Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Lamkel Zé scoorde niet alleen, maar trapte ook in de edele delen van Kossounou

10/02/2021 - 22:53
"Lamkel Zé zorgde even voor spanning met de 2-1, maar zijn eerste wapenfeit van de wedstrijd was er ook niet naast. De 24-jarige Kameroener ging neer aan de zijlijn en in een poging om Antwerp in balbezit te houden raakte hij Kossounou op een wel erg gevoelige plaats. De Ivoriaan greep naar de edele delen, moest even bekomen maar kon toch weer verder. Lamkel Zé excuseerde zich."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Lamkel Zé scoorde niet alleen, maar trapte ook in de edele delen van Kossounou (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Lamkel Zé zorgde even voor spanning met de 2-1, maar zijn eerste wapenfeit van de wedstrijd was er ook niet naast. De 24-jarige Kameroener ging neer aan de zijlijn en in een poging om Antwerp in balbezit te houden raakte hij Kossounou op een wel erg gevoelige plaats. De Ivoriaan greep naar de edele delen, moest even bekomen maar kon toch weer verder. Lamkel Zé excuseerde zich. [naar artikel]


2. KIJK LIVE. Dost schiet over nadat De Wolf en Seck elkaar hinderen, ook Lamkel Zé liet zich al zien met trap in edele delen Kossounou (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]


3. KIJK LIVE. Antwerp ontsnapt aan erger wanneer De Wolf voorzet van Mata lost, ook Lamkel Zé liet zich al zien met trap in edele delen Kossounou (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]


4. Lamkel Zé trapt al snel raak, weliswaar in de edele delen van Kossounou (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Van Lamkel Zé wordt wel wat verwacht in de topper tegen Club Brugge. Wel: zijn eerste wapenfeit was er alvast niet naast. De 24-jarige Kameroener ging neer aan de zijlijn en in een poging om Antwerp in balbezit te houden raakte hij Kossounou op een wel erg gevoelige plaats. De Ivoriaan greep naar de edele delen, moest even bekomen maar kon toch weer verder. Lamkel Zé excuseerde zich. [naar artikel]


5. KIJK LIVE. Seck kopt beste kans tot dusver op Mignolet, ook Lamkel Zé liet zich al zien met trap in edele delen Kossounou (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]


6. KIJK LIVE. Kopbal Vormer mist kracht, ook Lamkel Zé liet zich al zien met trap in edele delen Kossounou (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]


7. LIVE. Rusten op Stayen. STVV begon prima en Bezus scoorde, maar Anderlecht rechtte de rug en scoorde tegen via Santini (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge wippen in de stand [naar artikel]


8. ONS RAPPORT. “Hij verdeelde, heerste én scoorde”: vooral het aanvallende compartiment scoorde punten tegen Polen, met zelfs twee keer 8 op 10 (08/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na de afgang tegen Nederland moesten de Rode Duivels een statement maken tegen Polen, en of ze dat hebben gedaan: 6-1! Uiteraard krijgt het aanvallende compartiment complimenten, met zelfs twee keer 8 op 10. Ook de defensieve buizen van vorige vrijdag zijn verleden tijd. Ontdek hieronder onze punten. [naar artikel]


9. Trossard scoorde gisteren de 200ste Belgische goal in de Champions League: maar wie scoorde de meeste, snelste en belangrijkste? (10/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Leandro Trossard scoorde dinsdag voor Arsenal de 2-2 tegen Bayern Munchen. Het was de tweehonderdste Belgische goal in de Champions League. Welke landgenoot haalt de hall of fame van ons voetbal, en waarom? [naar artikel]


10. Lamkel Zé knipoogt naar zichzelf met Antwerps shirt na wereldgoal: ‘Lamkel Zé na kalm!’ (26/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Didier Lamkel Zé strikes again. De Kameroener ramde Antwerp tegen Kortrijk op een 2-0-voorsprong met een heerlijk schot in de bovenhoek. Na zijn... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!