Napoli, met Dries Mertens in bijrol, bijt tanden stuk op Sassuolo

03/03/2021 - 20:31
"Napoli kwam bij Sassulo niet verder dan een 3-3 gelijkspel. In een spektakelrijke wedstrijd met veel kansen voor beide teams kende Napoli een stevige dosis pech. Dries Mertens speelde een anonieme wedstrijd en werd na 67 minuten naar de kant gehaald."

1. Napoli, met Dries Mertens in bijrol, bijt tanden stuk op Sassuolo (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Napoli kwam bij Sassulo niet verder dan een 3-3 gelijkspel. In een spektakelrijke wedstrijd met veel kansen voor beide teams kende Napoli een stevige dosis pech. Dries Mertens speelde een anonieme wedstrijd en werd na 67 minuten naar de kant gehaald. [naar artikel]

2. LIVE SASSUOLO-AS ROMA. Lukaku op bezoek bij Sassuolo, staat hij opnieuw aan het kanon? (03/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de Serie A maken Romelu Lukaku en AS Roma de trip naar Sassuolo. Doet ‘Big Rom’ de netten opnieuw trillen? Volg de wedstrijd in onze liveblog. [naar artikel]

3. LIVE SASSUOLO-AS ROMA. 1-0! Sassuolo gaat met voorsprong rust in, kan Lukaku nog iets forceren in tweede helft? (03/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVEBLOG ATALANTA-SASSUOLO. Sassuolo mist net voor rust 2 strafschoppen! De Ketelaere op voorsprong (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere leeft weer helemaal op bij het Italiaanse Atalanta. Weet hij tegen Sassuolo opnieuw te scoren? Volg het via onderstaande liveblog. [naar artikel]

5. LIVEBLOG ATALANTA-SASSUOLO. Sassuolo miste net voor rust 2 strafschoppen! De Ketelaere op voorsprong (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVEBLOG ATALANTA-SASSUOLO. Dubbele voorsprong voor De Ketelaere tegen Sassuolo, dat twee penalty’s miste (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVEBLOG ATALANTA-SASSUOLO. Atalanta op weg naar winst van Sassuolo, bleke partij van De Ketelaere (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

8. Sassuolo sprokkelt een puntje bij Napoli van invaller Mertens (28/11/2016 - Sporza)

In de Serie A heeft Napoli thuis geen afstand kunnen nemen van Sassuolo: 1-1. Dries Mertens en co verliezen zo stilaan de voeling met de top 3. [naar artikel]

9. Invaller Mertens en Napoli niet voorbij Sassuolo (28/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Op de veertiende speeldag in de Italiaanse Serie A heeft Napoli vandaag vrede moeten nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Sassuolo. In [naar artikel]

10. Invaller Mertens en Napoli niet voorbij Sassuolo, eerste zege Inter onder coach Pioli (28/11/2016 - Het Laatste Nieuws)