De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

VIDEO. BV’s na preview ‘De Mol’: “Zeker weten, dat is de saboteur”

Het Belang van Limburg

06/02/2017 - 09:11

Vanavond start op VIER een nieuw seizoen van ‘De Mol’. Enkele BV’s kregen in een preview de eerste aflevering al te zien en hadden al snel hun mening klaar over wie volgens hen de saboteur is. “Die man met zijn snor. Of is het die vrouw met de snor?”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Eerste beelden uit de slotaflevering van ‘De mol’ tonen hoe Uma de boel saboteerde (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  The word is out. Sinds afgelopen zondag weten we dat Uma saboteur van dienst was in ‘De mol 2022’. Hoe ze precies te werk ging, komen we eind deze week pas te weten in de laatste aflevering van dit seizoen. Fans van ‘De Cooke & Verhulst Show’ kregen op maandag wel al een preview.
  [naar artikel]
 2. Wie van de drie finalisten is de mol? (07/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De finale van ‘De Mol’ staat voor de deur. Weldra weten we eindelijk wie de grote saboteur van dit seizoen is. Om zeker te zijn dat je écht alle info hebt om gericht te speuren in de finale, overlopen Showbits-reporters Senne en Desna voor jou waarom welke kandidaat verdacht is in deze nieuwe Showbits-video.
  [naar artikel]
 3. POLL. Zondag weten we zeker wie ‘De mol’ is en wie de finale wint. Wie is jouw verdachte? (05/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  En toen waren ze nog met drie. De zoektocht naar ‘De mol’ eindigt zondag met de grote finale van het elfde seizoen. Maar wie is nu precies de saboteur? Comfort, Lancelot of Toos? Laat ons hieronder weten wie jouw hoofdverdachte is.
  [naar artikel]
 4. Dit onthou je uit de zesde aflevering van ‘De Mol’: een weergaloze saboteur (13/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een nieuwe week, een nieuwe episode in de zoektocht naar ‘De Mol’. In de zesde aflevering van het populaire Vier-programma was De Mol gewiekster dan ooit en knabbelde hij of zij steeds meer geld uit de pot. Het lijkt moeilijker dan ooit om de saboteur te ontrafelen, maar één ding is zeker: deze Mol heeft de teugels strak in handen.
  [naar artikel]
 5. 'De Mol'-Poll: Wie is volgens jou de grote saboteur? (13/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagavond zal eindelijk duidelijk worden wie de saboteur in het vijfde seizoen van 'De Mol' is. De drie overgebleven kandidaten zijn...
  [naar artikel]
 6. VIDEO. Familie-cast verzamelt voor verrassende preview van seizoensfinale (28/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wat gebeurt er als de cast van Familie bij één gelukkige winnaar langsgaat om samen in absolute preview naar de seizoensfinale van vrijdag te...
  [naar artikel]
 7. PO1-preview van Standard - Charleroi: "Sá Pinto wil derby winnen, maar Mazzu heeft unieke kans op Europees voetbal" (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Waalse derby trapt vanavond play-off 1 op gang. Om helemaal opgewarmd te geraken, presenteren wij u de PO1-preview: alles wat u moet weten voor...
  [naar artikel]
 8. Wie van de drie finalisten is de mol? (07/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond is het de finale van ‘De mol’. Straks weten we eindelijk wie de saboteur van dit seizoen is. Om zeker te zijn dat je écht alle info hebt om gericht mee te speuren in de finale, overlopen Senne en Desna voor jou waarom welke kandidaat verdacht is. Bekijk hun theorieën in deze nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 9. Opmerkelijke wending in "De Mol": voor het eerst stapt de saboteur op halverwege het seizoen (10/04/2022 - VRT NWS)
  SPOILERALERT! Wil je nog niet weten wat er afgelopen avond in de nieuwste aflevering van "De Mol" is gebeurd, stop dan hier met lezen. We zagen namelijk een primeur in "De Mol", het succesvolle spelprogramma op Play4: voor het eerst in de tienjarige geschiedenis van het programma stapt de saboteur van dienst op. Philippe Minguet, die dit seizoen de honneurs van mol waarnam, verlaat vroegtijdig het spel nadat hij zijn fysieke en emotionele grenzen had overschreden.
  [naar artikel]
 10. Dit moet u weten voor u gaat eten (14/05/2018 - De Morgen)
  Veel ouders weten niet of de school van hun kind woensdag gesloten zal zijn door de grote pensioenbetoging. De hoge werkdruk in de ziekenhuizen kost mensenlevens. En de winnaar en saboteur van De mol zijn bekend. Dit is het belangrijkste nieuws van deze ochtend.
  [naar artikel]
 11. Wetenschappers leggen uit wat we al zeker weten over het coronavirus en wat we totaal niet weten (22/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Covid-19 een virus is waartegen niemand antistoffen had, staat vast. Maar wat weten we op dit moment nog zeker? En wat weten we totaal niet?...
  [naar artikel]
 12. Australië op zoek naar saboteur die naalden in aardbeien steekt (17/09/2018 - De Morgen)
