Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Jérémy Doku verbaast zelfs Mbappé met z'n snelheid: “Nog nooit iemand gezien met zoveel kracht in eerste meters”

12/06/2021 - 16:11
"Je moet al van goeden huize komen om Kylian Mbappé te verbazen met je snelheid. De razendsnelle aanvaller van PSG moet het geregeld hebben van zijn sprintsnelheid, maar noemt bij France Football toch vier collega-voetballers die zelfs het Franse goudhaantje verbazen. Onder hen zowaar een Rode Duivel: Jérémy Doku!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jérémy Doku verbaast zelfs Mbappé met z'n snelheid: “Nog nooit iemand gezien met zoveel kracht in eerste meters” (12/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Je moet al van goeden huize komen om Kylian Mbappé te verbazen met je snelheid. De razendsnelle aanvaller van PSG moet het geregeld hebben van zijn sprintsnelheid, maar noemt bij France Football toch vier collega-voetballers die zelfs het Franse goudhaantje verbazen. Onder hen zowaar een Rode Duivel: Jérémy Doku! [naar artikel]


2. KIJK. “Demonstratie van kracht en snelheid”: Yorbe Vertessen verbaast Spaanse pers en doet Louis van Gaal de PSV-polonaise dansen in Sevilla (30/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

In groep B van de Champions League heeft Yorbe Vertessen (22) zich gekroond tot de gevierde man bij PSV. Tegen Sevilla lag hij met een kopbal aan de basis van 2-2 en in de slotfase leverde de aanvaller de perfecte assist voor de 2-3. Dankzij de 6-0-zege van Arsenal tegen Lens zijn de Eindhovenaren ook zeker van een plek in de volgende ronde. En of er gevierd werd bij PSV: zelfs Louis Van Gaal deelde spontaan mee in de feestelijkheden. Vertessen kon op zijn beurt rekenen op lof vanuit Spanje. [naar artikel]


3. ‘Zelden heb ik iemand gezien met zoveel competitiedrang en zegehonger als Remco’ (12/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Rusland verrast Oekraïners met nieuwe tactiek op het slagveld: ‘Nog nooit zoveel vuur gezien, vanuit zoveel posities’ (20/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Deze moet je gezien hebben: topbasketster verbaast Emma Meesseman met fenomenale assist (13/06/2022 - Het Belang van Limburg)

New York verloor afgelopen nacht nipt van het Chicago van Emma Meesseman en Julie Allemand. Maar de Liberty zorgden wel voor hét hoogtepunt van de partij, met dank aan Marine Johannes. De 27-jarige Française (al drie keer EK-zilver met de nationale ploeg) pakte uit met een ‘no-look’ assist achter de rug voor een driepunter van Stefanie Dolson. En dat vlak voor de neus van Meesseman, terwijl ploeggenote Allemand (ze spelen samen bij het Franse Lyon) toekijk vanaf de bank. [naar artikel]


6. VIDEO. Had u de vliegende dribbel van Leandro Trossard gezien? Rode Duivel verbaast met fenomenale actie (20/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Dat de Rode Duivels zondag met 5-0 wonnen van Azerbeidzjan en als reekshoofd naar het EK gaan; wist u al. Maar had u tijdens de partij ook de fenomenale dribbel van Leandro Trossard gezien? De Arsenal-speler ging als een lopend vuurtje rond op sociale media met een vliegend trucje waarvan veel mensen niet weten of het nu geluk of pure techniek was. [naar artikel]


7. Niet eerder in zijn leven was Charles Michel zoveel Belg, zoveel leider, zoveel attractie (20/12/2018 - De Morgen)

Dissidentie mag ook. Onder die vlag vaart Hugo Camps op donderdag. [naar artikel]


8. Zoveel momblogs, zoveel opvoedingsboeken, en toch zoveel stress bij ouders. Wat is er aan de hand? (27/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Stijn Vreven over Racing Genk: "Het verbaast me dat Storck zoveel van systeem wisselt" (21/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Er zijn nog geen gesprekken geweest tussen Lommel SK en Stijn Vreven om de nieuwe trainer te worden van de Noord-Limburgers. Dat zegt Vreven in TVL Sportcafé. Stijn Vreven werkte bij het Nederlandse NAC al samen met de City Football Group die ook Lommel bezit, hij kent de werking dus, maar contact was er dus niet. Stijn Vreven kent ook kersvers Genk-trainer Bernd Storck goed. Ze stonden vorig jaar als trainers tegenover elkaar in de Sloveense competitie. Vreven stelt zich toch vragen bij enkele tactische beslissingen van de Duitser. [naar artikel]


10. Politie toont hoe motard aan hoge snelheid crasht: "Zo snel hebben we nog nooit iemand zien racen" (10/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Britse politie heeft beelden verspreid van een motard die aan hoge snelheid crasht.  Bedoeling is om andere wegpiraten een spiegel voor de [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!