LIVE. Real moet op zoek naar doelpunten in tweede helft

13/03/2021 - 17:23
"• La Liga • Aftrap: 16u15 • Estadio Alfredo Di Stéfano • Zidane: “Het is de bedoeling dat Hazard minuten krijgt”"

1. LIVE. Real moet op zoek naar doelpunten in tweede helft (13/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Aftrap: 16u15 • Estadio Alfredo Di Stéfano • Zidane: “Het is de bedoeling dat Hazard minuten krijgt” [naar artikel]

2. LIVE MAN CITY-REAL. 2-0 dankzij doelpunten van Bernardo Silva, Real kan na rust geen vuist maken tegen dominant City (17/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wie vergezelt Inter in de finale van de Champions League? Real Madrid of Manchester City? De Citizens waren heer en meester in de eerste helft, Bernardo Silva bezorgde de thuisploeg eigenhandig een dubbele voorsprong. Real slaagt er voorlopig niet in om een vuist te maken tegen een dominant Man City. Volg de wedstrijd live op deze pagina of kijk naar de uitzending op VTM2! [naar artikel]

3. LIVE. Real Madrid mist creativiteit in saaie eerste helft zonder doelpunten (13/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE REAL BETIS-REAL MADRID. Houdt Courtois ook in tweede helft zijn netten schoon? (05/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Real Betis en Real Madrid geven elkaar vanavond partij. Houdt Courtois de nul? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

5. LIVE. Krijgen we doelpunten te zien in tweede helft tussen Hoffenheim en Hertha Berlijn? (16/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ook Dedryck Boyata en Dodi Lukebakio betreden weer het veld, weliswaar zonder juichende fans. Met Hertha Berlijn trekken de twee Belgen naar... [naar artikel]

6. KIJK LIVE. Krijgen we in de tweede helft nog meer doelpunten te zien? (25/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge ontvangt vanavond het Franse Lille voor de Brugse Metten. Een belangrijke test voor de bekerfinale van volgend weekend tegen Antwerp.... [naar artikel]

7. LIVE. Doelpunten van Lukaku en Ibra, kan Big Rom in tweede helft achterstand ombuigen? (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 4 • San Siro • Zowel Lukaku als Saelemaekers in de basis [naar artikel]

8. LIVE. Krijgen we in de tweede helft wél doelpunten te zien in West-Vlaamse derby? (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 11 JPL • Aftrap om 20u45 • Regenboogstadion • Scheidsrechter: Wesli De Cremer [naar artikel]

9. LIVE. Levert tweede helft op Mambourg wel doelpunten op? (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag Jupiler Pro League • Stade du Pays de Charleroi • Charleroi pakte 0 op 6 • Mechelen won z'n laatste drie wedstrijden [naar artikel]

10. LIVE. Krijgen we in de tweede helft wél doelpunten in aangename topper? (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Emirates Stadium • Manchester United staat 2de, Arsenal 9de • Arsenal verloor in de Premier League niet meer sinds half december [naar artikel]