Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Dwingt Union de promotie af in Brusselse derby tegen RWDM? Lavie maakt het spannend met gelijkmaker

13/03/2021 - 21:18
"Viert Union vanavond feest? Bij winst in net de Brusselse derby tegen RWDM, de zogenaamde ‘Zwanze Derby’, is het zover. Dan mag de traditieclub na 48 jaar opnieuw haar intrede maken in 1A. Deniz Undav, de spitsbroeder van Dante Vanzeir (goed voor 19 goals en 8 assists in 22 wedstrijden), maakt er al snel 1-0 van 16 minuten. Maar de vreugde was van korte duur in het Dudenpark. Corenthyn Lavie stelde een minuutje later gelijk."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dwingt Union de promotie af in Brusselse derby tegen RWDM? Lavie maakt het spannend met gelijkmaker (13/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Viert Union vanavond feest? Bij winst in net de Brusselse derby tegen RWDM, de zogenaamde ‘Zwanze Derby’, is het zover. Dan mag de traditieclub na 48 jaar opnieuw haar intrede maken in 1A. Deniz Undav, de spitsbroeder van Dante Vanzeir (goed voor 19 goals en 8 assists in 22 wedstrijden), maakt er al snel 1-0 van 16 minuten. Maar de vreugde was van korte duur in het Dudenpark. Corenthyn Lavie stelde een minuutje later gelijk. [naar artikel]


2. Dat wordt spannend in Jan Breydel: Beerschot-Wilrijk wint heenmatch om promotie met kleinste verschil na blunder van formaat (04/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 16u Heenwedstrijd om de titel Het Kiel Helse sfeer rond het stadion [naar artikel]


3. 1B is razend spannend met nog acht kandidaten voor promotie: wat hebben de kanshebbers te bieden aan de hoogste klasse? (04/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De spanning is razend in de Challenger Pro League. Op drie speeldagen van het slot staat Beerschot riant in pole position, maar nog zeven andere clubs loeren op promotie - rechtstreeks of via de play-offs. Een doorlichting van alle kanshebbers: wat hebben ze aan de hoogste klasse te bieden? [naar artikel]


4. Racing, met prijsschutter Boon, dwingt promotie af naar A-divisie op EuroHockey Indoor Club Trophy (12/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Racing heeft zich op de EuroHockey Indoor Club Trophy (m) in het Kroatische Zelina verzekerd van promotie naar de A-divisie. Zondag won de Belgische kampioen met 7-5 van het Deense Slagelse en verzekerde zich zo met 12 punten van groepswinst. [naar artikel]


5. LIVE. Dwingt RWDM na nederlaag in heenmatch alsnog promotie af op veld van Seraing? - Vincent Euvrard: “Alles is nog mogelijk” (27/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Terugmatch promotieduel • Aftrap: 20u45 • Stade du Pairay • Seraing won de heenmatch met 0-1 [naar artikel]


6. LIVE. Dwingt RWDM in uitverkocht Pairay na verlies nog promotie af op veld van Seraing? - Seraing-coach doet oproep (28/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Terugmatch promotieduel • Aftrap: 20u45 • Stade du Pairay • Seraing won de heenmatch met 0-1 [naar artikel]


7. LIVE (21u). Dwingt Kompany vandaag met Burnley al promotie naar Premier League af? “Nooit verwacht nú al te promoveren” (07/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

De promotie naar de Premier League komt nu wel heel dichtbij voor Vincent Kompany en Burnley. De ex-Rode Duivel speelt vanavond met z'n ploeg tegen Middlesbrough. Als het wint en Luton Town laat ‘s middags punten tegen Milwall is de promotie een feit. U volgt alles op de voet op deze pagina. [naar artikel]


8. LIVE. Dwingt Patro Eisden in topper tegen Francs Borains promotie naar 1B af? (22/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Patro Eisden kan zaterdagavond (aftrap om 20 uur) in eigen huis de promotie naar de Challenger Pro League afdwingen. Paars-wit moet daarvoor de topper tegen Francs Borains winnen of hetzelfde resultaat neerzetten als La Louvière, dat het op hetzelfde moment opneemt tegen Sporting Charleroi B. Trapt Patro de deur naar 1B open? Kijk hier live. [naar artikel]


9. Met de groeten van Sander Berge: Ook Sheffield United dwingt promotie naar Premier League af (27/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Na het Burnley van kampioenenmaker Vincent Kompany heeft ook Sheffield United de promotie naar de Premier League afgedwongen. Op de 38e speeldag in The Championship haalden ze het woensdagavond met 2-0 van West Brom, dankzij doelpunten van ex-Genkenaar Sander Berge en Anel Ahmedhodzic. [naar artikel]


10. LIVE. Kvasina met de gelijkmaker! Houdt Oostende de race om play-off 1 toch nog spannend? (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Het Kiel • Beerschot versus KV Oostende [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!