Na de cocktailbar van haar ‘First Dates’-collega Bram Van Geert start nu ook Leena van Loon, de serveerster uit dat Eén-programma, haar eigen zaak. Samen met haar vriend Yves opent ze op 4 juni restaurant Sensi in Kalmthout. “We willen onze klanten op verschillende manieren prikkelen om er een echte totaalbeleving van te maken. Zo kiezen we qua eten voor het sharing-principe van mooie en pure producten. Daarbij serveren we wijnen met een verhaal en lekkere cocktails. En dat allemaal op ons volledig overdekt, houten buitenterras.” [naar artikel]
Na de cocktailbar van haar ‘First Dates’-collega Bram Van Geert start nu ook Leena van Loon, de serveerster uit datzelfde Eén-programma, haar eigen zaak. Samen met haar vriend Yves opent ze op 4 juni restaurant Sensi in Kalmthout. “We willen onze klanten op verschillende manieren prikkelen om er een echte totaalbeleving van te maken. Zo kiezen we qua eten voor het sharing-principe van mooie en pure producten. Daarbij serveren we wijnen met een verhaal en lekkere cocktails. En dat allemaal op ons volledig overdekt, houten buitenterras.” [naar artikel]
In het nieuwe datingprogramma ‘First dates’ wagen vrijgezellen uit heel Vlaanderen hun kans op de ware liefde. De op voorhand gematchte singles... [naar artikel]
Tinder of First dates? Voor Leena Van Loon (28) en Katelen Perez T’Seyen (32) is er geen twijfel mogelijk. De vaste serveersters van het datingprogramma op VRT 1 zijn net begonnen aan seizoen vier. “Bij ons word je gematcht op basis van wie je bent, Tinder is puur uiterlijk.” [naar artikel]
Zet twee concurrenten in dezelfde keuken en je krijgt... een aangename samenwerking? [naar artikel]
De finalisten van Mijn Pop-uprestaurant openden vrijdagavond hun pop-up in Blankenberge, maar de eerste kennismaking met de badstad verliep voor Yannick en Leena in mineur. [naar artikel]
De eindstrijd van Mijn Pop-uprestaurant is ingezet. Op 4 mei is de winnaar bekend. Uw krant trok naar Blankenberge om de finalekoorts te meten bij Yannick en Leena, het duo uit Kalmthout en Brasschaat. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
First lady of first Gentleman begroeten elkaar [naar artikel]
Cello kwam ter sprake én ja, een gespreksonderwerp waren kinderen, maar dan wel vermiste kinderen en de noodzaak aan goede begeleiding op sociale media. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.