Doelpunt van het seizoen? Spezia-aanvaller Verde pakt uit met prachtige omhaal

04/04/2021 - 12:42
"Daniele Verde heeft zaterdag een serieuze gooi gedaan naar de titel ‘Doelpunt van het Seizoen’ in de Serie A. De aanvaller van Spezia maakte op spectaculaire wijze de gelijkmaker tegen Lazio. Doelman Pepe Reina probeerde de bal nog wel uit de kruising te tikken, maar was kansloos na de indrukwekkende omhaal van Verde."

1. Doelpunt van het seizoen? Spezia-aanvaller Verde pakt uit met prachtige omhaal (04/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Daniele Verde heeft zaterdag een serieuze gooi gedaan naar de titel ‘Doelpunt van het Seizoen’ in de Serie A. De aanvaller van Spezia maakte op spectaculaire wijze de gelijkmaker tegen Lazio. Doelman Pepe Reina probeerde de bal nog wel uit de kruising te tikken, maar was kansloos na de indrukwekkende omhaal van Verde. [naar artikel]

2. UEFA kiest Doelpunt van het Seizoen: omhaal van Mandzukic in CL-finale (29/08/2017 - Sporza)

De 1-1 van Mandzukic in de finale van de Champions League tussen Juventus en Real Madrid is door de UEFA gekozen tot Doelpunt van het Seizoen 2016-2017. [naar artikel]

3. Omhaal Ronaldo mooiste doelpunt van vorig seizoen in Europese competities (28/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Cristiano Ronaldo heeft afgelopen seizoen het mooiste doelpunt in de Europese competities gemaakt. [naar artikel]

4. VIDEO: Prachtige omhaal van Bandé, maar KV Mechelen kan opnieuw niet winnen (28/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het was nog maar eens niet de avond van KV Mechelen. De ploeg kwam nooit echt goed in de wedstrijd en grote kansen bleven uit. Bandé bracht... [naar artikel]

5. Olivier Giroud zet Chelsea met prachtige omhaal op weg naar kwartfinale ten koste van Atlético (23/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Atlético Madrid tegen Chelsea oogde op papier een topaffiche, maar baarde op het veld een muis. Olivier Giroud redde met een knappe omhaal de verder kansloze wedstrijd. Dankzij het uitdoelpunt beschikt Chelsea over de beste papieren voor de volgende ronde. [naar artikel]

6. Prachtige omhaal verzacht de pijn van Dender in duidelijke nederlaag tegen Club NXT in de Challenger Pro League (25/11/2022 - Het Belang van Limburg)

RWDM heeft vrijdag op de vijftiende speeldag van de Challenger Pro League een steek laten vallen. De Brusselaars gingen met 2-0 ten onder bij Jong Genk. Club NXT versloeg tegelijkertijd FCV Dender met 4-1. [naar artikel]

7. LIVE EUPEN-ANDERLECHT. Nuhu hangt de bordjes weer gelijk met prachtige halve omhaal, RSCA heeft werk na rust (30/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht speelt op dit moment tegen Eupen. Kan paars-wit de zege pakken Am Kehrweg? Volg de match op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

8. BEKIJK: De prachtige omhaal van Amoura en de andere doelpunten van speeldag 13 (06/11/2023 - Sporza)

De 13e speeldag in de Jupiler Pro League heeft 23 doelpunten opgeleverd. Die kan u hier een voor een bekijken. [naar artikel]

9. VIDEO. Onwaarschijnlijk: 35-jarige spits van Cagliari scoort winnende treffer na prachtige omhaal in 99ste (!) minuut én dat is niet de eerste keer (12/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Cagliari heeft een onwaarschijnlijke zege geboekt in de Serie A-wedstrijd tegen Sassuolo. Na negentig minuten stond de ploeg van Claudio Ranieri 0-1 achter, maar met doelpunten in de 94ste en de 99ste minuut pakte Cagliari alsnog een 2-1-zege. De tweede goal was bovendien een prachtige omhaal van Leonardo Pavoletti, die niet aan zijn proefstuk toe was. [naar artikel]