Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 April 2021
07:36 uur

De Antwerpse topkorfballer die iedereen het nakijken gaf in ‘De Container Cup’, maar geen cent verdient met zijn sport

Gazet van Antwerpen

08/04/2021 - 05:13

Het is basketbal voor jeanetten, ze gooien de bal zo raar in een rieten mandje en het is alleen populair in België en Nederland. Wie korfbal speelt, moet dit soort grapjes al jaren aanhoren. Tot Jarni Amorgaste dinsdagavond in De Container Cup de sport op de kaart zette en alle lachers lik op stuk gaf. “Dat mandje is al jaren van kunststof, toch blijven ze lachen”, zegt de speler van Borgerhout/Groen Wit.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De topkorfballer die iedereen het nakijken gaf in ‘De container cup’, maar geen cent verdient met zijn sport (08/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het is basketbal voor jeanetten, ze gooien de bal zo raar in een rieten mandje en het is enkel populair in België en Nederland. Wie korfbal speelt, moet dit soort grapjes al jaren aanhoren. Tot Jarni Amorgaste dinsdagavond in ‘De container cup’ de sport op de kaart zette en alle lachers lik op stuk gaf. “Dat mandje is al jaren van kunststof, toch blijven ze lachen.”
  [naar artikel]
 2. De wraak van de korfballer in ‘De Container Cup’: “Verdien geen cent met mijn sport” (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is basketbal voor janetten, ze gooien de bal zo raar in een rieten mandje . Wie korfbal speelt, moet al jaren dezelfde grapjes aanhoren. Tot Jarni Amorgaste dinsdagavond in De container Cup de sport op de kaart zette en alle lachers lik op stuk gaf. “Dat mandje is al jaren van kunststof, toch blijven ze lachen.”
  [naar artikel]
 3. Antwerpse haven pionier in containertrafiek: van bijna 44.000 in 1966 tot meer dan 7 miljoen in 2019 (21/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag valt de container niet weg te denken uit een haven. Maar ooit was ook de container een nieuwigheid. Het was in de jaren zestig dat de container “hip” werd in Antwerpen. Er werd toen gesuggereerd om de Antwerpse havel de naam “Containerport” mee te geven.
  [naar artikel]
 4. Ellen Joncheere moet diamantkeurder uit slop halen (26/12/2019 - De Tijd)
  08:05 Het Antwerpse bedrijf HRD keurt wereldwijd diamanten, maar verdient er geen cent mee. Een zoveelste nieuwe CEO moet het bedrijf uit het slop halen. De kandidaat-overnemers vallen compleet uit de lucht...
  [naar artikel]
 5. Brandje aan container met palletten geblust op oprit Antwerpse Ring (06/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse brandweer rukte woensdagmiddag iets voor 13 uur uit naar de oprit van de Antwerpse Ring aan de Jan Van Rijswijcklaan. Er was brand ontstaan aan de container van een vrachtwagen die afvalhout vervoerde.
  [naar artikel]
 6. Grote drugsvangst in Antwerpse haven (18/10/2017 - VRT NWS)
  In de haven van Antwerpen hebben de Nederlandse en Belgische politie 5.300 kilogram cocaïne ontdekt in een container met bananen. De container kwam uit Colombia. De drugs hebben een straatwaarde van naar schatting 200 miljoen euro. De politie kwam in actie nadat in Nederland een tip was binnengekomen over de zending. De eindbestemming van de container was Nederland. Er zijn geen verdachten aangehouden.
  [naar artikel]
 7. Rapper 50 Cent verdient 7 miljoen meer omdat hij werd uitbetaald in bitcoins (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ongelofelijk maar waar: de bitcoin heeft rapper 50 Cent zowaar zeven miljoen extra opgeleverd. De rapper waagde het erop om zich te laten...
  [naar artikel]
 8. 4.000 kilo cocaïne onderschept in container uit Antwerpse haven (18/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de haven van Rotterdam heeft de Nederlandse douane woensdag maar liefst 4.000 kilogram cocaïne onderschept. De drugs zaten verstopt in een container uit Ecuador, die dinsdag was aangekomen in de Antwerpse haven.
