Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Standaard

Vlaamse regering keurt stappenplan goed om stikstofcrisis te vermijden

09/03/2021 - 13:24
"Tegen 2030 moet het teveel aan stikstof dat neerslaat in natuurgebied gehalveerd zijn, tegen 2050 moeten we de doelstelling halen. Dat is het einddoel waar de Vlaamse regering naartoe wil na het stikstofarrest. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Vlaamse regering keurt stappenplan goed om stikstofcrisis te vermijden (09/03/2021 - De Standaard)

Tegen 2030 moet het teveel aan stikstof dat neerslaat in natuurgebied gehalveerd zijn, tegen 2050 moeten we de doelstelling halen. Dat is het einddoel waar de Vlaamse regering naartoe wil na het stikstofarrest. [naar artikel]


2. Vlaamse regering heeft stappenplan klaar om stikstofcrisis te vermijden (09/03/2021 - Express)

Een stappenplan moet Vlaanderen helpen om het teveel aan stikstof dat neerslaat in natuurgebied te halveren tegen 2030. Bedoeling is om tegen 2050 tegemoet te komen aan de Europese doelstellingen. De Raad voor Vergunningsbetwistingen (RvVb) heeft eind vorige maand gesteld dat de stikstofregelgeving voor landbouwbedrijven die uitbreiden te laks en niet wetenschappelijk onderbouwd is. De […] The post Vlaamse regering heeft stappenplan klaar om stikstofcrisis te vermijden appeared first on Business AM. [naar artikel]


3. "Vlaamse partijen staan voor 'Marrakech-scenario'": hoe de stikstofcrisis de Vlaamse regering verlamt (18/02/2023 - VRT NWS)

Door de partijvoorzitters van de Vlaamse regeringspartijen samen te roepen, heeft Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) duidelijk gemaakt dat de gesprekken over het stikstofdossier muurvast zitten. Niet voor het eerst zit zijn regering in een impasse, merken politieke analisten op. Zeker voor de N-VA is dat bijzonder vervelend. [naar artikel]


4. Live stikstofcrisis | Vlaamse regering zonder akkoord uit elkaar na marathonoverleg (01/03/2023 - De Standaard)

De Vlaamse regering zoekt een akkoord in het stikstofdossier. Volg hier alle recente ontwikkelingen live. Download de app DS Nieuws en krijg een melding bij belangrijke updates. [naar artikel]


5. ‘De cd&v die nu blokkeert, is niet meer de cd&v die in 2019 in de Vlaamse regering is gestapt’: over de stikstofcrisis (06/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Stikstofcrisis. Vlaamse regering heeft stikstofakkoord bereikt, straks volgt persconferentie (10/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Een zucht van opluchting op het Martelaarsplein: dankzij kunstgreep ontsnapt Vlaamse regering aan stikstofcrisis (10/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Ik zal dit nooit vergeten!’: het hele verhaal achter de stikstofcrisis in de Vlaamse regering (17/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. ‘We hebben ons genoeg laten vernederen’: het hele verhaal achter de stikstofcrisis in de Vlaamse regering (19/03/2023 - Humo)

[naar artikel]


10. Vlaamse milieu- en landbouworganisaties raken het eens over mestactieplan te midden van Vlaamse stikstofcrisis (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Vlaamse natuur-, landbouw- en milieuorganisaties zijn het eens geraakt over een nieuw mestactieplan. Dat plan, het zevende al sinds 1996, moet overbemesting tegengaan en de Vlaamse waterkwaliteit in lijn brengen met de Europese richtlijnen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!