LIVE. Drama in de extra tijd: gelijkmaker Chelsea afgekeurd door de VAR

15/05/2021 - 20:06
"• Finale FA Cup • Aftrap: 18u15 • Wembley • Pakken Leicester en Tielemans de eerste FA Cup uit de clubgeschiedenis?"

1. LIVE. Drama in de extra tijd: gelijkmaker Chelsea afgekeurd door de VAR (15/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Finale FA Cup • Aftrap: 18u15 • Wembley • Pakken Leicester en Tielemans de eerste FA Cup uit de clubgeschiedenis? [naar artikel]

2. LIVE CHELSEA-LIVERPOOL. Géén voorsprong voor Chelsea! 1-0 van Sterling afgekeurd voor nipt buitenspel (25/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea en Liverpool spele op dit moment de finale van de Carabao Cup. Trekken de Reds aan het langste eind of kunnen de Blues verrassen? Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog! [naar artikel]

3. Drama, drama en nog eens drama: Red Flames laten dure punten liggen in WK-kwalificatiecampagne na dol slot (06/04/2018 - Het Belang van Limburg)

De Belgische nationale vrouwenvoetbalploeg is vrijdagavond in het Leuvense King Power at Den Dreef Stadion in zijn vierde wedstrijd in WK-kwalificatiegroep 6 niet verder geraakt dan een 1-1 (rust: 0-0) gelijkspel tegen Portugal. Een kopbaldoelpunt van Tine De Caigny leek de Belgen in de blessuretijd de drie punten te bezorgen, maar de bezoeksters scoorden in een dolle slotfase nog tegen van op de stip. [naar artikel]

4. Drama Drama Drama (10/04/2019 - De Morgen)

Enkele maanden geleden werd de hoes van de nieuwe Muse bij wijze van stunt geprojecteerd op de muren van het koninkijk paleis. Meteen goed voor verontwaardigde reacties in Laken en een hoop media-aandacht. Na de verpakking is nu ook de inhoud klaar. [naar artikel]

5. 10 goals (waarvan helft afgekeurd), 2 rode kaarten en 21 minuten extra tijd: Chelsea wint knotsgek duel van Tottenham (07/11/2023 - Sporza)

Tottenham maakte pijnlijk kennis met de Wet van Murphy. The Spurs scoorden al na zes minuten tegen Chelsea, maar verloren daarna vier belangrijke pionnen aan rode kaarten en blessures. The Blues profiteerden van de chaos - getuige: 5 afgekeurde doelpunten - en gingen nog op en over Tottenham, dat zijn leidersplaats na een knotsgekke wedstrijd van 111 minuten kwijt is aan City. [naar artikel]

6. Eerst afgekeurd, dan goedgekeurd en uiteindelijk tóch afgekeurd: de goal van Okereke die niet doorging waarna de poppen aan het dansen gingen (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Gekker moet het niet meer worden. Standard kegelde Club Brugge uit de Croky Cup, maar er zal vooral nagekaart worden over de afgekeurde gelijkmaker van blauw-zwart in het slot. Scheidsrechter Nathan Verboomen en z’n assistenten keurden eerst de gelijkmaker van Okereke af, dan weer goed en uiteindelijk tóch af. De reden? De opgerukte Simon Mignolet zou het leer met de arm beroerd hebben. Een VAR is er niet in de kwartfinales van de beker, bij Club konden ze hun ogen niet geloven... [naar artikel]

7. Afgekeurd, goedgekeurd en weer afgekeurd: de goal van Club die niet doorging waarna de poppen aan het dansen gingen (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Gekker moet het niet worden. Standard kegelde Club Brugge uit de Croky Cup, maar er zal vooral nagekaart worden over de afgekeurde gelijkmaker van blauw-zwart in het slot. Scheidsrechter Nathan Verboomen en z’n assistenten keurden eerst het doelpunt van Okereke af, dan weer goed en uiteindelijk tóch af. De reden? De opgerukte Simon Mignolet zou het leer met de arm beroerd hebben. Een VAR is er niet in de kwartfinales van de beker, bij Club konden ze hun ogen niet geloven... [naar artikel]

8. Anderlecht klopt Club Brugge met hulp van videoref: gelijkmaker afgekeurd voor buitenspel (15/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft de titelstrijd nieuw leven ingeblazen. Paars-wit won de topper van Club Brugge dankzij een doelpunt van Lukasz Teodorczyk. Toch was het de videoref die met de hoofdrol ging lopen door in de slotfase de gelijkmaker van Abdoulay Diaby af te keuren voor discutabel buitenspel. Door de zege komt Anderlecht tot op drie punten van leider Club Brugge. [naar artikel]

9. Stond Diaby nu buitenspel of niet? Spits van Club Brugge zag zijn gelijkmaker alvast afgekeurd door de videoref (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Je hebt voor- en tegenstanders van de videoref. "De videoref? Dat ze die maar gewoon afschaffen", was Gent-trainer Yves Vanderhaeghe gisteren na de... [naar artikel]