07/02/2021 - 20:07
"Anderlecht heeft in Genk een gouden zaak gedaan in de strijd om play-off 1. Paars-wit zette er via Amuzu en El Hadj een scheve situatie recht, waardoor het nu met 41 punten alleen vierde is in de stand. Genk is derde met twee punten meer."

1. Anderlecht zet met twee goals in vier minuten scheve situatie recht in Genk en is nu alleen vierde (07/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft in Genk een gouden zaak gedaan in de strijd om play-off 1. Paars-wit zette er via Amuzu en El Hadj een scheve situatie recht, waardoor het nu met 41 punten alleen vierde is in de stand. Genk is derde met twee punten meer. [naar artikel]

2. LIVEBLOG ANDERLECHT-STVV. Zes dolle minuten in het Lotto Park: paars-wit maakt drie goals en zet scheve situatie helemaal recht (18/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht krijgt STVV over de vloer. Kan paars-wit Koita en co in bedwang houden? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. OHL zet in duel tussen twee clubs die in Thaise handen zijn scheve situatie in 10 minuten tijd helemaal recht (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het duel tussen twee clubs die in Thaise handen zijn - Vichai en Aiyawatt Srivaddhanaprabha (OHL) en Pairoy Piemponngsant (Moeskroen) eindigde na... [naar artikel]

4. Spurs-Belgen onderuit in Watford, dat scheve situatie in zeven minuten rechtzet (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Premier League • Aftrap: 17u • Vicarage Road • Tottenham en Watford zijn met het maximum van de punten perfect aan het nieuwe... [naar artikel]

5. LIVE. Op twee minuten zet Barcelona scheve situatie recht tegen Real Sociedad (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 16u15 • Estadio Anoeta • Vierde speeldag La Liga • Barça pakte 9/9 [naar artikel]

6. LIVE. Op drie minuten tijd zet Barcelona scheve situatie recht tegen Real Sociedad (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. Antwerp zet scheve situatie in vijf minuten tijd recht en wint alsnog van Eupen (06/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het zag er even niet goed uit, maar Antwerp heeft dan toch de drie punten gepakt aan de Kehrweg. Aan de rust stond ‘The Great Old’ 1-0 achter na... [naar artikel]

8. Antwerp zet scheve situatie in Eupen recht na twee goals in vier minuten en wipt naar derde plek (06/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Antwerp staat voorlopig derde in de Jupiler Pro League na een nipte 1-2-zege op het veld van Eupen. De Panda’s kwamen in de eerste helft op voorsprong, maar in vier minuten stelden de bezoekers orde op zaken. Refaelov maakte met een lage schuiver gelijk en Rodrigues zorgde voor de drie punten. [naar artikel]

9. VIDEO: Antwerp zet scheve situatie in vijf minuten tijd recht en wint alsnog van Eupen (06/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Geen makkelijke avond aan de Kehrweg voor Antwerp, maar in een verschroeiend laatste halfuur zette de Great Old alles recht. Refaelov tekende voor... [naar artikel]

10. LIVE. Malinwa buigt op vijf minuten tijd scheve situatie om en duikt met 2-1-bonus kleedkamers in (20/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Elfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 14u30 • AFAS Stadion • Antwerp en KV Mechelen staan zij aan zij met 17 punten [naar artikel]