03/04/2021 - 16:43
"• 32ste speeldag • Diaz Arena • Aftrap: 16u15 • KV Oostende doet volop mee voor play-off 1, Waasland-Beveren strijdt tegen de degradatie"

1. LIVE. Waasland-Beveren tegen de gang van het spel op voorsprong, Oostende in de problemen! (03/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 32ste speeldag • Diaz Arena • Aftrap: 16u15 • KV Oostende doet volop mee voor play-off 1, Waasland-Beveren strijdt tegen de degradatie [naar artikel]

2. LIVE SINT-TRUIDEN-KV OOSTENDE. Dubbele voorsprong voor thuisploeg, KVO serieus in de problemen (09/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende heeft dringend punten nodig, maar staat wel op een dubbele achterstand bij STVV. Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVE. Engelse FA Cup: Vertonghen kopt Tottenham op voorsprong tegen Norwich - City dichtbij voorsprong tegen Sheffield Wednesday (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Na een moeizame eerste tien minuten, komt Manchester City er stilaan door op het veld van Sheffield Wednesday. Gabriel Jesus mist op een haar na de... [naar artikel]

4. LIVE. Engelse FA Cup: Vertonghen kopt Tottenham op voorsprong tegen Norwich - City op zoek naar voorsprong tegen Sheffield Wednesday (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

5. MULTILIVE. AA Gent begaat geen misstap tegen Lommel - De Camargo staat één minuut op veld en scoort - Kortrijk op voorsprong tegen Oostende (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent, Eupen en OH Leuven staan net als Anderlecht in de kwartfinales van de Croky Cup. De Buffalo’s rekenden relatief eenvoudig af met Lommel: 0-2. Am Kehrweg boog hattrickheld Prevljak een 0-2-achterstand om tegen Zulte Waregem. OH Leuven kroop in de slotminuten dan weer door het allerkleinste gaatje tegen 1B-leider Westerlo. Op dit moment zijn nog KV Mechelen-Cercle Brugge en KV Kortrijk-KV Oostende aan de gang. Die wedstrijden volgt u in onze liveblog onderaan. De topper tussen Racing Genk en Club Brugge volgt u op deze pagina. [naar artikel]

6. LIVE. Standard halfweg diep in de problemen: Kortrijk leidt met dubbele voorsprong tegen Rouches (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 17de speeldag Jupiler Pro League [naar artikel]

7. LIVE. Standard diep in de problemen: Kortrijk op dubbele voorsprong tegen Rouches (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. STVV klimt tegen gang van het spel in op voorsprong, Racing Genk in de problemen (13/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Cegeka Arena • Speeldag 31 • Aftrap: 16u [naar artikel]

9. LIVE EK U21. Komen de Jonge Duivels nog in de problemen? Belgen verdedigen dubbele voorsprong tegen gastland Georgië (24/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

De tweede helft tussen Georgië en België is volop onderweg. De Jonge Duivels leiden tegen het gastland met 0-2, na doelpunten van De Cuyper en Ramazani. De Belgen springen zo virtueel naar de eerste plaats in de groep. Mis niets van Georgië-België via deze liveblog. [naar artikel]

10. LIVE. Eupen met voorsprong op weg naar de rust, Fall bracht de Panda’s op voorsprong tegen Lokeren (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Kehrweg • Hekkensluiter Lokeren heeft punten nodig, Eupen staat veilig tiende [naar artikel]