09/05/2021 - 16:51
"• Tweede speeldag Europe play-offs • Aftrap: 16u • Achter de Kazerne • Malinwa volgt op vijf punten van koploper KV Oostende"

1. LIVE. Rusten na een geweldige eerste helft in Mechelen! Malinwa maakte 0-2-achterstand goed tegen KV Oostende (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europe play-offs • Aftrap: 16u • Achter de Kazerne • Malinwa volgt op vijf punten van koploper KV Oostende [naar artikel]

2. LIVE KV MECHELEN-CHARLEROI. Buigen Carolo’s dubbele achterstand nog om tegen tienkoppig Malinwa? (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 24 • Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • AFAS Stadion [naar artikel]

3. LIVE CHARLEROI-KV MECHELEN. Kan Malinwa nog iets aan dubbele achterstand doen in tweede helft? (27/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

In het Stade du Pays staan Charleroi en KV Mechelen vanavond tegenover elkaar. De Carolo’s hebben na een 2 op 12 nood aan een zege, terwijl Malinwa wil bevestigen na de overwinning tegen Standard. Volg de match op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVE. Oostende en Mechelen krijgen af te rekenen met dichte mist, Malinwa moet achtervolgen (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag • Aftrap: 18u30 • Diaz Arena • KV Oostende staat 3de (43 punten), KV Mechelen 8ste (40) [naar artikel]

5. LIVE. De bal rolt in Mechelen! Kan Malinwa terrein goedmaken op KV Oostende? (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

6. KV Mechelen maakt Europe Play-offs zeer spannend: Malinwa klopt KV Oostende na knotsgekke match (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen heeft het héél spannend gemaakt in de Europe Play-offs. De mannen van Wouter Vrancken wonnen na een spektakelstuk met 5-3 van KV Oostende. De grote man bij Malinwa was Nikola Storm, met twee goals. Tussen leider KVO en nummer vier AA Gent zitten amper vier punten. [naar artikel]

7. LIVE. KV Oostende - KV Mechelen kwartier uitgesteld, Malinwa start met ‘competitie-elf’ (29/10/2021 - Gazet van Antwerpen)

Vijf competitiematchen en een bekerduel tegen leider Union: zo lang is KV Mechelen al ongeslagen. Knoopt Malinwa tegen KV Oostende nog een zevende partij aan die straffe reeks? Een zege tegen de Kustploeg zou hen alvast naar een voorlopige, gedeelde tweede plaats met Club Brugge brengen. Volg het hier LIVE vanaf 21u! [naar artikel]

8. “Is Sarah hier?”: geweldige beelden tonen hoe compleet uitgetelde Van Aert z’n geweldige triomf viert (01/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wat een triomf van Wout van Aert in de Strade Bianche! De kopman van Jumbo-Visma kwam na een late aanval solo aan in Siena en was compleet... [naar artikel]

9. Gent maakt dubbele achterstand ongedaan tegen Malinwa, maar blijft steken op gelijkspel (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en KV Mechelen hebben zich in hun openingsmatch van de Europe play-offs in evenwicht gehouden. Malinwa klom in de Ghelamco Arena op een dubbele voorsprong, maar na de rust zette de thuisploeg in enkele minuten tijd orde op zaken. [naar artikel]

10. Gent maakt dubbele achterstand ongedaan tegen Malinwa, maar schiet weinig op met gelijkspel (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en KV Mechelen deelden op de openingsspeeldag van de Europe Play-Off de punten. Een gelijkspel waarmee geen van beiden veel opschiet, want KV Oostende loopt meteen twee punten uit. [naar artikel]