LIVE. Komt Genk ook na rust als beste uit de kleedkamer?

10/02/2021 - 19:06
"• Luminus Arena"

1. LIVE. Genk komt goed uit de kleedkamer, Koffi houdt Moeskroen overeind (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Dertiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Luminus Arena • Eerste match van John van den Brom als Genk-coach [naar artikel]

2. LIVE. Geen goals aan rust: beste kansen voor Genk, Kortrijk rekent op organisatie (02/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Zesde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap 20u • Guldensporenstadion • Kortrijk boekte vorig weekend de eerste zege van het seizoen, Genk komt... [naar artikel]

3. LIVE. Eerste goede kans na rust is voor Genk, Vanhamel maakt zwabberbal Heynen onschadelijk (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u15 • Luminus Arena • Scheidsrechter: Bert Put • Genk is op zoek naar z’n beste vorm [naar artikel]

4. LIVE. Gent schiet zichzelf wéér in de voet na 1-3 van Bronn. Dejaegere nog voor rust naar kleedkamer gestuurd met tweede geel (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Tiende speeldag Jupiler Pro League * Stadion: Ghelamco Arena * Aftrap: 20 uur * Herpakt RC Genk zich na Europese nederlaag? [naar artikel]

6. Videodinges? Ref moet spelers tijdens rust van cruciaal Bundesliga-duel uit de kleedkamer vissen omdat videoref beslist om tóch penalty te geven (16/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

De spelers van Mainz en SC Freiburg wisten niet wat hen vanavond overkwam. De 22 protagonisten zaten al in de kleedkamer voor de rust, maar op... [naar artikel]

7. LIVE ANTWERP-GENK. Janssen niet, Alderweireld wel: tweede penaltypoging brengt Great Old op gelijke hoogte op slag van rust (07/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op de Bosuil strijden Antwerp en Racing Genk vanavond om de leidersplaats. De beste aanval neemt het op tegen de beste verdediging, spektakel verzekerd. Na een vurig wedstrijdbegin zette McKenzie de Genkenaren op voorsprong. Trésor gaf zijn 23ste assist en is nu alleen recordhouder in onze competitie. Antwerp kreeg twee penalty’s voor de rust. Janssen miste de eerste, Alderweireld trof met de tweede wel raak. Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

8. LIVE. Standard heeft aan de rust de beste kansen tegen leider Genk. Treffer van Emond afgekeurd na tussenkomst van de VAR (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Standard - Genk • Limburgers verloren acht keer op rij op Sclessin • Genk maakte donderdag indruk op veld Besiktas: 2-4, Standard won met 2-1 van... [naar artikel]

9. VIDEO. Thomas Buffel en co zorgen voor feestje in de kleedkamer (28/12/2016 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk had dinsdagavond genoeg aan twee doelpunten voor rust om het AA Gent van Hein Vanhaezebrouck opzij te zetten. Nadien brak er een feestje los in de kleedkamer. Kapitein Thomas Buffel stak van wal met een klassieke 'ziggezagge-ziggezagge!'. [naar artikel]

10. LIVE. Vlak voor rust mist Bakic dé kans op 0-2, Clement heeft een hoop werk in de kleedkamer (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u30, Luminus Arena • 23ste speeldag Jupiler Pro League • Ref: Jan Boterberg • Genk moet het zonder geschorste Pozuelo en geblesseerde... [naar artikel]

11. LIVE ANTWERP-GENK. Balikwisha profiteert van Genkse flater, Great Old baas in tweede helft (07/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op de Bosuil strijden Antwerp en Racing Genk vanavond om de leidersplaats. De beste aanval neemt het op tegen de beste verdediging, spektakel verzekerd. In een geanimeerde eerste helft scoorden McKenzie en Alderweireld. Na de rust kwam Antwerp voor het eerst op voorsprong na een flater van Sadick. Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

12. LIVE. Vlak voor rust mist Bakic dé kans op 0-2 na perfecte counter, Clement heeft een hoop werk in de kleedkamer (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

13. Zo ging het er in de rust aan toe in de Franse kleedkamer: “Zij spelen een WK-finale, wij doen dat niet” (21/12/2022 - Het Belang van Limburg)

