]

8. LIVE (18u30). Kan Seraing leider Union in de problemen brengen? (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Stade du Pairay • Speeldag 22 [naar artikel]

9. LIVE. Kan Seraing, of de dichte mist in het Stade du Pairay, leider Union in de problemen brengen? (15/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE UNION BERLIN-UNION. Union voor de derde keer op voorsprong: Boniface met zijn tweede van de avond (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Union neemt het in de achtste finales van de Europa League op tegen het Duitse Union Berlin. Voorlopig staat het 2-3. Boniface (twee keer) en Vertessen scoorden voor de Brusselaars. Volg de wedstrijd op de voet in onze liveblog. [naar artikel]