Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

KOERS KORT. Eerste rit Ronde van Turkije wordt geschrapt door sneeuwval

10/04/2021 - 13:21
"De organisatie van de Ronde van Turkije (2.Pro) heeft de eerste etappe, die voor morgen/zondag was voorzien, geschrapt vanwege de sneeuwval. De renners zouden 167,3 km afleggen tussen Nevsehir en Urgup."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. KOERS KORT. Eerste rit Ronde van Turkije wordt geschrapt door sneeuwval (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

De organisatie van de Ronde van Turkije (2.Pro) heeft de eerste etappe, die voor morgen/zondag was voorzien, geschrapt vanwege de sneeuwval. De renners zouden 167,3 km afleggen tussen Nevsehir en Urgup. [naar artikel]


2. Al het busverkeer in Limburg geschrapt door hevige sneeuwval, ook hinder Vlaams-Brabant en Ardennen (17/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Al het busverkeer in Limburg geschrapt door hevige sneeuwval, in heel Wallonië rijden nog amper TEC-bussen (17/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Busverkeer in Limburg en Wallonië geschrapt door hevige sneeuwval, opletten voor gladde avondspits (17/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Busverkeer in Limburg en Wallonië geschrapt door hevige sneeuwval. 1.500 kilometer file, soms tot 2 uur aanschuiven (17/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Eerste rit Ronde van Turkije gaat dan toch door ondanks sneeuwval, parcours wordt aangepast (11/04/2021 - Het Belang van Limburg)

De organisatie van de Ronde van Turkije (2.Pro) heeft aangekondigd dat er dan toch een openingsetappe komt op zondag nadat die eerder op de dag werd afgelast omwille van sneeuwval. [naar artikel]


7. Koers kort: Heel wat kasseistroken geschrapt in GP Denain waar Van Aert van start gaat: "Spijtig voor de koers" (18/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Heel wat renners kiezen ervoor om vandaag aan de start te verschijnen van de GP Denain. Om dat kasseigevoel van Parijs-Roubaix al wat in de benen... [naar artikel]


8. Koers kort: Heel wat kasseistroken geschrapt in GP Denain, Van Aert: "Spijtig voor de koers" - Greipel moet onder het mes (18/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Dubbele pech voor André Greipel. De 35-jarige Duitse krachtpatser van Lotto-Soudal ging gisteren tijdens Milaan-Sanremo in de afdaling van de... [naar artikel]


9. Zware sneeuwval blijft Turkije en Griekenland teisteren (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hevige sneeuwval is het dagelijkse leven in Turkije en Griekenland nog steeds sterk aan het verstoren. Het slechte weer zet een rem op het verkeer: zowel op de weg, als in de lucht en op het spoor. [naar artikel]


10. KOERS KORT. Wellens gaat niet van start in koninginnenrit Ronde van de Provence, die ondanks sneeuwval doorgaat (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Tim Wellens stapt uit de Ronde van de Provence. De 29-jarige Belg van Lotto-Soudal sukkelt met een verkoudheid en heeft keelpijn. Wellens wil geen risico’s nemen met oog op de Omloop, die op 27 februari op het programma staat. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!