Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Knack

Coronacrisis: virologen kritisch na Overlegcomité, 'Dit is de strategie van de hoop, daarna rest de noodrem'

19/03/2021 - 21:08
" Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Coronacrisis: virologen kritisch na Overlegcomité, 'Dit is de strategie van de hoop, daarna rest de noodrem' (19/03/2021 - Knack)

Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis. [naar artikel]


2. Virologen zeer kritisch over doorlichting coronacrisis: “Waarom niet per gemeente een onderzoekscommissie?” (27/06/2020 - Het Nieuwsblad)

We hadden al negen ministers die met Volksgezondheid bezig zijn. En straks hebben we in de parlementen ook nog eens vier bijzondere commissies die elk afzonderlijk gaan uitzoeken wat we uit de coronacrisis hebben geleerd. Was net de versnippering van onze gezondheidszorg niet een van de problemen bij de aanpak van de crisis? Virologen reageren vernietigend. “Gaan we straks ook per gemeente of provincie een onderzoekscommissie oprichten?” vraagt Marc Van Ranst zich af. [naar artikel]


3. Coronacrisis: aantal nieuwe ziekenhuisopnames blijft stevig toenemen, virologen kritisch na Overlegcomité (20/03/2021 - Knack)

Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis. [naar artikel]


4. Coronacrisis: aantal nieuwe ziekenhuisopnames blijft stevig toenemen, virologen kritisch na Overlegc (20/03/2021 - Knack)

Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis. [naar artikel]


5. Coronacrisis: ziekenhuisopnames in één week gestegen met 26 procent, virologen kritisch na Overlegcomité (20/03/2021 - Knack)

Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis. [naar artikel]


6. Virologen over beslissingen Overlegcomité: “Pas binnen één tot twee jaar duidelijk of pandemie voorbij is” (04/03/2022 - Het Nieuwsblad)

Het Overlegcomité zette vrijdagmiddag de coronabarometer op geel. Dat betekent dat het overgrote deel van de beperkingen achterwege zullen gelaten worden. Viroloog Marc Van Ranst hoopt dat dit het laatste Overlegcomité was, maar waarschuwt wel dat we niet te vroeg victorie mogen kraaien. Ook viroloog Steven Van Gucht zegt dat het nog één tot twee jaar zal duren eer we zeker weten dat de pandemie voorbij is. [naar artikel]


7. Strategie en leiderschap zijn de meest onderschatte disciplines in het wielrennen: wordt Wout van Aert daarom slachtoffer van de halfslachtige Jumbo-Visma-strategie? (30/06/2022 - Express)

Strategie en leiderschap zijn de meest onderschatte disciplines in het wielrennen. Ploegleiders nemen de rol over van hun toprenners en dat is absoluut niet goed. Het zijn de toppers die zelf de strategie ‘moeten’ bepalen. Wout van Aert is daar perfect toe in staat maar kan dit in de ploeg van Jumbo-Visma, die op zoveel […] [naar artikel]


8. Studenten in Antwerpen kritisch voor virologen en code oranje: “En wat met óns sociaal contact?” (18/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

Wat een academiejaar. De hogescholen in de provincie Antwerpen starten in code geel, met halfvolle aula’s, maar de UAntwerpen heeft opgeschaald naar oranje (een vijfde van de capaciteit). Bovendien adviseert viroloog Steven Van Gucht de studenten om alle coronaregels overal strikt op te volgen en de contact tracing-app te installeren. Marc Van Ranst roept op om op kot te blijven en niet elk weekend naar huis te gaan. En dat terwijl groepsactiviteiten en cantussen al waren geschrapt. En de studenten? Die vinden het lastig. “Virologen moeten oppassen met hun uitspraken.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!