In ‘Merci Les Bleus’, een documentaire van de Franse tv-zender TF1, krijgen we een exclusieve inkijk in het kamp van de Fransen tijdens het WK in Qatar. Als teaser werden beelden vrijgegeven van hoe het er tijdens de rust van de finale in de kleedkamer aan toeging. [naar artikel]

14. LIVE GENK-WESTERLO. Kayembe stuurt Genk met een 2-1-voorsprong de rust in. Baah krijgt wel nog rood! (01/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de midweekwedstrijd bij Club Brugge krijgt Racing Genk in de eigen Cegeka Arena laagvlieger Westerlo over de vloer. Houden de Limburgers de drie punten thuis? Bij de rust staan de bordjes alvast in evenwicht. [naar artikel]

15. LIVE ATALANTA-GENOA. Thuisploeg na lange VAR-check verdiend op voorsprong, ‘CDK’ al tijdens de rust gewisseld (22/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere heeft zijn draai gevonden bij Atalanta, maar tegen Genoa wou het niet lukken vanavond. Gasperini besloot zijn aanvaller in de kleedkamer te houden tijdens de rust. Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

16. LIVE. Napoli slaat op slag van rust toe en duikt met voorsprong de kleedkamer in (22/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

* 17de speeldag Serie A [naar artikel]

17. LIVE. Inter trekt met dubbele voorsprong richting kleedkamer, valt Lukaku na rust in? (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 15u [naar artikel]

18. LIVE. Arsenal komt het best uit de kleedkamer, al is het wachten op grote kansen na rust (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Alderweireld in basis • Krijgt ook Vertonghen speelminuten? • Zowel Spurs als Arsenal liggen uit CL-race • Tottenham Hotspur Stadium [naar artikel]

19. LIVE. OHL komt vinnig uit kleedkamer op zoek naar gelijkmaker, De Norre besluit over (15/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 12 JPL • Aftrap: 20u45 • King Power At Den Dreef Stadium • Genk is 2de, OH Leuven knap 5de [naar artikel]

20. VIDEO. Genk-spelers bouwen feestje in kleedkamer na zege tegen Anderlecht (31/03/2019 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk won zaterdagavond op de eerste speeldag van play-off 1 met 3-0 van Anderlecht. De belangrijke driepunter werd uiteraard uitbundig gevierd, ook in de kleedkamer. Joseph Paintsil, die het derde doelpunt maakte, filmde het hele gebeuren en plaatste het filmpje op Instagram. [naar artikel]

21. KIJK LIVE (20u45). Waarom haast alle andere topclubs (net als onze surfers) hopen dat Genk beker wint - Luikse kleedkamer in gereedheid (25/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Racing Genk spelen vanavond de finale van de Croky Cup. De Rouches kunnen de beker voor een negende keer winnen, voor Genk zou het een vijfde exemplaar betekenen. Wie trekt aan het langste eind? Kijk op HLN.be en VTM 2 live naar de partij. De uitzending start om 20u10. [naar artikel]

22. KIJK LIVE (20u45). Waarom haast alle andere topclubs hopen dat Genk beker wint - Limburgers al op de Heizel, ook Luikse kleedkamer is klaar (25/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

23. KIJK LIVE (20u45). Waarom haast alle andere topclubs hopen (en onze surfers denken) dat Genk beker wint - Luikse kleedkamer in gereedheid (25/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

24. LIVE. Buffalo's zoeken onder striemend fluitconcert de kleedkamer op: 1-3 voor Genk en Dejaegere al met rood naar de kant (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

25. “We moeten ons niet belachelijk laten maken”: KAV Dendermonde-trainer houdt spelers na rust in de kleedkamer bij 0-11-achterstand (24/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Officieel heet KAV Dendermonde - Dynamo Beervelde een stopgezette wedstrijd, maar toen scheidsrechter Karel De Meuter de partij na de rust opnieuw op gang wilde fluiten, bleef de thuisploeg – wijselijk (?) – in de kleedkamer. Op het scorebord stonden immers al veelzeggende cijfers: 0-11. [naar artikel]