Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Laatste huwelijk in ‘Blind getrouwd’ eindigt in mineur nadat grootvader onwel wordt

26/02/2021 - 08:37
"Terwijl drie koppels ontwaken na hun eerste huwelijksnacht, moet nog een laatste koppel hun ja-woord geven in Blind getrouwd. De zenuwen gieren dan ook door het lijf van Nathalie (33) en Dennis (34). Maar op hun trouwfeest loopt het mis, wanneer ‘Bompa Rots’ onwel wordt. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Laatste huwelijk in ‘Blind getrouwd’ eindigt in mineur nadat grootvader onwel wordt (26/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Terwijl drie koppels ontwaken na hun eerste huwelijksnacht, moet nog een laatste koppel hun ja-woord geven in Blind getrouwd. De zenuwen gieren dan ook door het lijf van Nathalie (33) en Dennis (34). Maar op hun trouwfeest loopt het mis, wanneer ‘Bompa Rots’ onwel wordt. [naar artikel]


2. Grootvader rijdt eigen kleindochter dood l Bij een dramatisch ongeval op het terrein van een garage aan de Meerkensstraat in Lanklaar (Dilsen-Stokkem) heeft een grootvader zijn eigen, bijna 2-jarige kleindochter doodgereden. Het ongeval gebeurde rond 11.4 (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Blind Getrouwd’ kondigt primeur aan met eerste huwelijk tussen twee vrouwen in ‘Het Vijfde Huwelijk’ (24/11/2023 - Newsmonkey)

Blind Getrouwd zit er bijna op, maar daarmee eindigt het achtste seizoen van het programma toch niet helemaal. Binnenkort stapt er namelijk nog een vijfde koppel in het huwelijksbootje in de VTM GO-spin-off Blind Getrouwd – Het Vijfde Huwelijk. Daarbij gaat het meteen om een primeur, want voor het eerst zullen twee vrouwen elkaar het […] The post ‘Blind Getrouwd’ kondigt primeur aan met eerste huwelijk tussen twee vrouwen in ‘Het Vijfde Huwelijk’ appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


4. Karen en Sharon laten matching tattoos zetten na één week huwelijk in ‘Blind getrouwd: het vijfde huwelijk’ (01/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Sinds deze week wagen ook Karen (27) en Sharon (33) zich aan ‘Blind getrouwd’, in de online reeks ‘Het vijfde huwelijk’. En het kersverse koppel laat er geen gras over groeien: tijdens hun huwelijksreis lieten ze meteen matching tattoos zetten. [naar artikel]


5. Familievakantie eindigt in bloedbad: ontsnapte gevangene vermoordt grootvader en vier kleinzonen in Texas (05/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Het moest een gezellige familievakantie worden voor Mark Collins (66) en zijn vier kleinzonen: ze zouden een paar dagen gaan vissen, varen en jagen op een ranch in Houston, in de Amerikaanse staat Texas. Maar dat uitje eindigde in een bloedbad, toen ze werden aangevallen en vermoord door een ontsnapte gevangene. [naar artikel]


6. Hartverscheurend: grootvader eet bij foto overleden vrouw op huwelijk kleindochter (10/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Op een huwelijk vloeien vaak heel wat tranen, maar bij kleindochter Sahrah Elswick was dat om een heel ongewone reden. Sahrah nam op haar huwelijk... [naar artikel]


7. Sean Dhondt en grootvader Alois: ‘Ik heb de goede voorbeelden gezien, en toch ben ik al twee keer getrouwd en evenveel keer gescheiden’ (20/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Zo beleefde Brecht van ‘Blind getrouwd’ laatste minuten voor huwelijk met Herkenaar Dziubi: “Je begint aan alles te twijfelen” (06/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Het nieuwe seizoen van ‘Blind getrouwd’ kende meteen een droomstart met het huwelijk van Brecht De Geyter (27) en Dziubi Steenbergen (29). Al van bij de allereerste ontmoeting leken ze het erg goed met elkaar te vinden. Een grote opluchting voor Brecht, die net voor het grote moment nauwelijks zijn zenuwen de baas kon. “Ik wou losbreken, ik kon het bijna niet meer aan”, vertelde hij. “Eenmaal het zover is, begin je aan alles twijfelen.” [naar artikel]


9. Echtpaar over uniek eiken huwelijk: ‘We zijn getrouwd om lang ­samen te blijven. Tot de laatste dag’ (14/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!