LIVE. Na zorgwekkende start duikt Anderlecht tegen tienkoppig Essevee met voorsprong rust in

21/03/2021 - 19:09
"• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap om 18u15 • Anderlecht staat vijfde, Zulte Waregem achtste"

1. LIVE: Houdt tienkoppig Union na rust voorsprong vast tegen Anderlecht? (25/01/2024 - Sporza)

De laatste kwartfinale in de Beker van België is de Brusselse derby vanavond tussen Union en Anderlecht. Na 7 opeenvolgende nederlagen wil recordkampioen Anderlecht de burenstrijd tegen competitieleider Union nog eens winnen. Vorige week werd de match uitgesteld door de winterprik. Volg de partij hier of luister naar Radio 1. [naar artikel]

2. LIVE. Tweede helft van start, neemt Anderlecht na rust nieuwe voorsprong? (28/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

• RSC Anderlecht - KV Oostende • Lotto Park • Debuut Kompany als speler-manager in Jupiler Pro League • Aan de rust stond het 1-1 na goals van Vlap... [naar artikel]

3. LIVE STVV-ANDERLECHT. Opschudding na rust! Anderlecht komt op voorsprong, maar moet ook met tien verder na rood Dreyer (13/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht begon teleurstellend aan het seizoen met een nederlaag tegen Union, maar rechtte vorige week de rug tegen Antwerp. Tegen STVV kende Anderlecht een lastige eerste helft, maar klom snel na rust wel op 0-1 via N’Diaye. Volg het vervolg van de match in onze liveblog! [naar artikel]

4. LIVEBLOG ANDERLECHT-ANTWERP. Daar is de goal! Sardella zet Anderlecht vlak na rust op voorsprong tegen tienkoppig Antwerp (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De eerste affiche in de Champions’ Play-offs is er een tussen Anderlecht en Antwerp. Mits een zege kunnen de Brusselaars op gelijke hoogte komen van leider Union, terwijl The Great Old meteen vertrouwen hoopt op te doen met het oog op de titelstrijd. Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

5. LIVE KORTRIJK-ANDERLECHT. 0-1! Op slag van rust krult Dreyer de openingsgoal tegen de touwen (19/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op slag van rust kwam Anderlecht op voorsprong via winteraanwinst Dreyer. De inzet voor de recordkampioen is niet min: bij winst is paars-wit zeker dat het na deze speeldag in de top acht staat. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

6. ONZE PUNTEN. El Khannous schittert weer, Vandevoordt moet alleen oppassen voor vuurpijlen (13/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Een tienkoppig KRC Genk duikt met een flinke voorsprong van tien punten de WK-break in na winst tegen Anderlecht: 0-2. Ontdek hier onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

7. LIVE. Tienkoppig Cercle duikt tegen OHL met 1-0-bonus rust in (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 33ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 16u15 • Jan Breydel • Als Cercle wint en Moeskroen en Waasland-Beveren doen dat niet, blijft ‘De Vereniging’ in 1A [naar artikel]

8. Tienkoppig Anderlecht gaat onderuit bij KV Mechelen en mag play-off 1 vergeten (15/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht mag play-off 1 vergeten. Na dom rood van Doku op slag van rust ging een tienkoppig paars-wit ten onder Achter de Kazerne. Hairemans en... [naar artikel]

9. LIVE. 1-0 bij de rust: Zulte Waregem verdedigt zuinige voorsprong tegen KV Oostende (12/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem en KV Oostende kijken elkaar in de ogen in een duel om het behoud. Al na 5 minuten bracht Zinho Gano Essevee op voorsprong. [naar artikel]

10. LIVE. Wales duikt rust in met gevleide voorsprong tegen Oekraïne (05/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Cardiff City Stadium (18u) [naar artikel]

11. LIVE. Anderlecht op dubbele voorsprong tegen Essevee na owngoal en doelpunt Vlap (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Lotto Park • Anderlecht heeft nog een waterkansje op play-off 1 [naar artikel]

