De kust is van plan in overleg te gaan met de horecasector over de verschillende mogelijkheden voor de horeca aan zee tijdens de paasvakantie. De kustburgemeesters hadden eerder al opgeroepen tot het heropenen van de horeca tijdens die vakantie, maar het Overlegcomité ging vorige vrijdag niet in op dat voorstel. De betrokken partijen zoeken nu een consensus om in de loop van volgende week het Overlegcomité een nieuw voorstel te doen. [naar artikel]
De kust is van plan in overleg te gaan met de horecasector over de verschillende mogelijkheden voor de horeca aan zee tijdens de paasvakantie. Dat bevestigt provinciebedrijf Westtoer maandag. De kustburgemeesters hadden eerder al opgeroepen tot het heropenen van de horeca tijdens die vakantie, maar het Overlegcomité ging vorige vrijdag niet in op dat voorstel. [naar artikel]
De kust heeft de hoop nog niet opgegeven voor de horeca aan zee tijdens de paasvakantie. De kustburgemeesters hadden gehoopt dat de horeca dan al zou mogen heropenen, maar het Overlegcomité besliste daar niet op in te gaan. Zij willen die heropening maar op 1 mei. De horeca vroeg al enige tijd aan het Overlegcomité […] The post Kust onderzoekt mogelijkheden voor horeca tijdens paasvakantie appeared first on Business AM. [naar artikel]
Het volgende Overlegcomité dat zich moet buigen over de coronamaatregelen vindt plaats op 22 december, maar voor de horecasector is dat eigenlijk te laat. Zij willen zo snel mogelijk duidelijkheid over het sluitingsuur tijdens kerst en oudejaar, dat ze op die dagen graag verlengd zien. [naar artikel]
Carmans E&L, een leverancier van vers vlees voor de horeca, neemt een nieuwe versvleescentrale van 1.360 vierkante meter in gebruik in Beringen. Er gaan dertig mensen aan de slag. De verkoopscentrale is maandagavond ingehuldigd, zo meldt Carmans in een persbericht. [naar artikel]
Matthias De Caluwe, afgevaardigd bestuurder van Horeca Vlaanderen, heeft de federale regering opgeroepen eindelijk werk te maken van de belofte dat... [naar artikel]
Matthias De Caluwe, afgevaardigd bestuurder van Horeca Vlaanderen, heeft de federale regering opgeroepen eindelijk werk te maken van de belofte dat de meeropbrengsten als gevolg van de invoering van de witte kassa volledig zouden terugvloeien naar de horecasector. Dat zei hij dinsdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van Horeca Leuven. [naar artikel]
In samenwerking met Horecatraders.com Uit onderzoek is gebleken dat de horecasector groeit, maar wat wordt er op dit moment allemaal verwacht van restaurants. Welke trends vallen op en welke ontwikkelingen zijn er in de horecasector? Persoonlijke benadering De tijd van het onpersoonlijke is voorbij. Gasten hebben namelijk steeds meer de behoefte aan een persoonlijke benadering. … The post De nieuwste trends in de horecasector appeared first on Express. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.