Gazet van Antwerpen

COMMENTAAR. De tegenvallende thuisreputatie van Beerschot

28/02/2021 - 21:53
"Beerschot sleepte tegen Moeskroen nog een onverhoopt punt uit de brand. De late gelijkmaker van Stipe Radic, een uitstekende wintertransfer overigens, werd door de spelers en de technische staf gevierd als een overwinning. Aanvankelijk toch. Want nadien kwam het besef: een gelijkspel op eigen veld tegen Moeskroen, daar wordt een mens niet vrolijk van. "

1. COMMENTAAR. De tegenvallende thuisreputatie van Beerschot (28/02/2021 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot sleepte tegen Moeskroen nog een onverhoopt punt uit de brand. De late gelijkmaker van Stipe Radic, een uitstekende wintertransfer overigens, werd door de spelers en de technische staf gevierd als een overwinning. Aanvankelijk toch. Want nadien kwam het besef: een gelijkspel op eigen veld tegen Moeskroen, daar wordt een mens niet vrolijk van. [naar artikel]

2. KRC Genk bevestigt thuisreputatie met winst tegen Westerlo (29/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Na een gesloten eerste helft, brak de wedstrijd open na de rust met kansen aan beide kanten. Pozuelo kon de 1-0 hard binnentrappen en tien minuten later maakte Karelis het tweede Genkse doelpunt van de avond. Westerlo kon zo’n tien minuten voor het einde nog de aansluitingstreffer scoren, maar kwam niet verder dan 2-1. Westerlo blijft laatste in de stand, KRC Genk bevestigt haar stevige thuisreputatie. [naar artikel]

3. "We kennen de thuisreputatie van AA Gent, maar we willen hun zwakke punten afstraffen" (24/11/2016 - Sporza)

Braga is vanavond te gast in de Ghelamco Arena. De Portugezen zijn beducht voor de Gentse krachten, maar geloven tegelijkertijd volop in hun kansen. [naar artikel]

4. Brussels zet tegen Aalstar sterke thuisreputatie in de verf (27/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Brussels heeft vandaag de slotwedstrijd van de tiende speeldag in de Euromillions League basketbal tegen Aalst gewonnen met 88-81 (rust: 35-44). [naar artikel]

5. EUROMILLIONS BASKET LEAGUE. Brussels zet tegen Aalstar sterke thuisreputatie in de verf (27/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Brussels heeft zondag de slotwedstrijd van de tiende speeldag in de Euromillions League basketbal tegen Aalst gewonnen met 88-81 (rust: 35-44). De Brusselaars draaien dankzij hun vijfde opeenvolgende thuiszege mee bovenaan in het klassement. [naar artikel]

6. Belhocine wil thuisreputatie behouden tegen Anderlecht: "Zullen op ons best moeten zijn" (04/12/2016 - Sporza)

Nummer 6 Anderlecht wacht geen makkelijk bezoek bij nummer 10 Kortrijk, dat thuis nog niet verloor. Tussen de twee teams zitten maar 4 punten. Volg de match hier vanaf 14.30u. [naar artikel]

7. Vanhaezebrouck: "Willen tegen Anderlecht thuisreputatie in ere houden" (22/12/2016 - Sporza)

AA Gent en Anderlecht sluiten vanavond de 20e speeldag af. AA Gent haalde in eigen huis dit seizoen 25 op 27. Volg hier de aanloop naar de aftrap om 20.30u. [naar artikel]

8. Brussels etaleert sterke thuisreputatie tegen Antwerp Giants, Oostende profiteert (18/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Brussels heeft op de 25e speeldag van de Euromillions Basket League met 67-61 (rust: 27-22) gewonnen van de Antwerp Giants, die na vijf [naar artikel]

9. LIVE. Bevestigt STVV sterke thuisreputatie tegen Lokeren? (01/04/2017 - Het Belang van Limburg)

STVV werkt zijn eerste wedstrijd in play-off 2A af. De Kanaries sprokkelden in de reguliere competitie thuis maar liefst 25 van de 30 behaalde punten. Dat zijn er 4 meer dan in het seizoen 2009-2010, toen de Truienaars zich kwalificeerden voor play-off 1. Ivan Leko mist tegen Lokeren wel spitsen Boli, Janssens en Vetokele. Kan de thuisploeg aanvallend wat laten zien? Volg het live via onze reporter ter plaatse. [naar artikel]

10. LIVE (20u30): Kan Gent ijzersterke thuisreputatie intact houden tegen STVV? (10/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Ghelamco Arena Scheidsrechter: Christof Dierick Kotysch geel gevaar Yaremchuk, Verstraete, Gigot en Machado geel gevaar [naar artikel]