Athenas Lummen pakt tweede overwinning

27/02/2021 - 21:48
"Athenas Lummen heeft ondanks een moeilijke start in Waregem de tweede overwinning van het seizoen gepakt. Een verdedigend sterk Lummen in het tweede quarter was belangrijk want na rust kwam Waregem nog enkele keren dreigen."

1. Athenas Lummen – Waregem 62-63 Athenas laten laatste kans op play-offs door de vingers glippen (02/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Ondanks een prima eerste helft, slaagden de Athenas er tegen Waregem niet in om de punten thuis te houden. Waregem toonde zich na rust het koelbloedigst. [naar artikel]

2. Athenas Lummen pakt tweede overwinning (27/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Athenas Lummen heeft ondanks een moeilijke start in Waregem de tweede overwinning van het seizoen gepakt. Een verdedigend sterk Lummen in het tweede quarter was belangrijk want na rust kwam Waregem nog enkele keren dreigen. [naar artikel]

3. Athenas Lummen pakt eerste overwinning (10/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Voor een vol huis nam Lummen de match snel in handen. Waregem liet niet begaan en het werd 40 minuten nagelbijten. Vlak na rust sloeg Athenas een kloof, maar Waregem bleef in het spoor. Bij 75-75 op minder dan drie minuten van het einde zette Ceuleers haar ploeg opnieuw op voorsprong. Ze pakte onmiddellijk daarna een belangrijke rebound. Die rebounds waren beslissend in de slotfase. Schitterende actie van Denys die eerst scoorde voor 79-75, en bij de ingooi van Waregem direct de steal pakte en een fout uitlokte. Toen Bully bij 79-77 nog twee vrijworpen miste kwam Waregem toch nog dreigen, maar kon niet meer scoren. (jope) [naar artikel]

4. Athenas Lummen pakt vierde overwinning tegen Charleroi: “Niet verwacht” (29/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Hard bevochten vierde overwinning voor Athenas Lummen, dat ondanks een spannende wedstrijd toch constant de betere ploeg was. Knaepen en Denys waren aanvallend moeilijk te stoppen. [naar artikel]

5. Athenas Lummen pakt eindelijk overwinning (20/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Na tien nederlagen op rij won Lummen eindelijk nog eens. Een sterke Ndiribi maakte het verschil in het slotquarter. [naar artikel]

6. Na tien nederlagen op rij pakt Athenas Lummen eindelijk nog eens overwinning dankzij uitblinker Ndiribe (21/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Na tien nederlagen op rij won Lummen eindelijk nog eens. Een sterke Ndiribe maakte het verschil in het slotquarter.  [naar artikel]

7. Tweede opeenvolgende overwinning voor Athenas Lummen (17/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Tweede opeenvolgende overwinning van Lummen dat met twee wedstrijden minder gespeeld, oprukt naar een gedeelde zesde plaats. [naar artikel]

8. Athenas Lummen pakt eerste thuiswinst na thriller (15/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Na een spannende eerste helft liep Lummen in het derde quarter 44-37 uit. Een fysiek sterk Brunehaut reageerde en leek bij 51-57 op weg naar winst, maar Van Heukelom bracht haar ploeg terug. Ndiribe zorgde aan de vrijworplijn voor winst. [naar artikel]

9. Athenas Lummen pakt derde winst op rij (15/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Athenas Lummen had tegen Charleroi al vroeg een voorsprong. De bezoekers kwamen enkel in het begin van het laatste kwart even dreigen, maar een sterke Janiek Van Veen (34 punten) hield de winst thuis. Lummen is na drie wedstrijden nog steeds ongeslagen. [naar artikel]

10. Athenas Lummen boekt tegen Waregem tweede zege: “Belangrijk voor sfeer in de groep” (01/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Athenas Lummen heeft ondanks een moeilijke start in Waregem de tweede overwinning van het seizoen gepakt. De sterke defence van Lummen in het tweede quarter bleek achteraf bepalend, want na rust kwam Waregem nog enkele keren dreigen. [naar artikel]