"• La Liga • Camp Nou • Barça volgt op 8 punten van leider Atlético • Aftrap: 19 uur"

1. LIVE. Messi scoort vlak na de rust (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Camp Nou • Barça volgt op 8 punten van leider Atlético • Aftrap: 19 uur [naar artikel]

2. “Messi! Messi! Messi!”: PSG-fans kunnen ogen niet geloven wanneer Lionel Messi 'himself' de supporters komt groeten bij de aankomst bij z'n hotel (10/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

De ‘Messi-gekte’ in Parijs is helemaal losgebarsten. De Argentijnse stervoetballer arriveerde vanavond bij zijn hotel en begroette vervolgens de PSG-fans. En die gingen volledig uit hun dak. “Messi! Messi! Messi!” [naar artikel]

3. LIVE. Blunder helemaal goedgemaakt: City scoort tweemaal vlak voor rust en duikt met goed gevoel kleedkamers in (30/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Geen Kevin De Bruyne na trap tegen Southampton • Kompany nog maar net fit, maar speelt • Man City slikte twee nederlagen op rij • Bij winst... [naar artikel]

4. LIVE SEVILLA-ARSENAL. Vlak voor rust is daar de 0-1! Martinelli scoort na prima assist van Gabriel Jesus (24/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Sevilla en Arsenal treffen elkaar op dit moment in de Champions League. Dodi Lukebakio is begonnen aan de match, Leandro Trossard zit op de bank en zag Martinelli de 0-1 scoren. Volg de match live op deze pagina! [naar artikel]

5. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: Hoogstraten scoort vlak na de rust (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Vlak na de rust komt de thuisploeg op voorsprong na een vrije trap. Het is Fall die de 1-0 binnenkopt. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken naar deze wedstrijd! [naar artikel]

6. Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: thuisploeg scoort vlak na de rust (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Catalanen vinden steun bij elkaar: “Messi, Messi, Messi!” - Genk schrapt alle trainingen (16/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen sportactiviteiten in België tot en met 3 april, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Via deze liveblog... [naar artikel]

8. LIVE. Catalanen vinden steun bij elkaar: “Messi, Messi, Messi!” - Sven Nys doet oproep aan bevolking (16/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. MULTILIVE. Ook Beigem scoort! De titelstrijd weer helemaal open nadat Rotselaar vlak voor rust doelpunt incasseert (28/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Sportief Rotselaar ontvangt op eigen veld Elewijt. Die wedstrijd kan u op deze pagina live bekijken én u kan ook de wedstrijd van titelconcurrent Fenixx Beigem-Humbeek tegen HO Bierbeek volgen met tekstupdates. Zo zit u op de eerste rij voor de ontknoping in derde amateur! [naar artikel]

10. Messi, Messi, Messi! Argentinië toch naar het het WK (11/10/2017 - Sporza)

De Argentijnen hebben zich verzekerd van een plaats op het WK in Rusland. Ze wonnen op de laatste speeldag dankzij 3 doelpunten van Lionel Messi. [naar artikel]