LIVE. Napoli legt wedstrijd nog voor rust in beslissende plooi

08/05/2021 - 15:51
"• 35ste speeldag Serie A • Stadio Alberto Picco • Aftrap: 15u • Spezia staat 16de, Napoli 5de"

1. LIVE. Napoli legt wedstrijd nog voor rust in beslissende plooi (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 35ste speeldag Serie A • Stadio Alberto Picco • Aftrap: 15u • Spezia staat 16de, Napoli 5de [naar artikel]

2. LIVE. Wedstrijd al lang in beslissende plooi, doet Genk er nog een vierde treffer bij? (26/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Cegeka Arena • Genk-Seraing [naar artikel]

3. LIVE CANADA-KROATIË. Kramaric legt de wedstrijd in een beslissende plooi, Canada virtueel uitgeschakeld (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag in groep F • Kroatië speelde gelijk tegen Marokko (0-0), Canada verloor van de Rode Duivels • Khalifa International Stadium • Scheidsrechter: Andres Matonte (Uruguay) [naar artikel]

4. Genkse opendeurdag legt bewogen wedstrijd al voor rust in beslissende plooi (04/11/2023 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk liep op de Bosuil zijn tweede nederlaag van het seizoen op, de eerste op verplaatsing. Antwerp haalde het met 3-2, nadat het voor rust al drie keer naïef verdedigen van de bezoekers afstrafte. Al stelde men zich bij Genk ook vragen bij een aantal cruciale beslissingen van ref D’Hondt. [naar artikel]

5. LIVE. Geen vuiltje aan de lucht voor Club: match aan rust al in beslissende plooi na goals van Wesley en Vossen (29/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Kampioen Club Brugge begint de nieuwe competitie met een op papier makkelijke thuiswedstrijd tegen Eupen. Blauw-zwart kon zijn voornaamste... [naar artikel]

6. LIVE. Brugse derby al in beslissende plooi aan rust? Wesley en Vanaken zetten Club tegen Cercle op rozen (29/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 20u30 • Jan Breydelstadion • Scheidsrechter: Lawrence Visser • 143ste Brugse derby [naar artikel]

7. LIVE. 1-4! Eupen trok naar voor, maar Boli legt partij nu écht wel in beslissende plooi (10/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Ramos legt match in beslissende plooi met panenka (11/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u45 • Estadio de Balaídos • Twaalfde speeldag La Liga • Geplaagde Real haalde zwaar uit in Plzen (0-5) [naar artikel]

9. LIVE. City zegezeker: Gundogan legt tien minuten voor tijd match in beslissende plooi (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 16u • Veertiende speeldag Premier League • Etihad Stadium • City met 35/39 nog steeds ongeslagen [naar artikel]

10. LIVE. Wie anders dan Messi stift de 0-2 koeltjes in doel en lijkt de Catalaanse derby in beslissende plooi te leggen (27/01/2019 - Het Laatste Nieuws)