  [naar artikel]
 9. Dit is wat een job in de Antwerpse haven gemiddeld verdient (22/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een job in de Antwerpse haven is het overwegen waard, want 35 procent van de mensen verdient er maar liefst 20.000 euro per jaar meer dan het...
  [naar artikel]
 10. 432 kilo cocaïne gevonden in container met tonijn in Antwerpse haven (12/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het Antwerpse havengebied hebben de opsporingsdiensten van de douane een lading van 432,6 kilo cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Dat meldt de FOD Financiën. De vondst dateert al van 6 februari, maar werd pas nu bekendgemaakt. De drugs zaten verstopt in een container die geladen was met tonijn op olie.
  [naar artikel]
 11. 432 kilo cocaïne gevonden in container met tonijn in Antwerpse haven (12/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  In het Antwerpse havengebied hebben de opsporingsdiensten van de douane een lading van 432,6 kilo cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Dat meldt de FOD Financiën. De vondst dateert al van 6 februari, maar werd pas nu bekendgemaakt. De drugs zaten verstopt in een container die geladen was met tonijn op olie.
  [naar artikel]
 12. 432 kilo cocaïne gevonden in container met tonijn in Antwerpse haven (12/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In het Antwerpse havengebied hebben de opsporingsdiensten van de douane een lading van 432,6 kilo cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Dat meldt de FOD Financiën. De vondst dateert al van 6 februari, maar werd pas nu bekendgemaakt. De drugs zaten verstopt in een container die geladen was met tonijn op olie.
  [naar artikel]
 13. Ruim 1,3 ton cocaïne gevonden in container met koffiebonen in Antwerpse haven (24/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  In het Antwerpse havengebied is maandag bij een logistiek bedrijf 1.363 kilo cocaïne gevonden in een container. Dat meldt het Antwerpse parket. Medewerkers van het bedrijf vonden de drugs in pakketten tussen een lading koffiebonen en verwittigden meteen de politie.
  [naar artikel]
 14. Douane wil elke container in Antwerpse haven screenen op drugs (04/04/2018 - VRT NWS)
  De douane onderzoekt of het mogelijk is om elke container in de Antwerpse haven te screenen op drugs. Vorig jaar zijn er in de haven 6,5 miljoen ton containers gepasseerd en daarvan is maar 1 procent gecontroleerd.
  [naar artikel]
 15. Rapper Soufiane Eddyani reageert op heisa rond tienerpooier: “Iedereen verdient een tweede kans” (07/01/2019 - De Morgen)
  De Antwerpse rapper Soufiane Eddyani (20) heeft gereageerd op de heisa die ontstond na het uitbrengen van zijn laatste nummer ‘Amigo’. Eddyani had het nummer opgedragen aan zijn vriend Bilal A., die in de cel zit voor verkrachting en kinderprostitutie. “Iedereen verdient een tweede kans”, zegt hij.
  [naar artikel]
 16. Havenarbeiders betrappen collega’s terwijl ze cocaïne uitladen en sluiten ze op in container (28/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Havenarbeiders hebben de voorbije week twee mannen op heterdaad betrapt, toen ze een partij cocaïne uit een Zuid-Amerikaanse container wilden overladen naar een Europese container, om de kans op controle te verkleinen. De dokwerkers sloten het duo in de container op en belden de politie. De twee verdachten van 33 en 35 jaar werden intussen aangehouden, schrijft Gazet van Antwerpen op zijn website. Het nieuws wordt ook bevestigd door het Antwerpse parket.
  [naar artikel]
 17. Boomverzorger na drama in Schoten: “Laat bomen van hoger dan vijf meter geregeld nakijken” (10/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een Schotense vrouw kwam het afgelopen weekend om het leven toen ze op haar terras werd bedolven onder een metershoge eik die door schimmel was aangetast. Moet nu iedereen die een boom in zijn tuin heeft staan, nakijken of er iets mis mee is?
  [naar artikel]
 18. Verhofstadt in top 3 bijklussers EU-parlement (10/07/2018 - De Tijd)
  17:29 Net geen derde van de 751 Europarlementsleden verdient nog een cent bij buiten het Europees halfrond. Van de Belgen dikte Guy Verhofstadt zijn inkomsten het meest aan met bijbaantjes.
