Horeca Vlaanderen heeft een plan klaar om cafés en restaurants stapsgewijs te heropenen. Met ‘Safe Spring’ hopen ze het Overlegcomité te overtuigen om op 1 april te versoepelen voor de zwaar getroffen sector. “Wij zijn een bondgenoot die ervoor kan zorgen dat mensen het nog volhouden tot het einde van de vaccinatiecampagne”, zegt Matthias De Caluwe, CEO van Horeca Vlaanderen. [naar artikel]
Horeca Vlaanderen heeft een plan klaar om cafés en restaurants stapsgewijs te heropenen. Met ‘Safe Spring’ hopen ze het Overlegcomité te overtuigen om op 1 april te versoepelen voor de zwaar getroffen sector. “Wij zijn een bondgenoot die ervoor kan zorgen dat mensen het nog volhouden tot het einde van de vaccinatiecampagne”, zegt Matthias De Caluwe, CEO van Horeca Vlaanderen. [naar artikel]
Met het 'Safe Spring'-plan hoopt de horeca op 1 april onder strenge voorwaarden te openen. "Mensen blijven niet in hun kot, zien we meer en meer", zegt Matthias De Caluwe van Horeca Vlaanderen. "Wij kunnen een bondgenoot zijn in plaats van een risicopatiënt om de lente veilig door te komen." [naar artikel]
De horeca hoopt op 1 april weer aan de slag te kunnen, de sector heeft zelf een plan opgesteld, het 'safe spring-plan', dat een veilige heropening moet garanderen. Van 1 april tot 1 juli wil de sector dan stap voor stap heropenen, met de regels van het Overlegcomité in het achterhoofd. [naar artikel]
Met het ‘Safe Spring’-plan hoopt de horeca op 1 april onder strenge voorwaarden – klanten in kleine groepjes, FFP2-maskers voor obers en CO2-meters in elke zaak – te openen. ‘Wij kunnen een bondgenoot zijn in plaats van een risicopatiënt om de lente veilig door te komen.’ [naar artikel]
Topman van Horeca Vlaanderen Matthias De Caluwe vindt dat er geen sprake kan zijn van andere versoepelingen als de horeca niet open mag in mei. Dat heeft hij gezegd aan VTM NIEUWS. [naar artikel]
Topman van Horeca Vlaanderen Matthias De Caluwe vindt dat er geen sprake kan zijn van andere versoepelingen als de horeca niet open mag in mei. Dat heeft hij gezegd aan VTM NIEUWS. [naar artikel]
Horeca Vlaanderen komt vlak voor het Overlegcomité van vrijdag met een plan om veilig de deuren te openen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. In het ‘Safe Spring’-plan staan strenge voorwaarden opgesteld die een bezoek aan een restaurant of café veilig zouden maken. Het doel? Openen op 1 april, en niet meer sluiten. [naar artikel]
Horeca Vlaanderen komt vlak voor het Overlegcomité van vrijdag met een plan om veilig de deuren te openen. Dat meldt Het Laatste Nieuws. In het ‘Safe Spring’-plan staan strenge voorwaarden opgesteld die een bezoek aan een restaurant of café veilig zouden maken. Het doel? Openen op 1 april, en niet meer sluiten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.