16/05/2021 - 19:54
"• Vierde speeldag Champions Play-offs • Vanaken weer op de bank, Balanta start • Antwerp zonder Lamkel Zé en Batubinsika (corona), Verstraete geschorst • Club (40 punten) voelt de hete adem van Genk (38)"

1. LIVE. Club weer op voorsprong! Invaller Vanaken zet penalty om nadat Mbokani opener De Ketelaere uitwiste (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Champions Play-offs • Vanaken weer op de bank, Balanta start • Antwerp zonder Lamkel Zé en Batubinsika (corona), Verstraete geschorst • Club (40 punten) voelt de hete adem van Genk (38) [naar artikel]

2. Club Brugge nu toch op titelspoor: goals De Ketelaere en invaller Vanaken goed voor eerste zege in play-offs (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

3. Golden boy Charles De Ketelaere en invaller Hans Vanaken trappen Club Brugge naar zucht van titel (16/05/2021 - Het Belang van Limburg)

De titel is na de 2-1-zege tegen Antwerp echt in zicht voor Club Brugge. Na een moeilijke eerste helft, werd de wedstrijd beslist in vijf dolle minuten na rust. Charles De Ketelaere scoorde op het uur de 1-0, maar Mbokani hing de bordjes meteen daarna weer gelijk. Butez veroorzaakte echter een strafschop, waardoor invaller Hans Vanaken de winning goal vanop de stip maakte. Club Brugge geeft zo genoeg aan een gelijkspel donderdag op Anderlecht om de tweede landstitel op een rij binnen te halen. [naar artikel]

4. REACTIES. Vanaken: “Ik maakte een typische ‘Vanaken-goal’”, De Ketelaere: “We stonden ons mannetje, ik ben trots” (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Onverhoopt, maar niet onverdiend. Club Brugge pakte een punt tegen de sterren van Paris Saint-Germain. Na afloop waren de spelers van blauw-zwart dan ook bijzonder tevreden. Aan het woord: Hans Vanaken, Simon Mignolet en Charles De Ketelaere. [naar artikel]

5. Herbeleef hoe Benavente vroege treffer De Ridder uitwiste (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Scheidsrechter: Alexandre Boucaut Stadion: Daknam Kan Charleroi tweede plaats behouden? Komt Lokeren onderin weg?   [naar artikel]

6. Herbeleef hoe Gent vroege goal van Chevalier nog voor de rust uitwiste (09/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Stadion: Ghelamco Arena Kortrijk pakte zes op negen onder De Boeck Gent won al vier keer op rij [naar artikel]

7. Herbeleef hoe Karelis de 1-0 van Rezaei uitwiste in Charleroi (17/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Wim Smet Stadion: Stade du Pays de Charleroi Baby en Ilaimaharitra geschorst Jos Daerden trainer ad interim [naar artikel]

8. KIJK LIVE. We zijn er nog niet: België en Denemarken rusten bij 1-1 nadat Wind vroege opener Tielemans uitwiste (18/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• King Power aan Den Dreef (20u45) [naar artikel]

9. LIVE. Verlengingen in EK-finale nadat Bonucci vroege opener van Shaw uitwiste! (11/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Wembley (Londen) • Aftrap: 21 uur • Scheidsrechter: Bjorn Kuipers (Ned) • Italië kan voor de tweede keer Europees kampioen worden, Engeland voor het eerst [naar artikel]

10. LIVEBLOG GENK-STANDARD. Daar is de voorsprong! Invaller El Hadj zet thuisploeg verdiend op voorsprong (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)