  [naar artikel]
 19. VIDEO. Jozef en Roland geven alles en iedereen het nakijken (26/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Drie keer per week naar de fitness en in topvorm: Jozef (85) en Roland (75) geven de jongere generaties het nakijken in de fitness. Niets 'goede voornemens', maar doorzettingsvermogen en vriendschap. "Hoe ouder je wordt, hoe meer je achteruit gaat. Maar wij geven daar niet aan toe, en houden onszelf in vorm."
  [naar artikel]
 20. Werknemers vinden 219 kilo coke in Antwerpse havenloods (12/09/2019 - De Standaard)
  In het Antwerpse havengebied is een grote partij cocaïne onderschept in een container die afkomstig was uit Brazilië. De feiten dateren van begin augustus, maar het Antwerpse parket maakte het nieuws nu pas bekend.
  [naar artikel]
 21. Recordlading van bijna 4 ton cocaïne verstopt in container met vis, veertien verdachten opgepakt (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De federale gerechtelijke politie (FGP) Antwerpen heeft gisteravond een container geladen met vis onderschept in de Antwerpse haven. In de lading...
  [naar artikel]
 22. Hoe klopte Viktor Verhulst tal van topsporters in ‘De Container Cup’? (09/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een bon vivant, iemand die drie à vier keer per week frieten eet en graag pintjes drinkt. Een sporter uit noodzaak, iemand die alleen sport als hij in de spiegel ziet dat er wat kilootjes zijn bijgekomen. Zo omschrijft Viktor Verhulst zichzelf. Maar in De container cup veegde de 26-jarige presentator van Love Island wel de vloer aan met tal van topsporters. Hoe is dat mogelijk?
  [naar artikel]
 23. Auto knalt op container, brandweer moet dak open knippen om zwaargewonde chauffeur te bevrijden (03/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een autobestuurder belandde woensdagavond in de kliniek nadat hij op de Antwerpse Wilmarsdonksteenweg, in de richting Oosterweelsteenweg, op een container was geknald.
  [naar artikel]
 24. Heel jaar rosse centjes gespaard, maar ermee betalen lukt niet (10/06/2017 - De Standaard)
  58 muntjes van 5 cent, 49 van 2 cent en 112 van 1 cent had de 17-jarige Milan uit Linden bij zich. Maar hij mocht er in een Leuvense Panos zijn belegde broodje niet mee betalen.
  [naar artikel]
 25. Ook Antwerpse studenten mogen nu afzien in ‘De Container Cup’: zo gaat het eraan toe (22/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bij de start van het academiejaar proberen honderd studenten een scherpe tijd neer te zetten in de zevenkamp van ‘De Container Cup’. Telenet, Woestijnvis en Vier bezoeken vijf studentensteden met de enige echte container van het programma. Antwerpen is als eerste aan de beurt en onze reporter gaat kijken hoe de eerste studenten, die via een livestream te volgen zijn, de ziel uit hun lijf sporten.
  [naar artikel]
 26. Douane wil elke container in Antwerpen screenen (16/10/2019 - De Tijd)
  01:01 De Belgische douane wil artificiële intelligentie inzetten om op termijn elke container die de Antwerpse haven binnenkomt te screenen op drugs. ‘Maar om die big bang te organiseren heb ik een volwaard...
  [naar artikel]
 27. Drugsuithalers in Antwerpse haven bellen zelf politie vanuit snikhete container (24/07/2019 - De Morgen)
  Twee drugsuithalers hebben zelf de politie gebeld om te melden dat ze opgesloten zaten in een container in de Antwerpse haven. Ze dreigden te bezwijken onder de hitte. Beelden van de arrestatie circuleren sinds vanmiddag op sociale media.
  [naar artikel]
 28. Antwerpse douane onderschept 945 kilo heroïne in container met kalk (20/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De douane heeft vorige maand een spectaculaire hoeveelheid heroïne onderschept in de Antwerpse haven. In een container met calciumcarbonaat die was bestemd voor een bedrijf in Kontich, zat ruim 945 kilo verstopt. Naar aanleiding van de vangst werden twee verdachten aangehouden.
