11/04/2021 - 19:10
"• Premier League • Aftrap: 17u30 • Tottenham Hotspur Stadium • United staat tweede, Tottenham vecht om Europees voetbal"

1. LIVE. Cavani scoort! Man United buigt scheve situatie helemaal recht bij Tottenham (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 17u30 • Tottenham Hotspur Stadium • United staat tweede, Tottenham vecht om Europees voetbal [naar artikel]

2. MULTILIVE buitenland: Kan Mignolet zijn netten schoon houden tegen West Brom? - Tottenham raakte niet voorbij Newport in FA Cup, Cavani scoorde historische goal (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

3. MULTILIVE buitenland: Knotsgekke openingsfase in Liverpool - West Bromwich - Tottenham raakte niet voorbij Newport in FA Cup, Cavani scoorde historische goal (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

4. MULTILIVE buitenland: Mignolet moet zich meteen twee keer omdraaien tegen West Bromwich - Tottenham raakte niet voorbij Newport in FA Cup, Cavani scoorde historische goal (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

5. MULTILIVE buitenland: Knotsgekke eerste helft in Liverpool - West Brom - Tottenham raakte niet voorbij Newport in FA Cup, Cavani scoorde historische goal (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. MULTILIVE buitenland: Uitschakeling dreigt voor Liverpool en Mignolet - Tottenham raakte niet voorbij Newport, Cavani scoorde historische goal (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Man United ziet Fred gelijkmaken bij Tottenham nadat het opener Cavani afgekeurd zag (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. 0-2! Cavani verdubbelt voorsprong Man United, Tottenham in vieze papieren (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 10 • Tottenham Hotspur Stadium • Ref: Stuart Attwell [naar artikel]

9. LIVE TOTTENHAM-CHELSEA. Eindelijk de 1-2 voor Chelsea! Jackson scoort tegen negenkoppig Tottenham (06/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tottenham en Chelsea zijn bezig aan een vermakelijke Londense derby. Chelsea leidt kort voor affluiten met 1-2 tegen de Spurs, die met z’n negenen aan het spelen zijn. Volg het slot van de Londense derby in onze liveblog! [naar artikel]

10. Edinson Cavani scoort eerste doelpunt voor Manchester United, dat eindelijk nog eens kan winnen in Premier League (07/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Manchester United heeft in de Premier League nog eens kunnen winnen. De Red Devils wonnen op het veld van Everton met 1-3. Het was de thuisploeg die op voorsprong kwam, maar nog in de eerste helft boog Bruno Fernandes de 1-0 eigenhandig om in een voorsprong. In de blessuretijd scoorde invaller Edinson Cavani met de bevrijdende 1-3 nog zijn eerste doelpunt in loondienst van Man United. [naar artikel]