"• 35ste speeldag Serie A • Stadio Alberto Picco • Aftrap: 15u • Spezia staat 16de, Napoli 5de"

1. LIVE. Mertens snel gewisseld na korte invalbeurt door blessure aan de enkel (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 35ste speeldag Serie A • Stadio Alberto Picco • Aftrap: 15u • Spezia staat 16de, Napoli 5de [naar artikel]

2. LIVE. Mertens in tranen na blessure, Rode Duivel wordt gewisseld in topper tegen Inter (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 12de speeldag Serie A • Guiseppe Meazza-stadion • Aftrap: 20u45 • Inter is tweede in de stand met 24 punten, Napoli is derde met 23 punten [naar artikel]

3. Invallen, oorbel niet uitkrijgen en weer gewisseld worden: de bizarre invalbeurt van Spezia-spits M'Bala Nzola (15/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het was niet de avond van M’Bala Nzola. De Angolese spits van Spezia mocht na 60 minuten, bij een 0-1-achterstand tegen Inter, zijn opwachting maken, maar lang duurde zijn invalbeurt niet. Nzola had vergeten dat hij zijn oorbel nog droeg en in minuut 66, toen Spezia een hoekschop wilde nemen, wees de scheidsrechter hem daarop. De spits repte zich naar de kant, maar ondanks het minutenlange gepruts sloeg hij er niet in om zijn oorbel uit te doen. [naar artikel]

4. Spezia-aanvaller wordt tien minuten na zijn invalbeurt alweer gewisseld omwille van… een hardnekkige oorbel (15/04/2022 - Het Belang van Limburg)

En de award voor slechtste invalbeurt van het voetbalweekend gaat naar… M’Bala Nzola. De Angolese aanvaller mocht vrijdagavond na 60 minuten invallen bij Spezia in de competitiematch tegen Inter Milaan. Drie minuten later kreeg hij een waarschuwing van de scheidsrechter dat hij nog een oorbel in zijn oor had, die hij moest verwijderen. [naar artikel]

5. Kwetsuren bij de vleet: Ashimeru in tranen op de bank, ook Hjulsager wordt na invalbeurt geblesseerd gewisseld (18/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog geen twintig minuten hield Majeed Ashimeru het vol. De 24-jarige middenvelder stoomde zich in allerijl klaar voor de bekerfinale, maar moest 18 minuten na zijn invalbeurt opnieuw geblesseerd naar de kant. In tranen. [naar artikel]

6. Pijnlijke invalbeurt voor Joseph Nonge bij Juventus: 18-jarige Belg valt in tegen Napoli, geeft penalty weg en wordt weer gewisseld (04/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een absolute horroravond voor Joseph Nonge. De 18-jarige Belg van Juventus mocht voor de vierde keer invallen voor de club uit Turijn, maar zijn invalbeurt was van korte duur - welgeteld 14 minuten. In die tijd had Nonge een strafschop veroorzaakt, waaruit Napoli de beslissende 2-1 scoorde. Coach Massimiliano Allegri haalde onze landgenoot opnieuw naar de kant. [naar artikel]

7. Blessure na blessure na blessure: Ousmane Dembélé mist het EK na operatie aan de hamstings (11/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Flinke noot om kraken voor Ousmane Dembélé. De Fransman is met succes geopereerd aan een scheur in de rechterhamstring. De 22-jarige winger, die al... [naar artikel]

8. Keeper Bradford wordt al na drie minuten gewisseld (en dat komt niet door blessure) (05/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Colin Doyle, de doelman van Bradford, kon gisteren al na drie minuten gaan douchen. De keeper werd in het EFL Cup-duel met Bury al snel vervangen [naar artikel]

9. LIVE: Vermaelen gewisseld na blessure (0-0) (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u45 20ste speeldag La Liga Stadion: Benito Villamarin Vermaelen en Barcelona nog steeds ongeslagen in La Liga [naar artikel]