Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Football Talk. Trossard en Brighton niet voorbij Everton - Marquinhos ontbreekt tegen Bayern

12/04/2021 - 23:45
"Leandro Trossard en Brighton hebben 0-0-gelijkgespeeld tegen Everton. Trossard stond 90 minuten op het veld en kreeg in de slotfase nog de kans op de winning goal, maar zijn schot werd in extremis afgeweerd. Geen drama, want Brighton lijkt zich geen al te grote zorgen meer te moeten in de strijd om het behoud. Trossard en co staan 15de en hebben zeven punten voorsprong op nummer achttien Fulham, dat de eerste degradatieplaats bezet. Everton is achtste, met 48 punten na 30 speeldagen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Football Talk. Trossard en Brighton niet voorbij Everton - Marquinhos ontbreekt tegen Bayern (12/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Leandro Trossard en Brighton hebben 0-0-gelijkgespeeld tegen Everton. Trossard stond 90 minuten op het veld en kreeg in de slotfase nog de kans op de winning goal, maar zijn schot werd in extremis afgeweerd. Geen drama, want Brighton lijkt zich geen al te grote zorgen meer te moeten in de strijd om het behoud. Trossard en co staan 15de en hebben zeven punten voorsprong op nummer achttien Fulham, dat de eerste degradatieplaats bezet. Everton is achtste, met 48 punten na 30 speeldagen. [naar artikel]


2. Football Talk. Geen voetbal in Verenigd koninkrijk tijdens begrafenis prins Philip - Marquinhos ontbreekt tegen Bayern (12/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Paris Saint-Germain kan dinsdag in de terugwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League, thuis tegen Bayern München, niet beschikken over Marquinhos. De Braziliaanse aanvoerder viel vorige week in Duitsland, waar PSG de heenwedstrijd met 2-3 won, na een half uur geblesseerd uit. Afgelopen weekend ontbrak Marquinhos ook in de competitiewedstrijd tegen Strasbourg. [naar artikel]


3. LIVE BRIGHTON-ARSENAL. Kan Arsenal profiteren van puntenverlies Man City? Trossard aan de aftrap bij Brighton (31/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • The American Express Community Stadium • Ref: Anthony Taylor • Toont Trossard zich? [naar artikel]


4. LIVE. Lukaku start tegen Brighton in de basis, waar Trossard ontbreekt met kleine blessure (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 20ste speeldag • Aftrap: 20u30 • Stamford Bridge • Staan Lukaku en Trossard allebei aan de aftrap? [naar artikel]


5. LIVE (21u). De Bruyne in de basis bij Manchester City, dat moet winnen van Brighton - Trossard ontbreekt bij bezoekers (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Etihad Stadium (21u) [naar artikel]


6. LIVE. De Bruyne in de basis bij Manchester City, dat moet winnen van Brighton - Trossard ontbreekt bij bezoekers (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Etihad Stadium (21u) [naar artikel]


7. Football Talk. Openda zet Ramos en Marquinhos in hun hemd en scoort in Franse topper tegen PSG (01/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Belgisch doelpunt in de Franse topper tussen PSG en Lens. In een rechtstreeks duel tussen het nummer één en twee in de Ligue 1 zette Loïs Openda z’n team op voorsprong tegen de sterren uit Parijs. Messi en Neymar zijn afwezig, maar PSG speelt wel met toppers als Ramos, Donnarumma, Mbappé en Verratti. Ekitité wiste na een kleine tien minuten de opener van Frankowski uit, maar Openda zette Lens op het halfuur opnieuw op voorsprong. Op een goeie doorsteekpass gebruikte hij z'n lichaam goed om Ramos van de bal te houden, ook de terugkerende Marquinhos moest er na een goeie kap aan geloven. 2-1 aan de rust. [naar artikel]


8. Football Talk. Vormer out voor Cercle? - Thuismatchen Genk in Champions League uitverkocht - Brighton zes weken zonder Trossard (12/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Brute pech voor Leandro Trossard. De aanvallende middenvelder van Brighton, die de dubbele interland met de Rode Duivels ook al aan zich moest... [naar artikel]


9. Football Talk. Vormer out voor Cercle? - Pro League volgt KBVB dan toch naar Tubeke - Brighton zes weken zonder Trossard (12/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Pro League zal zijn maatschappelijke zetel dan toch verhuizen naar Tubeke. Dat heeft Pierre François bevestigd op een persconferentie in... [naar artikel]


10. Football Talk. Trossard helpt Brighton met assist - Barcelona leent toptalent Aleña uit aan Betis (28/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Brighton & Hove Albion heeft op de twintigste speeldag van de Premier League de punten thuisgehouden tegen Bournemouth. Het team van Leandro... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!