LIVE. Napoli slaat op slag van rust toe en duikt met voorsprong de kleedkamer in

22/12/2018 - 15:54
"* 17de speeldag Serie A"

1. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Dan toch Giroud! Fransman zet Milanezen op slag van rust op rozen tegen Napoli (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Op slag van rust zette Giroud de bezoekers op voorsprong, de thuisploeg staat voor een zware opdracht om alsnog de halve finales te bereiken. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

2. LIVE NAPOLI-FRANKFURT. Osimhen kopt Napoli op slag van rust op voorsprong (15/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nieuw voorval van supportersgeweld. Voor het duel tussen Napoli en Eintracht Frankfurt is het tot zware vechtpartijen gekomen tussen de politie en aanhangers van de Duitse club. Op deze pagina hoeft u niets van het Champions League-duel te missen. [naar artikel]

3. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na treffer Giroud op slag van rust, Osimhen in absolute slot met de gelijkmaker! (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na penaltytreffer van Giroud, Napoli krijgt bal met moeite tussen de palen (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE GROEP C. Napoli verdubbelt via Osimhen de voorsprong tegen Braga, Real op slag van rust op achterstand in Berlijn (12/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

In groep C is Real Madrid na vijf zeges autoritair groepswinnaar. Maar wie vervoegt de Koninklijke in de achtste finales? Napoli en Braga maken het in een onderling duel uit. De Portugezen moeten met twee goals verschil winnen in Italië om alsnog de tweede plaats van Napoli af te snoepen. Real speelt op bezoek bij het uitgeschakelde Union Berlin. Volg beide matchen in onze liveblog! [naar artikel]

6. LIVE. Napoli staat bij rust al op comfortabele voorsprong (22/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 32 • Stadio Diego Armando Maradona • Napoli staat 5de, Lazio 6de [naar artikel]

7. Napolitaanse trein dendert verder: comeback van Udinese komt te laat om leider Napoli een eerste competitienederlaag toe te dienen (12/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Napoli duikt met een straat voorsprong de winterbreak in in Italië. Napoli won zonder problemen van subtopper Udinese dankzij doelpunten van Victor Osimhen (ex-Charleroi), Piotr Zielinski en Eljif Elmas. Napoli heeft nu elf punten voorsprong op eerste achtervolgers Lazio en Milan (die morgen nog wel in actie moeten komen). [naar artikel]

8. LIVE. Napoli en Dries Mertens komen snel na de rust op voorsprong bij AC Milan (14/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag • San Siro • Aftrap: 20u45 • Milan is tweede (56 punten), Napoli zesde (47) [naar artikel]

9. LIVE KORTRIJK-ANDERLECHT. 0-1! Op slag van rust krult Dreyer de openingsgoal tegen de touwen (19/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op slag van rust kwam Anderlecht op voorsprong via winteraanwinst Dreyer. De inzet voor de recordkampioen is niet min: bij winst is paars-wit zeker dat het na deze speeldag in de top acht staat. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

10. LIVE. Inter trekt met dubbele voorsprong richting kleedkamer, valt Lukaku na rust in? (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 15u [naar artikel]

11. LIVE GENT-WEST HAM. Londenaars komen op slag van rust op voorsprong tegen sterk Gent (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent neemt het vanavond in de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Conference League op tegen West Ham United. De Londenaars vechten in de Premier League tegen de degradatie en starten niet met hun sterkste elftal. Gent domineert de wedstrijd en creëerde al verschillende kansen, maar ‘The Hammers’ klommen op slag van rust wel op voorsprong. Kunnen de Buffalo’s de scheve situatie nog rechtzetten? Volg het hier live! [naar artikel]

12. LIVE FRANKFURT-NAPOLI. 0-1! Osimhen zet Napoli op voorsprong (21/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de achtste finales van de Champions Leauge op tegen Frankfurt. De Italianen staan autoritair aan de leiding in de Serie A en willen ook op het kampioenenbal hoge ogen gooien. Osimhen trapte hen na 40 minuten spelen op voorsprong. Volg alles op de voet in deze liveblog! [naar artikel]

13. LIVE. Real duikt rust in met voorsprong, valt Hazard in na de pauze? (30/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 16 La Liga [naar artikel]

14. LIVE ATALANTA-GENOA. Thuisploeg na lange VAR-check verdiend op voorsprong, ‘CDK’ al tijdens de rust gewisseld (22/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere heeft zijn draai gevonden bij Atalanta, maar tegen Genoa wou het niet lukken vanavond. Gasperini besloot zijn aanvaller in de kleedkamer te houden tijdens de rust. Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

15. LIVE. Club duikt de kleedkamer in met dubbele voorsprong, Dennis met hakje à la Suárez! (15/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 19 • Jan Breydelstadion • Aftrap: 18 uur [naar artikel]

16. LIVE. Mertens en Napoli gaan na gelijkopgaande eerste helft met 0-0 de kleedkamer in bij AC Milan (14/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

17. LIVE. Wales duikt rust in met gevleide voorsprong tegen Oekraïne (05/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Cardiff City Stadium (18u) [naar artikel]

18. LIVE. Refaelov slaat toe op slag van rust! Gouden Schoen trapt Anderlecht bij rentree op voorsprong bij Charleroi (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pays • Charleroi knap 5de in de stand • Anderlecht heeft amper 8 op 21 [naar artikel]

19. Kijk LIVE! En daar is de gelijkmaker: Van Kerkhoven slaat toe op slag van rust! (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Red Flames kijken Engeland in de ogen in een oefenduel. De oefenmatch van onze Belgische voetbaldames is live te bekijken op Q2 en HLN.be. [naar artikel]

20. Jonge Napoli-fan steelt de show in kleedkamer: "Woah, Mertens!" (25/01/2018 - Sporza)

Leuke beelden uit Italië: Napoli inviteerde een jonge fan voor een bezoekje aan de kleedkamer. De guitige knaap had geen plankenkoorts en liet zijn danspasjes bewonderen. [naar artikel]

21. LIVE. PSG laat de kansen liggen, Bayern duikt met voorsprong de rust in (13/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Terugwedstrijd kwartfinale • PSG won heenmatch met 2-3 • Aftrap: 21 uur [naar artikel]

22. LIVE. Liverpool duikt met verdiende voorsprong de rust in, Arsenal heeft op één goal na weinig in de pap te brokken (28/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Anfield Road [naar artikel]

23. LIVE. Cercle duikt met verdiende voorsprong de kleedkamer in, Genk moet na de koffie uit een ander vaatje tappen (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 14 • Aftrap: 21u • Cegeka Arena [naar artikel]

24. KIJK LIVE. Kai Havertz zet Chelsea op slag van rust op voorsprong! (29/05/2021 - Het Laatste Nieuws)