1. LIVE. Droomstart voor Genk: Bongonda schiet Anderlecht al na twee minuten op achterstand! (07/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 24 [naar artikel]

2. LIVE. Droomstart voor Genk: Bongonda schiet Anderlecht al na twee minuten op achterstand na geklungel achterin! (07/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE. Droomstart voor Anderlecht: Trebel jaagt 0-1 al na twee minuten voorbij Jackers! (19/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Zesde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Freethiel • Anderlecht gaat op zoek naar derde zege van het seizoen [naar artikel]

4. LIVE. Pozuelo krult het leer na drie minuten al haarfijn binnen! Droomstart voor Genk (29/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

De kop is er al af voor Racing Genk. Na de heenwedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League (5-0 winst tegen Fola Esch) trappen de... [naar artikel]

5. LIVE. Droomstart voor Chelsea: Werner tikt na twee minuten al binnen! (08/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Gazprom Arena (18u45) [naar artikel]

6. LIVE: Droomstart voor Club Brugge! Casper Nielsen knalt 0-1 na amper 4 minuten binnen (30/11/2023 - Sporza)

Club Brugge is al zeker van minstens de 2e plek in zijn Conference League-groep. Maar een zege tegen Besiktas kan Club verder op weg zetten richting groepswinst, waardoor barragewedstrijden vermeden worden. Volg het duel tussen Besiktas en Club vanaf 18.45 uur. [naar artikel]

7. LIVE: Droomstart voor OH Leuven! Banzuzi buffelt openingsgoal na amper 2 minuten binnen (03/02/2024 - Sporza)

Westerlo en OH Leuven hebben een goede flow te pakken. De Kemphanen zijn onder Rik De Mil op kousenvoeten opgeklommen naar een tiende plaats. Ook Leuven is vier opeenvolgende wedstrijden ongeslagen, maar blijft wel nog steeds in de kelder van het klassement haperen. Wie kan de volgende stap voorwaarts zetten? Volg het hier vanaf 18.15 uur of luister naar Radio 1. [naar artikel]

8. LIVE: Droomstart voor Club Brugge, Jutgla opent al na vijf minuten de score (24/04/2024 - Sporza)

Club-Genk kondigt zich aan als een veelbelovende affiche. Beide clubs zijn nog ongeslagen in de Champions' Play-offs en verrassen met verfrissend voetbal. Welke blauwe ploeg katapulteert zichzelf tot titelkandidaat? Volg alles hier live op de voet vanaf 20.30u! [naar artikel]

9. LIVE: Anderlecht gaat kort na de rust in enkele minuten van een 0-1-achterstand naar een 3-1-voorsprong tegen STVV (18/02/2024 - Sporza)

Anderlecht kende een moeilijk begin van 2024, maar de paars-witte trein lijkt na twee zakelijke zeges tegen Gent en Charleroi weer helemaal vertrokken. Dendert die straks ook voorbij STVV? De Kanaries mikken nog steeds op de Champions' Play-Offs en zullen hun vel duur verkopen. Volg het hier live vanaf 18.30 uur. [naar artikel]

10. Droomstart voor Antwerp: vier pijlers waarmee Great Old vier op zes pakte tegen topclubs Anderlecht en AA Gent (07/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

4 op 6 tegen Anderlecht en Gent. Neen, dit is niet het tussentijdse rapport van Club Brugge of Standard. Wel dat van promovendus Antwerp. Totaal onverwacht, want de Great Old is een ploeg in volle opbouw. Intern werd er op de Bosuil zelfs rekening gehouden met een mogelijke nul op vijftien. [naar artikel]