05/04/2021 - 14:08
"• Jupiler Pro League • Speeldag 32 • Aftrap: 13u30 • King Power At Den Dreef Stadion"

1. LIVE. Bongonda knalt op de paal! Genk speelt wervelende eerste helft aan Den Dreef (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 32 • Aftrap: 13u30 • King Power At Den Dreef Stadion [naar artikel]

2. MULTILIVE buitenland: City haalt voet van het gaspedaal na wervelende eerste helft - Messi pakt uit met oogstrelende vrije trap (01/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Met Arsenal - Manchester City (20u45) schotelt de Premier League vanavond alweer een affiche voor om van te likkebaarden. De kraker is een... [naar artikel]

3. LIVE. België na wervelende eerste helft op rozen dankzij twee treffers van topschutter Lukaku en penalty Hazard (23/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het stadion van Spartak Moskou is om 14u het schouwtoneel van de tweede match van onze Rode Duivels. Tegen het stugge Tunesië kunnen de troepen van... [naar artikel]

4. LIVE. België na wervelende eerste helft op rozen, Lukaku 'on fire' - Degryse: "Fantastische verstandhouding tussen Romelu en Mertens" (23/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

5. Eerste kermis na lockdown is meteen voltreffer, mondmaskers verplicht op wervelende attractie Lambada (05/07/2020 - Gazet van Antwerpen)

De kermis in Lille, een van de eerste kermissen in de Kempen na de lockdown, was zondag al meteen een schot in de roos. Zowel bij de foorkramers als bij de bezoekers van de kermis waren er alleen maar blije gezichten te zien. De coronamaatregelen, zoals genoeg afstand houden en handen ontsmetten, nam iedereen er met plezier bij. [naar artikel]

6. Wervelende Ronnie O’Sullivan eerste halvefinalist WK snooker, derde sessie tegen Maguire na amper 19 minuten voorbij (27/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Met een klinkende 13-5 overwinning tegen Stephen Maguire heeft Ronnie O’Sullivan zich bij de laatste vier geschaard op het WK snooker. [naar artikel]

7. Wervelende start zet enthousiast Genk op weg naar eerste seizoenszege (31/07/2022 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk pakte tegen Standard (3-1) niet alleen zijn eerste seizoenszege, vooral de manier waarop maakte indruk op de enthousiaste fans. Halfweg de eerste helft had de 18-jarige El Khannouss zijn visitekaartje al afgegeven en hadden Dessers (2) en Trésor de eindstand al op het bord staan. [naar artikel]

8. LIVE: Rode Duivels gaan rusten met 1-2-voorsprong na wervelende eerste helft tegen Engeland (26/03/2024 - Sporza)

Een match op Wembley tegen een EK-favoriet: de Rode Duivels staan vanavond tegen Engeland voor een belangrijke test met het oog op komende zomer. Gaan de Belgen straks met een extra portie vertrouwen richting het EK in Duitsland? Volg de wedstrijd hier om 20.45 uur. [naar artikel]

9. LIVE: Real Madrid gaat met 2-1-voorsprong rusten tegen City na wervelende eerste helft (09/04/2024 - Sporza)

In de kwartfinales van de Champions League staan Real Madrid en Manchester City dinsdagavond tegenover elkaar. City-coach Pep Guardiola blaast vooraf niet hoog van de toren. "Iedereen kent de kracht van Real." [naar artikel]

10. Bongonda speelt belangrijke rol in puntendeling van Celta bij Gijon (26/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Celta de Vigo is zondagavond op de 24e speeldag van de Primera Division op een 1-1 gelijkspel blijven steken bij Sporting Gijon. Théo Bongonda speelde de hele wedstrijd en was belangrijk in de aanloop naar het bezoekende doelpunt. [naar artikel]