"• La Liga • Speeldag 29 • Barça heeft 15 op 15 • Camp Nou"

1. LIVE (21u). Laat Barcelona iets liggen tegen Valladolid? (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Speeldag 29 • Barça heeft 15 op 15 • Camp Nou [naar artikel]

2. LIVE. Laat Barcelona iets liggen tegen Valladolid? (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE. Kan Barcelona score openen in tweede helft tegen Valladolid? (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE (16u15). Als Atlético Madrid verliest van Valladolid, is Barcelona kampioen (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 35ste speeldag La Liga • Aftrap: 16u15 • Wanda Metropolitano • Als Atlético verliest, blijft de kloof met leider FC Barcelona met nog drie... [naar artikel]

5. LIVE. Valladolid speelt aardig mee op bezoek bij Barcelona (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

6. La Liga – Barcelona opnieuw leider na forse uithaal tegen Valladolid (29/10/2019 - Metro)

FC Barcelona heeft dinsdagavond op de elfde speeldag in de Spaanse La Liga met 5-1 gewonnen van Real Valladolid. Met twee doelpunten en een assist was Lionel Messi nog maar eens de uitblinker in Nou Camp. Zijn eerste treffer was een uitstekende vrije trap, de vijftigste die hij scoorde in zijn carrière. De overige doelpunten […] Het bericht La Liga – Barcelona opnieuw leider na forse uithaal tegen Valladolid verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Barcelona pakt op valreep de zege (1-0) tegen een fel Valladolid (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Barcelona heeft in de slotfase alsnog de 3 punten kunnen thuishouden tegen Valladolid. De bezoekers spraken lange tijd een aardig mondje mee met de Catalaanse grootmacht, maar moesten zich na een volley van Dembélé toch nog gewonnen geven. [naar artikel]

8. MULTILIVE. Napoli wint na comeback én goal Mertens Italiaanse topper - Maakt Barcelona gehakt van Valladolid? (25/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Weer flink wat lekkers op het buitenlands voetbalmenu vandaag. Eerst gaat Vincent Kompany in zijn 250ste PL-wedstrijd op zoek naar een zege met... [naar artikel]

9. Veld in match tussen Valladolid en Barcelona was zó slecht, dat Spaanse profliga onderzoekt instelt (26/08/2018 - Het Belang van Limburg)

La Liga heeft na de partij van Valladolid tegen FC Barcelona (1-0) van zaterdag een onderzoek geopend naar de slechte toestand van het grasveld in Valladolid. Dat maakte de Spaanse profliga zondag bekend. [naar artikel]

10. Thomas Vermaelen mag nog eens 90 minuten spelen bij Barcelona, dat met het kleinste verschil wint van Real Valladolid (16/02/2019 - Het Belang van Limburg)

FC Barcelona heeft zaterdagavond geen steken laten vallen in La Liga. Tegen Real Valladolid, de nummer vijftien, werd het 1-0 in het eigen Camp Nou. Lionel Messi scoorde vlak voor de pauze het enige doelpunt via een strafschop, laat in de tweede helft miste de kleine Argentijn een tweede penalty. Thomas Vermaelen speelde de volledige wedstrijd mee bij de competitieleider. [naar artikel]