Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Barbecueweer op komst: slagerijen maken zich op voor topweekend

29/05/2021 - 03:38
"Het mooie weer, dat nu wellicht even zal blijven duren, zorgt al meteen voor meer bestellingen bij traiteurs. Bij De Laet in Ekeren zijn de slagers druk in de weer, zodat er voldoende vlees is voor de barbecues. Die zullen dit weekend op veel plaatsen aangestoken worden, nu we weer met tien buiten mogen afspreken."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Barbecueweer op komst: slagerijen maken zich op voor topweekend (29/05/2021 - Gazet van Antwerpen)

Het mooie weer, dat nu wellicht even zal blijven duren, zorgt al meteen voor meer bestellingen bij traiteurs. Bij De Laet in Ekeren zijn de slagers druk in de weer, zodat er voldoende vlees is voor de barbecues. Die zullen dit weekend op veel plaatsen aangestoken worden, nu we weer met tien buiten mogen afspreken. [naar artikel]


2. Slagerijen komen handen te kort: "Als slager ben je zeker van werk en van je toekomst" (11/04/2018 - VRT NWS)

Slager is steeds meer een knelpuntberoep. Jaarlijks studeren er 200 slagers af, maar er zijn 2.000 openstaande jobs. Het beroep is dringend aan een herwaardering toe, zegt Ivan Claeys van de beroepsfederatie, de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België. [naar artikel]


3. Slagerijen in Boechout en Vremde binden strijd aan met plasticafval: klanten krijgen gratis herbruikbare potjes (29/01/2020 - VRT NWS)

De slagerijen in Boechout en deelgemeente Vremde delen vandaag gratis herbruikbare potjes uit aan hun klanten die een slaatje bestellen. Zo wil de gemeente het plasticafval verminderen. Ook Ben Somers van Keurslager Somers doet mee. "Nu zijn er al enkele klanten die potjes meebrengen van thuis, maar dat mogen er veel meer zijn", zegt hij in "Start je dag". [naar artikel]


4. ‘De directie heeft bewust wanbeleid gevoerd: de baas van de slagerijen was een vegetariër, hij kende niks van vlees’ (01/04/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Renmans sluit opnieuw tiental Belgische slagerijen (26/12/2023 - De Tijd)

16:07 De slagerijketen Renmans sloot het voorbije jaar 14 Belgische vestigingen. In zes jaar verdwenen er 45. Het familiebedrijf sluit niet uit dat er nog volgen en zet volop in op een snelle expansie in Fr... [naar artikel]


6. KIJK. Drukke dag in slagerijen dankzij eerste echte lenteweekend: “Ik denk dat elke Belg hetzelfde dacht” (13/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een stralende dag betekent traditiegetrouw barbecueën en dat merken ze in de slagerijen. Daar lopen dit weekend tot 40 procent meer bestellingen binnen, en wat opvalt: die bestellingen zijn ook groter. “Normaal is het 200 gram vlees per persoon, nu is dat 400 gram”, aldus Luc De Laet van Butcher’s Store in Hove. [naar artikel]


7. KIJK. “Normaal is het 200 gram vlees per persoon, nu is dat 400 gram”: eerste echt lenteweekend zorgt voor stormloop in slagerijen (13/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een stralende dag betekent traditiegetrouw barbecueën en dat merken ze in de slagerijen. Daar lopen dit weekend tot 40 procent meer bestellingen binnen, en wat opvalt: die bestellingen zijn ook groter. “Normaal is het 200 gram vlees per persoon, nu is dat 400 gram”, aldus Luc De Laet van Butcher’s Store in Hove. [naar artikel]


8. Barbecueweer dit weekend! De barbecue boys uit 'Mijn Pop-Uprestaurant' geven tips (08/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Dit weekend wordt het twintig graden en dat betekent: tijd om te grillen! Speciaal voor wie dit weekend de barbecue bovenhaalt vroegen wij tips aan Karel en Birger, de mannen die met hun grillrestaurant 'TJOP'S' in de finale van het VTM-programma 'Mijn Pop-Uprestaurant' zitten. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!