Bruno schenkt Zulte Waregem in extremis een oververdiend punt op Charleroi

07/02/2021 - 17:55
"Meer dan 90 minuten leek Charleroi tegen Zulte Waregem op weg naar de zege na een doelpunt na nog geen minuut van Benchaib, maar helemaal aan het gaatje stelde Bruno gelijk. En dat was verdiend ook. Zo blijft Charleroi voorlopig zesde met 38 punten, Essevee staat elfde met 34 eenheden."

1. Bruno schenkt Zulte Waregem in extremis een oververdiend punt op Charleroi (07/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Meer dan 90 minuten leek Charleroi tegen Zulte Waregem op weg naar de zege na een doelpunt na nog geen minuut van Benchaib, maar helemaal aan het gaatje stelde Bruno gelijk. En dat was verdiend ook. Zo blijft Charleroi voorlopig zesde met 38 punten, Essevee staat elfde met 34 eenheden. [naar artikel]

2. LIVE BEKER: Flitsend Oostends aanvalsduo bezorgt STVV hoofdpijn - Fall zet Charleroi oververdiend op voorsprong (28/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Achtste finales  Beker van België Vanavond twee wedstrijden  Oostende krijgt Sint-Truiden over de vloer Charleroi op bezoek bij Moeskroen  [naar artikel]

3. LIVE BEKER: STVV probeert het tij te keren - Fall zet Charleroi oververdiend op voorsprong (28/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Sykes brengt Union even voor het uur oververdiend op voorsprong tegen Charleroi (29/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 2de speeldag • Stade Joseph Marien • Aftrap: 20u45 • Vicekampioen Union wacht nog op eerste zege [naar artikel]

5. LIVE CHARLEROI-SERAING: Bayo zet de thuisploeg oververdiend op voorsprong (11/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Seraing snakt naar punten. Kunnen de Mettalo’s iets rapen op het veld van Charleroi? Voorlopig ziet het er alleszins niet goed uit, want de Zebra’s leiden met 1-0 na een treffer van Bayo. [naar artikel]

6. Essevee wint oververdiend tegen Moeskroen na partij die bol stond van het geklungel (10/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Neen, Moeksroen - Zulte Waregem zal niet de geschiedenisboeken ingaan als de meest hoogstaande partij ooit in België. Enkel door geklungel in de [naar artikel]

7. Zesde 'scudetto' op rij voor Juventus! Oude Dame kroont zich oververdiend tot landskampioen (21/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Coppa Italia: check. Serie A: check. Juventus kroonde zich na een duidelijke 3-0 zege vanmiddag tegen laagvlieger Crotone voor de zesde (!) keer [naar artikel]

8. LIVE: Leye brengt vlak na rust Eupen oververdiend langszij (1-1) (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Stayen  Ref: Jan Boterberg  Sint-Truiden heeft met 18 op 21 een ijzersterke thuisreputatie  Eupen bengelt op een vijftiende plaats  [naar artikel]

9. Genk morst met kansen maar pakt oververdiend laatste Europese ticket tegen zwak Essevee (27/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

't Is dat Genk véél te lief was in de afwerking, anders had het met 7-0 gewonnen van Zulte Waregem. Maar 2-0 volstaat: het laatste Europese ticket... [naar artikel]

10. LIVE. GOAL! Carcela maakt er na balverlies van Wesley oververdiend 1-0 van op Sclessin! (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)