Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Restaurant dat konijn "berijdt" maakt "Taalvout" van 2020

13/02/2021 - 09:41
""Wij berijden ons konijn in eigen keuken!” Jawel, het stond afgelopen jaar echt geschreven op een bord ergens buiten een restaurant. Of de kok ook echt bovenop het konijn is gesprongen of gewoon het konijn culinair heeft bereid, blijft de vraag. De boodschap is wel verkozen tot ‘Taalvout van het Jaar 2020', meldt het humoristische Nederlandse taalplatform Taalvoutjes."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Twee Antwerpse restaurants schrappen konijn van menu: “We zullen doorgaan tot geen enkel restaurant nog konijn serveert” (24/02/2024 - De Standaard)

Dierenrechtenorganisatie Active for Justice is blij dat activisten deze week de gevel van Grand Café De Rooden Hoed met krijt en stickers hebben beklad. “Onze ludieke actie ‘Alle konijnen vrij’ wordt goed opgepikt. Al twee Antwerpse restaurants hebben laten weten konijn van hun menu te schrappen.” [naar artikel]


2. Week van het Konijn: drie heerlijke recepten met konijn (29/01/2023 - Gezond.be)

Nog tot en met woensdag is het Week van het Konijn. Wil je jezelf en je kroost eens verwennen met iets speciaal? Wij delen drie heerlijke recepten met konijn van Lekker van bij ons. Kapsalon met konijn en groentefrietjes Benodigdheden voor vier personen Bereidingswijze Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous Benodigdheden voor vier personen Voor […] Het bericht Week van het Konijn: drie heerlijke recepten met konijn verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


3. Restaurant dat konijn ‘berijdt’ maakt ‘Taalvout’ van 2020 (13/02/2021 - De Morgen)

‘Wij berijden ons konijn in eigen keuken!’, stond afgelopen jaar op een bord buiten een restaurant. Of de kok bovenop het konijn is gesprongen of gewoon het konijn culinair heeft bereid, blijft de vraag. De boodschap is verkozen tot ‘Taalvout van het Jaar 2020', van het humoristische Nederlandse taalplatform Taalvoutjes. [naar artikel]


4. Restaurant dat konijn "berijdt" maakt "Taalvout" van 2020 (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

"Wij berijden ons konijn in eigen keuken!” Jawel, het stond afgelopen jaar echt geschreven op een bord ergens buiten een restaurant. Of de kok ook echt bovenop het konijn is gesprongen of gewoon het konijn culinair heeft bereid, blijft de vraag. De boodschap is wel verkozen tot ‘Taalvout van het Jaar 2020', meldt het humoristische Nederlandse taalplatform Taalvoutjes. [naar artikel]


5. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


6. Jeroen Meus maakt konijn met Rodenbach en picklesmayonaise (24/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een stoofpot van konijn: als dat geen Vlaamse klassieker is. Deze keer niet met pruimen, maar met een krachtige Rodenbach. Die kleurt niet alleen [naar artikel]


7. Jeroen Meus maakt rollade van konijn met avocadosalade (01/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Bij barbecue of grill denk je niet meteen aan konijn, maar dit sappige en malse stukje vlees laat zich zo wel uitstekend klaarmaken. Ik maak [naar artikel]


8. IN BEELD. Vinnie het konijn maakt je week goed (27/01/2018 - Metro)

Hoe slecht je humeur ook mag zijn, Vinnie het konijn doet al je zorgen vergeten. Voor het Tumblr account Stuff on my Rabbit balanceert Vinnie eender welk voorwerp op zijn pluizig kopje. Welk huisdier doet dit na? [naar artikel]


9. Als de vertaalmachine plots een konijn van de rabbijn maakt (28/10/2019 - De Tijd)

16:18 De droom om met een computer elke tekst te vertalen in om het even welke taal gaat al lang mee. De technologische vooruitgang brengt ons almaar dichterbij, maar de sterktes van de huidige technologie ... [naar artikel]


10. Vlaamse kost: Loïc maakt konijn met geuze (20/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij konijn met geuze. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!