06/06/2021 - 14:24
"De Red Panthers openden het EK in Amstelveen met een zeer sterke prestatie tegen Duitsland, de op papier sterkste opponent uit de poule. Het overwicht was in de eerste helft voor de Belgische hockeyvrouwen, in het derde kwart nam Duitsland het initiatief over. Met nog zeven minuten op de klok scoorde Duitsland en leken de Panthers het deksel op de neus te krijgen, maar twee minuten later zorgde Ambre Ballenghien voor de zeer verdiende gelijkmaker: 1-1."

1. Mooie start van het EK voor de Red Panthers met gelijkspel tegen groepsfavoriet Duitsland (06/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Red Panthers openden het EK in Amstelveen met een zeer sterke prestatie tegen Duitsland, de op papier sterkste opponent uit de poule. Het overwicht was in de eerste helft voor de Belgische hockeyvrouwen, in het derde kwart nam Duitsland het initiatief over. Met nog zeven minuten op de klok scoorde Duitsland en leken de Panthers het deksel op de neus te krijgen, maar twee minuten later zorgde Ambre Ballenghien voor de zeer verdiende gelijkmaker: 1-1. [naar artikel]

2. Loting WK 2018 – Tunesische bondscoach Maaloul ziet België als groepsfavoriet (01/12/2017 - Metro)

De Tunesische bondscoach Nabil Maaloul ziet België als “groepsfavoriet” en wil “met Engeland strijden om de tweede plaats in de groep”, zo verklaarde hij vrijdagavond na afloop van de WK-loting in het Kremlin in de Russische hoofdstad Moskou. “België start zeker als topfavoriet in deze groep, daar bestaat geen enkele twijfel over en al zeker […] [naar artikel]

3. LIVE (21u). Kan Standard stunten tegen groepsfavoriet Sevilla? (29/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Standard - Sevilla • Aftrap: 21u • Sevilla en Krasnodar hebben negen punten, Standard telt drie punten minder • Sclessin [naar artikel]

4. Racing Genk kan groepsfavoriet Sporting Lissabon terugslaan (07/04/2019 - De Morgen)

5. Cukaricki-coach Igor Matic: “Genk is voor mij groepsfavoriet” (04/10/2023 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk werd woensdag met veel respect onthaald in Leskovac. “Ik wil me nergens achter wegsteken maar ik ben ervan overtuigd dat we in onze eerste thuismatch de groepsfavoriet treffen”, zei coach Igor Matic. [naar artikel]

6. Duel tussen Red Panthers en Duitsland eindigt op scoreloos gelijkspel (07/08/2017 - Het Belang van Limburg)

De Belgische nationale vrouwenhockeyploeg (FIH 14) heeft maandag 0-0 gelijkgespeeld tegen Duitsland (FIH 7) op het Four Nations-toernooi in het Spaanse Barcelona. [naar artikel]

7. Red Panthers sluiten winterstage af met gelijkspel tegen Zuid-Afrika (03/02/2017 - Het Belang van Limburg)

De Belgische hockeyvrouwen (FIH 14) zijn vrijdag in een vriendschappelijke interland in Kaapstad niet verder geraakt dan een 3-3 gelijkspel tegen Zuid-Afrika (FIH 13). Anouk Raes, Alix Gerniers en Jill Boon tekenden voor de Belgische doelpunten. [naar artikel]

8. Panthers stunten zich op EK Hockey naar gelijkspel tegen Nederland (17/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Met grote vreugde onthaalden de Red Panthers hun gelijkspel tegen Nederland, de absolute grootmacht van het internationale hockey. Een half lang zag België alle kleuren van de regenboog, maar in de tweede helft knokte het zich op karakter naar 1-1. Dit gelijkspel zou wel eens van goudwaarde kunnen zijn in de strijd voor de halve finale, en later het olympische ticket. [naar artikel]

9. LIVE. Red Panthers kunnen uitstekende zaak doen tegen Rusland door nieuw gelijkspel van Nederland (19/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Red Panthers kijken vanavond Rusland in de ogen voor hun tweede wedstrijd op het EK hockey. Kunnen onze hockeyvrouwen winnen na de knappe 1-1... [naar artikel]