Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Recensie: na het einde van ‘Behind Her Eyes’ (Netflix) sta je van niks nog versteld

04/03/2021 - 06:07
"Sommige series starten met een knal, maar ‘Behind Her Eyes’ houdt het beste echt voor het allerlaatst. Blijven kijken is de boodschap, want de Netflix-serie heeft een twist die zelfs Chubby Checker doet duizelen. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Recensie: na het einde van ‘Behind Her Eyes’ (Netflix) sta je van niks nog versteld (04/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Sommige series starten met een knal, maar ‘Behind Her Eyes’ houdt het beste echt voor het allerlaatst. Blijven kijken is de boodschap, want de Netflix-serie heeft een twist die zelfs Chubby Checker doet duizelen. [naar artikel]


2. "Niemand weet dat papa Hewson heet, ik kon dus zelf naam maken": dochter van Bono scoort met Netflix-hit ‘Behind Her Eyes’ (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Qua naam doet Eve Hewson (29) geen belletje rinkelen, maar de ster uit de Netflix-serie 'Behind Her Eyes' is wel degelijk de dochter van U2-frontman Bono (60). Amper 1m55, maar met haar donkere lokken en blauwe ogen geboren om op te vallen. "Papa waarschuwde voor de nadelen van de roem", vertelt ze. "Maar dit was míjn droom." [naar artikel]


3. ‘Leave The World Behind’ staat nu op Netflix (08/12/2023 - Newsmonkey)

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de film Leave The World Behind met een absolute sterrencast. De hoofdrollen zijn zo weggelegd voor niemand minder dan Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali, Myha’la en Kevin Bacon.  De laatste jaren probeert Netflix steeds meer uit te pakken met grootschalige filmprojecten. Denk zo maar aan Red Notice, Bird Box, Don’t Look […] The post ‘Leave The World Behind’ staat nu op Netflix appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


4. ‘Leave The World Behind’ op Netflix is een spannende film die perfect aansluit bij het groeiende klimaat van paranoïa (10/12/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. ‘Leave the World Behind’: met dit soort films mag Netflix misschien ook wel een béétje meer moeite doen om de bioscoop te steunen (10/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. ‘Leave The World Behind’ op Netflix is een film die perfect aansluit bij het groeiende klimaat van paranoïa (10/12/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. ‘Leave The World Behind’ op Netflix sluit perfect aan bij het groeiende klimaat van paranoïa en samenzweringstheorieën (10/12/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. De Road to Rio van ZILVEREN Timmers in vijf filmpjes 'behind the scenes' (11/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het voorbije anderhalf hebben we een tandje bijgestoken om surfend Vlaanderen warm te maken voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dat [naar artikel]


9. Liefde voor politiek: Meryame Kitir en Kristof Calvo coveren "Laat me nu toch niet alleen" (Behind-the-scenes) (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond geven Meryame Kitir (SP.A) en Kristof Calvo (Groen) het beste van zichzelf in Jonas & Van Geel. Zij steken hun hart en ziel in een cover [naar artikel]


10. "Behind the Mask", de song die Michael Jacksons lp "Thriller" nooit haalde, pas nu als clip op YouTube (08/08/2018 - VRT NWS)

Van "Behind the Mask", een nummer dat Michael Jackson in 1982 opnam voor zijn legendarische lp "Thriller" maar dat uiteindelijk nooit op die plaat terechtkwam, is nu een clip opgedoken op YouTube. Het artiestenduo Aggressive draaide de clip al in 2012 maar hij is nu pas te zien, negen jaar na het overlijden van de King of Pop. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!