Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Vrienden van Thomas Buffel delen in immens verdriet: "Dit is het laatste wat ik kan doen voor hem"

02/02/2017 - 20:25
"In het West-Vlaamse Beernem werd vandaag op emotionele wijze afscheid genomen van de vrouw van Thomas Buffel. Stephanie De Buysser overleed aan"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Vrienden van Thomas Buffel delen in immens verdriet: "Dit is het laatste wat ik kan doen voor hem" (02/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

In het West-Vlaamse Beernem werd vandaag op emotionele wijze afscheid genomen van de vrouw van Thomas Buffel. Stephanie De Buysser overleed aan [naar artikel]


2. Vrienden van Thomas Buffel delen in immens verdriet: "Dit is het laatste dat ik voor hem kan doen" (02/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

In het West-Vlaamse Beernem werd vandaag op emotionele wijze afscheid genomen van de vrouw van Thomas Buffel. Stephanie De Buysser overleed aan [naar artikel]


3. ‘Ik heb met ‘Boris’ een reeks gemaakt over een verdriet van 25 jaar oud en daar komt dan plots een laagje verdriet van 25 dagen oud bovenop’ (24/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Verdriet is kneedbaar: ik kan het mijne groter en kleiner maken. Ja, ik heb veel vertrouwen in verdriet’ (07/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Achter de lach van Jan Boskamp schuilt verdriet: “Mensen zeggen weleens dat verdriet slijt. Nou, donderstraal maar op” (07/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar Jan Boskamp ook komt, de lach vergezelt hem. Maar achter die lach schuilt eveneens verdriet. Hoe de 75-jarige tv-knuffelbeer het leven koestert, ondanks tal van tegenslagen. “Man, al die mensen die je ontvallen... Waardeloos. Echt waardeloos.” [naar artikel]


6. ASSISEN. “We leven niet meer, we overleven”: familie en vrienden van slachtoffers Brederodestraat zijn kapot van verdriet (11/02/2022 - Gazet van Antwerpen)

Ook voor de vrienden en familie van Emre en Ozan Sögütlü is het heel zwaar dat Emre is gestorven en Ozan verlamd geraakt is bij de schietpartij van februari 2019 in de Brederodestraat. “Ons leven is ook kapot, was dat gebroken glas het waard om zoiets gruwelijks en onmenselijks te doen?”, vroeg de moeder van Ozan. Emres familie vertelde eerder al dat ze niet meer leven, maar overleven. Mama Suna: “Ik kan het de daders nooit vergeven.” [naar artikel]


7. ‘Kameraadschap vieren en tonen we uitbundig, maar verdriet om verloren vrienden blijft verborgen’ (14/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. Tranen van geluk en verdriet: verrassingen bij de laatste verdicten in ‘Blind Getrouwd’ (02/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Twee onbekenden, één huwelijksfeest, zes dagen op reis en vier wittebroodsweken. Dat was het opzet van ‘Blind Getrouwd’. Zo snel als het experiment begon voor de kandidaten is het ook afgelopen. Na amper vijf weken samen staan ze voor een belangrijke beslissing: blijven ze getrouwd of stopt hun wetenschappelijke match hier? [naar artikel]


9. Laatste vluchteling vertrekt eind september uit opvangcentrum: “We hebben hier drie jaar lang vreugde en verdriet gedeeld’ (13/08/2018 - Het Nieuwsblad)

De laatste vluchtelingen die nog gebruikmaken van de noodopvang in kazerne Westakkers, worden ten laatste op 30 september overgeplaatst naar een andere opvangplaats. Dat heeft het Rode Kruis beslist. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!