KIJK LIVE. Kunnen Red Flames na rust achterstand ophalen tegen Duitsland?

21/02/2021 - 19:05
"Na de 6-1-nederlaag tegen Nederland willen de Red Flames zich herpakken tegen een ander topland, namelijk Duitsland - het nummer twee van de wereld. Kunnen onze nationale voetbaldames deze keer wel van zich afbijten? Bekijk het LIVE op HLN.be en VTM4."

1. KIJK LIVE. Kunnen Red Flames na rust achterstand ophalen tegen Duitsland? (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na de 6-1-nederlaag tegen Nederland willen de Red Flames zich herpakken tegen een ander topland, namelijk Duitsland - het nummer twee van de wereld. Kunnen onze nationale voetbaldames deze keer wel van zich afbijten? Bekijk het LIVE op HLN.be en VTM4. [naar artikel]

2. LIVE. Kunnen Saelemaekers en AC Milan 1-0-achterstand nog ophalen bij Juventus? (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 20u45 • Allianz Stadium • Ref: Daniele Doveri [naar artikel]

3. MULTILIVE: Rookgordijn stelt tweede helft Duitse bekerfinale even uit, Bayern moet achterstand ophalen (19/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Eden Hazard heeft met een rake strafschop Chelsea de achtste FA Cup geschonken (1-0). Het Manchester United van Romelu Lukaku was het kind van de... [naar artikel]

4. LIVE (21u00). Kan Tottenham 1-0-achterstand uit heenmatch ophalen tegen Leipzig? (10/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Zestiende finales Champions League • Red Bull Arena • Ref: Carlos del Cerro Grande (Spa) • Leipzig won de heenmatch met 0-1 [naar artikel]

5. LIVE (21u). Mirakel in Allianz Arena? Chelsea moet 3-0-achterstand ophalen (08/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Return achtste finales Champions League • Aftrap: 21u • Allianz Arena • Bayern won de heenmatch met 0-3 [naar artikel]

6. LIVE. Mirakel in Allianz Arena? Chelsea moet 3-0-achterstand ophalen (08/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Aartsmoeilijke opdracht: Hazard en Courtois moeten na rust dubbele achterstand ophalen (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Nu dan? Kan Eden Hazard in de halve finale van de Supercopa zijn stempel eindelijk drukken bij Real Madrid? Hazard krijgt tegen Athletic Bilbao alvast een basisplek van Zinédine Zidane. Uiteraard staat Thibaut Courtois onder de lat. Schitteren onze Rode Duivels? Bij winst wacht zondag FC Barcelona in de strijd om de trofee. Volg de wedstrijd op deze pagina LIVE! [naar artikel]

8. LIVE. Kan Zulte Waregem achterstand (0-1) ophalen in de tweede helft? (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 32 • Aftrap: 16 uur • Regenboogstadion [naar artikel]

9. LIVE. Kan Charleroi na de pauze achterstand tegen Antwerp nog ophalen? (13/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Openingsmatch vierde speeldag • Aftrap: 20u45 • Antwerp won vorige week met 2-5 tegen Standard • Charleroi heeft nog niet verloren [naar artikel]

10. EREDIVISIE. Alfred Schreuder ziet Ajax na rust achterstand ophalen bij Fortuna Sittard (06/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Nederlands landskampioen Ajax heeft zaterdag in zijn seizoensopener van de Eredivisie de verplaatsing naar Fortuna Sittard succesvol afgerond met 2-3. [naar artikel]