12. “Eén zure fout kost ons twee punten”: Racing Genk geeft zege tegen tienkoppig Cercle weg na defensief geklungel (14/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk gaf tegen een tienkoppig Cercle Brugge een voorsprong weg. De Limburgers vergeten de druk op te voeren in de titelstrijd. Anderlecht en Union kunnen opgelucht ademhalen. [naar artikel]

13. Geen 9 op 9 voor Racing Genk: Limburgers geven zege tegen tienkoppig Cercle weg na defensief geklungel (13/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

14. LIVE: Anderlecht duikt met voorsprong de rust in na late treffer Bruno (0-1) (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Lardot Stadion: Le Canonnier Herpakt Moeskroen zich na drie op achttien?  Wie zet Vanhaezebrouck op plaats geschorste Teodorczyk?   [naar artikel]

15. LIVE AA GENT-EUPEN. Houdt tienkoppig AA Gent de voorsprong vast tegen Eupen? (24/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Met 14 op 18 en nog steeds geen nederlaag heeft AA Gent zijn start in de Jupiler League alles behalve gemist. Met Anderlecht - Club Brugge eerder op zondag, hebben de Buffalo’s alvast een kans om hun leiderspositie te verstevigen. Gent was donderdag nog wel in de Conference League aan zet: tegen Luhansk werd het in Polen 1-1, tot grote onvrede van Hein Vanhaezebrouck. [naar artikel]

16. Van 2-0 naar 2-2: Anderlecht geeft na rust dubbele voorsprong uit handen tegen OH Leuven (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe opdoffer voor Anderlecht. Paars-wit leidde halverwege met 2-0 tegen OH Leuven, maar gaf die dubbele voorsprong na rust uit handen: 2-2. In het slot was er nog veel te doen om een uiteindelijk niet gefloten strafschop voor de Brusselaars. [naar artikel]

17. LIVE: Club Brugge duikt de rust in met voorsprong dankzij heerlijke goal Vormer (1-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Jan Breydelstadion Clement noemde de confrontatie met Club Brugge als een wedstrijd tegen een broer Kan Club Brugge de voorsprong op... [naar artikel]

18. LIVE. Verschaeren zet tienkoppig Anderlecht op voorsprong! (05/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 14u30 • Zevende speeldag play-off 1 • Constant Vanden Stockstadion • Anderlecht strijdt om vijfde plaats, Rouches om plek drie [naar artikel]

19. LIVE. Anderlecht laat weinig heel van tienkoppig Eupen: 4-0 bij de rust! (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Lotto Park • Aftrap: 18u • Anderlecht moet winnen om nog een kans te maken op POI • Luckassen en Roofe ontbreken bij paars-wit [naar artikel]

20. LIVE. Boeken dicht? Popovic bezorgt Cercle op slag van rust dubbele voorsprong tegen Essevee (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Jan Breydelstadion • Speeldag 23 [naar artikel]

21. LIVE: Antwerp duikt met voorsprong de rust in dankzij knappe goal Yusuf (25/10/2023 - Sporza)

Op de derde speeldag van de Champions League speelt Antwerp thuis tegen de Portugese vicekampioen FC Porto. Pakt het na nederlagen tegen Sjachtar en Barcelona een eerste keer punten? Volg de match hier vanavond live. Aftrap 21 u. [naar artikel]

22. LIVE. Real duikt rust in met voorsprong, valt Hazard in na de pauze? (30/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 16 La Liga [naar artikel]

23. LIVE: Amuzu brengt tienkoppig Anderlecht toch weer op voorsprong! (14/04/2024 - Sporza)

Klimt Anderlecht naar de leiding, boekt Union een levensbelangrijke zege of is Club Brugge de lachende derde? In het rechtstreekse duel tussen Anderlecht en Union - de koplopers in de competitie - staat er heel wat op het spel. Volg de wedstrijd op deze pagina vanaf 18.30 uur of luister naar Radio 1. [naar artikel]

24. LIVE GENK-ANDERLECHT. Anderlecht ontsnapt tegen tienkoppig Genk, Paintsil knalt op paal (03/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Leider Anderlecht neemt het op tegen Racing Genk. Kunnen de Brusselaars hun leidersplaats verstevigen? Volg alle actie op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]