22/05/2021 - 23:01
"Parma, dat al tot degradatie was veroordeeld, kon op de laatste speeldag van de Serie A ook niet winnen tegen Sampdoria, het verloor met 3-0 in Genua. Bij Parma stonden Maxime Busi en Daan Dierckx in de basis. Sampdoria kon al twee keer scoren in de eerste helft via Fabio Quagliarella (20.) en Omar Colley (44.), de oud-verdediger van Racing Genk. In minuut 64 legde Manolo Gabbiadini de 3-0-eindstand vast. Parma zakt als 20e en laatste naar de Serie B. Sampdoria sluit zijn seizoen af als negende."

1. Football Talk. Vermaelen verliest met Vissel Kobe - Parma, met Dierckx en Busi, verlaat Serie A met pijnlijke nederlaag (22/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Parma, dat al tot degradatie was veroordeeld, kon op de laatste speeldag van de Serie A ook niet winnen tegen Sampdoria, het verloor met 3-0 in Genua. Bij Parma stonden Maxime Busi en Daan Dierckx in de basis. Sampdoria kon al twee keer scoren in de eerste helft via Fabio Quagliarella (20.) en Omar Colley (44.), de oud-verdediger van Racing Genk. In minuut 64 legde Manolo Gabbiadini de 3-0-eindstand vast. Parma zakt als 20e en laatste naar de Serie B. Sampdoria sluit zijn seizoen af als negende. [naar artikel]

2. Football Talk. Geraakt Mbappé dan toch fit voor Champions League? - Nederlaag voor Vermaelen in Japan (08/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vissel Kobe, met Thomas Vermaelen negentig minuten centraal in de verdediging, heeft zaterdag op de negende speeldag van de Japanse J-League een... [naar artikel]

3. Football Talk. Thomas Vermaelen verliest met Vissel Kobe - KMSK Deinze werft Nathan Fuakala aan (22/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Thomas Vermaelen heeft zaterdag in de Japanse competitie met zijn team Vissel Kobe een 2-0 nederlaag geleden op het veld van Urawa Red Diamonds. De thuisploeg scoorde twee keer na de rust, via Tatsuya Tanaka en de Deen Kasper Junker. Vermaelen speelde centraal achterin de volledige wedstrijd. [naar artikel]

4. Football Talk. Anderlecht-huurling Peter Zulj treft twee keer raak bij debuut voor Göztepe - Pijnlijke nederlaag voor Dendoncker & co (16/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Kevin Mirallas en zijn ploeg Gaziantep hebben in de Turkse Süper Lig een nieuwe overwinning behaald. Gaziantep haalde het in eigen stadion met 2-1 van Kayserispor. Kevin Mirallas speelde zeventig minuten bij de thuisploeg. Een eigen doelpunt van Kvrzic (31.) en een penaltygoal van Maxim (77.) volstonden voor de drie punten voor Gaziantep. Tussendoor scoorde Kolovetsios (61.) tegen voor de bezoekers. [naar artikel]

5. Football Talk. Krmencik grote bekerheld in Griekenland - Parma, met Dierckx en Busi, verlaat Serie A met pijnlijke nederlaag (22/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

PAOK Saloniki heeft zaterdag de Griekse voetbalbeker op zak gestoken. In de finale in Athene won PAOK met 2-1 van kampioen Olympiakos. De club uit Piraeus mist zo een tweede dubbel titel-beker op een rij. Voor PAOK scoorde Club Brugge-huurling Michael Krmencik in de slotminuut de winning goal. [naar artikel]

6. Football Talk. Vranckx blinkt uit bij Wolfsburg - Pijnlijke nederlaag voor Tielemans op FA Cup (06/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Aster Vranckx blonk met twee goals uit in de 4-1-zege van Wolfsburg tegen rode lantaarn Greuther Fürth. Onze 19-jarige landgenoot is daarmee de eerste tiener die meerdere doelpunten scoort in een Bundesligaduel voor ‘die Wölfe’. Wolfsburg springt dankzij de driepunter naar de twaalfde plek in de stand, Greuther Fürth blijft achter met 10 op 63. [naar artikel]

7. Football Talk. Vranckx blinkt uit bij Wolfsburg - Pijnlijke nederlaag voor Tielemans op FA Cup - Messi scoort voor PSG (07/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Paris Saint-Germain heeft vanavond vlot gewonnen van Lille. Sven Botman wiste namens de thuisploeg nog de opener van Pereira uit, maar nadien namen de Parijzenaars het over. Kimpembe, Messi, weer Pereira en Mbappe zorgden voor de 5-1-eindstand. PSG blijft comfortabel leider, met 13 punten meer dan eerste achtervolger Marseille. [naar artikel]

8. FT buitenland. Napoli verliest dure punten, PSG kan wél reageren op pijnlijke nederlaag tegen Lyon (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Op de 24e speeldag in de Franse Ligue 1 mocht Thomas Meunier aantreden voor soevereine leider PSG tegen middenmotor Bordeaux. Edinson Cavani legde... [naar artikel]

9. FT buitenland. Napoli verliest dure punten - PSG kan wél reageren op pijnlijke nederlaag tegen Lyon - Nainggolan leidt Inter met assist voor winning goal voorbij Parma (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Op de 23e speeldag in de Italiaanse Serie A stond Radja Nainggolan tussen de lijnen voor Inter Milaan op het veld van middenmotor Parma. Het duurde... [naar artikel]

10. Partij Boris Johnson lijdt pijnlijke nederlaag en verliest parlementszetel bij tussentijdse verkiezingen (17/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Conservatieve Partij van de Britse premier Boris Johnson heeft de tussentijdse verkiezingen in North Shropshire verloren. Het verlies is pijnlijk omdat dit kiesdistrict normaal gesproken met grote overmacht door de Tory's wordt gewonnen. De Liberaal Democraten kregen er nu echter de meeste stemmen. Het verlies wordt gezien als een duidelijk signaal dat de kiezer de recente schandalen van Johnson en zijn partij zat is. [naar artikel]