  [naar artikel]
 29. Tuc en Cent Wafer-koekjes staan centraal in expo aan Groenplaats (07/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In Mercado aan de Antwerpse Groenplaats is deze week de expo “Zout&Zoet” geopend. Nog tot 11 maart kan je er de ontstaansgeschiedenis ontdekken van twee in Antwerpen ontstane koekjes die het door de jaren heen tot iconische producten in binnen- en buitenland hebben geschopt: de zoute Tuc-crackers (oorspronkelijk van Parein) en de zoete Cent Wafers (vandaag vooral bekend van LU, maar aangezien het geen beschermde naam is zijn er steeds verschillende producenten geweest).
  [naar artikel]
 30. Verkeersslachtoffers krijgen geen cent uit Slachtofferfonds (09/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wie veroordeeld wordt voor een zware verkeersovertreding, moet 200 euro storten in het Slachtofferfonds, maar verkeersslachtoffers zien daarvan geen cent.
  [naar artikel]
 31. Verkeersslachtoffers krijgen geen cent uit Slachtofferfonds (09/03/2017 - De Standaard)
  Wie veroordeeld wordt voor een zware verkeersovertreding, moet 200 euro storten in het Slachtofferfonds. Maar verkeersslachtoffers zien daarvan geen cent.
  [naar artikel]
 32. Verkeersslachtoffers krijgen geen cent uit Slachtofferfonds (09/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie veroordeeld wordt voor een zware verkeersovertreding, moet 200 euro storten in het Slachtofferfonds, maar verkeersslachtoffers zien daarvan geen cent.
  [naar artikel]
 33. Container vliegt om onduidelijke reden in brand (13/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Langs de Roeselaarsestraat in Izegem stond woensdagmiddag omstreeks 14 uur een container in lichterlaaie. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle maar moest de container leegmaken tijdens het blussen.
  [naar artikel]
 34. Over de container in Essex zijn vooral veel vragen, maar dit is wat we wel al weten (24/10/2019 - De Morgen)
  Liefst 39 mensen werden woensdag levenloos aangetroffen in een container in Engeland, na een reis over zee van het Europese vasteland. Vermoedelijk gaat het om een geval van mensensmokkel. Maar waar de hachelijke reis begon en wie hen aan boord van de container kreeg, is voorlopig onduidelijk. Dit is wat we wel weten.
  [naar artikel]
 35. Heel jaar rosse centen gespaard, maar hij mag er niet mee betalen (10/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  58 muntjes van 5 cent, 49 van 2 cent en 112 van 1 cent had de 17-jarige Milan uit Linden bij zich. Maar hij mocht er in een Leuvense Panos niet mee betalen.
  [naar artikel]
 36. Duivenmelkster geeft 74 mannen het nakijken (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Anny Kostermans is algemeen kampioene in de duivenvereniging van Autre-Eglise-Orp. Ze gaf maar liefst 74 mannen het nakijken. Of hoe een
  [naar artikel]
 37. Drie sporters over hun deelname: 'Je wint beter de Container Cup dan een kleine koers' (27/05/2020 - Knack)
  Geen EK Voetbal, geen Olympische Spelen en of de Tour de France doorgaat moeten we maar afwachten. Gelukkig was er de Container Cup op tv, een welkom alternatief om fanatieke sporters diep te zien gaan. 'Blijkbaar ben ik een entertainend spektakel.'
  [naar artikel]
 38. Madelon (50) verdient 34.000 euro per jaar met iets wat iedereen kan (07/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse vrouw heeft een gat in de markt gevonden. Madelon Guinazzo (50) uit Chicago doet iets wat iedereen kan en ze verdient er duizenden...
  [naar artikel]
 39. Drie jaar geleden had Yulia (29) geen cent, maar in tv-show wint ze huwelijk met steenrijke oligarch (55) en nu mag ze genieten van zijn luxehuizen, privéjet en jachten (28/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ze groeide op in een afgelegen stad in het oosten van Siberië en had geen cent op zak toen ze drie jaar geleden in de Russische hoofdstad Moskou...
  [naar artikel]
 40. Ruim helft Vlaamse triagecentra voor coronavirus ontving nog geen cent van overheid (maar ze kregen wel extra werk) (13/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan de helft van de corona-triagecentra in Vlaanderen heeft nog geen cent gezien van het Riziv. Dat meldt de huisartsenkoepel Domus Medica. En...
