13/03/2021 - 21:30
"• Halve finale Croky Cup • Aftrap: 20u45 • Am Kehrweg • Eupen en Standard strijden in 1 match om plaats in bekerfinale"

1. LIVE. Kansen troef in slotkwartier eerste helft, maar Eupen en Standard komen niet tot scoren (13/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finale Croky Cup • Aftrap: 20u45 • Am Kehrweg • Eupen en Standard strijden in 1 match om plaats in bekerfinale [naar artikel]

2. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Yow brengt Westerlo op voorsprong met héérlijke knal! Wat kan Standard nog in het slotkwartier? (16/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo en Standard kennen beiden een moeilijk seizoen. Wie wint deze zespuntenwedstrijd en verschaft zichzelf zo wat meer ademruimte? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. Buitenlandse media zien het lot De Bruyne straffen en noemen Lukaku dé antiheld van finale: “Hij had drie opties: scoren, scoren of... scoren” (11/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bewogen avond voor Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku, gisteren in Istanboel. De Rode Duivel van Manchester City moest de strijd al na een halfuur geblesseerd staken in de Champions League-finale. En Lukaku miste diep in het slot dé kans op de 1-1. Buitenlandse media hebben er alvast een vette kluif aan. [naar artikel]

4. LIVE. Standard kan kansen in eerste helft niet verzilveren, scoren Rouches wél na rust? (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag • Daknam • Lokeren amper 1 punt • Blijft Standard in het spoor van Club en Anderlecht? [naar artikel]

5. Zuur voor Witsel en co: Rode Duivel geeft met Dortmund 3-0-voorsprong uit handen in slotkwartier, ex-spits van Standard scoort twee keer (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Op de 21e speeldag in de Duitse Bundesliga hebben Axel Witsel en leider Dortmund een 3-0-voorsprong weggeven in het slotkwartier tegen Hoffenheim,... [naar artikel]

6. Dortmund geeft 3-0-voorsprong in slotkwartier uit handen, ex-Standard-spits speelt hoofdrol (09/02/2019 - Het Belang van Limburg)

In de Duitse Bundesliga heeft leider Borussia Dortmund twee kostbare punten te grabbel gegooid. Een kwartier voor het einde leidde Dortmund in eigen huis nog met 3-0 tegen Hoffenheim, maar gaf die voorsprong toch nog uit handen. De match eindigde op 3-3. Bij de bezoekers scoorde Ishak Belfodil (ex-Standard) tweemaal. Dortmund loopt wel een puntje uit op eerste achtervolger Mönchengladbach, dat een zware 0-3-nederlaag leed tegen Hertha Berlijn. [naar artikel]

7. Standard staat er in ‘money-time’: Rouches scoorden dit seizoen al veertien keer in het slotkwartier (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Dat het voor de mentale gezondheid van Michel Preud’homme niet bevorderlijk kan zijn is een understatement. Standard scoort dit seizoen opvallend... [naar artikel]

8. Standard staat er in ‘money-time’: Rouches scoorden dit seizoen al veertien keer in het slotkwartier: een overzicht (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

9. Standard staat er in ‘money-time’: Rouches scoorden dit seizoen al vijftien keer in het slotkwartier: een overzicht (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

10. Standard staat er in ‘money-time’: Rouches scoorden dit seizoen al vijftien keer in het slotkwartier (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)