  [naar artikel]
 41. Ruim helft van Vlaamse triagecentra voor coronavirus ontving nog geen cent van overheid (maar ze kregen wel extra werk) (13/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan de helft van de corona-triagecentra in Vlaanderen heeft nog geen cent gezien van het Riziv. Dat meldt de huisartsenkoepel Domus Medica. En...
  [naar artikel]
 42. Sportieve glorie, maar de Red Lions houden geen extra cent over aan hun EK-triomf (25/08/2019 - De Morgen)
  Na de wereldtitel veroverden de Red Lions nu ook de Europese titel in het hockey. Financieel houden ze daar wel geen extra cent aan over: op het EK vallen geen prijzengeld of premies te verdienen. Bij de internationals geldt wel: hoe meer caps, hoe hoger het basisloon van de bond.
  [naar artikel]
 43. Lekkende container op Noorderlaan (15/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse brandweer is woensdagmiddag uitgerukt voor een lekkende container met olie op de Noorderlaan (richting haven).
  [naar artikel]
 44. Franse Minister van Sport heeft twijfels bij Tour en Roland Garros: “Sport is geen prioriteit” (23/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wanneer Frankrijk uit lockdown gaat, zal sport daarbij geen prioriteit zijn. “Dat is duidelijk”, verklaarde de Franse minister van Sport Roxana Maracineanu . “Sport is op dit ogenblik geen prioriteit in onze samenleving. Het is alleszins niet prioritair bij de beslissingen die onze regering zal nemen.”
  [naar artikel]
 45. Over de container in Essex zijn vooral veel vragen: dit is wat we wél al weten (25/10/2019 - De Morgen)
  Liefst 39 mensen werden woensdag levenloos aangetroffen in een container in Engeland, na een reis over zee van het Europese vasteland. Vermoedelijk gaat het om een geval van mensensmokkel. Maar waar de hachelijke reis begon en wie hen aan boord van de container kreeg, is voorlopig onduidelijk. Dit is wat we wel weten.
  [naar artikel]
 46. Antwerpse rapper Soufiane Eddyani reageert op heisa rond tienerpooier: “Iedereen verdient een tweede kans” (07/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse rapper Soufiane Eddyani (20) heeft gereageerd op de heisa die ontstond na het uitbrengen van zijn laatste nummer ‘Amigo’. Eddyani had...
  [naar artikel]
 47. Shell betaalde geen cent belastingen in het VK vorig jaar (18/12/2019 - Express)
  In 2018 maakte Royal Dutch Shell 656 miljoen euro winst op een omzet van 97 miljard euro in het Verenigd Koninkrijk. Geen cent daarvan ging naar de vennootschapsbelasting. Dat bleek uit een rapport gepubliceerd door de oliemaatschappij zelf. In een poging om transparanter te zijn  wil Shell aantonen hoeveel belastingen het betaalt in elk land […] The post Shell betaalde geen cent belastingen in het VK vorig jaar appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 48. Hij drinkt graag pintjes en eet vaak frieten: hoe klopt Viktor Verhulst tal van topsporters in ‘De container cup’? (09/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een bon vivant, iemand die drie à vier keer per week frieten eet en graag pintjes drinkt. Een sporter uit noodzaak, iemand die alleen sport als hij in de spiegel ziet dat er wat kilootjes zijn bijgekomen. Zo omschrijft Viktor Verhulst zichzelf. Maar in De container cup veegde de 26-jarige presentator van Love Island wel de vloer aan met tal van topsporters. Hoe is dat mogelijk?
  [naar artikel]
 49. De Wever verdient 3.000 euro per maand minder dan Magnette en Bouchez: zo zit het met mandaten (18/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bart De Wever verdient per maand bruto ongeveer 15.500 euro. Dat is geen kattenpis, maar toch een stuk minder dan zijn Franstalige collega’s Paul Magnette (PS) en Georges-Louis Bouchez (MR). Dat hebben ze te danken aan de gulheid van hun partij. De Antwerpse schepen Koen Kennis (N-VA) is intussen zijn titel van mandatenkampioen kwijtgespeeld.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.