  In Australië zijn drie aardbeientelers vermoedelijk het slachtoffer geworden van een saboteur. In hun vruchten zijn naalden en spelden aangetroffen.
  [naar artikel]
 13. Van truien tot nietjes: is ‘De Mol’ met deze tips al ontmaskerd? (26/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Mollen vangen, het kan verschrikkelijk moeilijk zijn. Zeker wanneer alle kandidaten van het zesde seizoen van het populaire programma zich in de eerste aflevering al allemaal verdacht weten te maken. Maar wie is de echte saboteur? Met onze tips, de hulp van enkele opmerkzame Mollenvangers én de meest bizarre theorieën ooit, raken we met zijn allen misschien één stap dichter bij ‘De Mol’.
  [naar artikel]
 14. Van truien tot nietjes: is ‘De Mol’ met deze tips al ontmaskerd? (26/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Mollen vangen, het kan verschrikkelijk moeilijk zijn. Zeker wanneer alle kandidaten van het zesde seizoen van het populaire programma zich in de eerste aflevering al allemaal verdacht weten te maken. Maar wie is de echte saboteur? Met onze tips, de hulp van enkele opmerkzame Mollenvangers én de meest bizarre theorieën ooit, raken we met zijn allen misschien één stap dichter bij ‘De Mol’.
  [naar artikel]
 15. Het doek valt over ‘De mol 2021’: dit is de saboteur (09/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De baardharen van Sven die bijna getrimd werden door een hongerige kip. Spoken in een verlaten sanatorium. En teckel Isidoor die eindelijk zijn moment de gloire kreeg. Het negende seizoen van De mol beleefde zondagavond een spannende finale, met als hoogtepunt de ontmaskering van de bovengenoemde saboteur. Spoilers volgen.
  [naar artikel]
 16. “Dat kan toch niet”: kandidaten ‘De Mol’ vol ongeloof over seizoenstart zónder saboteur (11/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het nieuwe seizoen van‘De Mol’is zondagavond van start gegaan. Negen kandidaten, één mol. Althans dat zou de reguliere situatie zijn. Dit jaar moest de saboteur worden bepaald door een proef in de eerste aflevering. Tot groot ongeloof van de deelnemers.
  [naar artikel]
 17. “Dat kan toch niet”: kandidaten ‘De Mol’ vol ongeloof over seizoenstart zónder saboteur (10/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het nieuwe seizoen van‘De Mol’is zondagavond van start gegaan. Negen kandidaten, één mol. Althans dat zou de reguliere situatie zijn. Dit jaar moest de saboteur worden bepaald door een proef in de eerste aflevering. Tot groot ongeloof van de deelnemers.
  [naar artikel]
 18. Ongezien in ‘De Mol’: saboteur stapt zelf uit de wedstrijd (10/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is een regel die in steen gegrift staat in ‘De Mol’: de saboteur van dienst blijft tot de finale in de wedstrijd zitten. Behalve dit jaar, want in een ongeziene wending gooide de mol van het jubileumseizoen de handdoek in de ring.
  [naar artikel]
 19. Onvindbaar: de saboteur van Doel 4 (26/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Al 2,5 jaar is het ­gerecht bezig aan een frustrerende jacht op de saboteur die Engie Electrabel 138 miljoen euro armer maakte. Eén stiekeme draai aan een hendel was voldoende om Doel 4 vijf maanden plat te leggen. In een ultieme poging de dader te vinden, vraagt de energieleverancier ­bijkomend onderzoek aan de onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 20. Kandidaten even gedegradeerd tot marionetten, maar 'De Mol' speelt lustig verder (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ook na de vierde aflevering is er nog steeds onzekerheid troef over wie de Grote Saboteur is. Wellicht omdat de mol zich als een goeie, actieve kandidaat manifesteert en de beste deelnemers er alles aan doen om een dubbelspel te spelen en iedereen op het verkeerde been te zetten. Er is alvast één zekerheid: vaatchirurg Katrien is de saboteur niet. Zij werd gemold.
  [naar artikel]
 21. Opvallend: ... Is De Mol volgens surfend Vlaanderen (24/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Volgende week maandag weten we eindelijk wie wekenlang de saboteur speelde in het populaire tv-programma 'De Mol'. Maar wie verdenkt surfend
  [naar artikel]
 22. Microsoft toont vroege preview van Create (11/11/2022 - Express)
  Minder dan een maand na de aankondiging heeft Microsoft een vroege preview van de website Create gelanceerd, waarmee gebruikers toegang krijgen tot creatieve apps en diensten als onderdeel van het Microsoft 365-abonnement. Microsoft beschrijft Create als ‘het ultieme lanceerplatform’ voor makers van creatieve video’s, grafische ontwerpdocumenten, presentaties en nog veel meer. Alle sjablonen zijn volledig aanpasbaar en […]
  [naar artikel]
 23. Crisis in de Wetstraat: wat weten we nu zeker? (21/09/2020 - Knack)
  Opnieuw een erg bewogen maandag in de formatie. MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez is aangeschoten wild. Maar wat weten we nu zeker en wat niet? Een overzicht.
  [naar artikel]
 24. PREVIEW Hoe zwaar weegt Mario op KBC? (10/08/2016 - De Tijd)
  15:10 Het lagerentebeleid van de ECB vreet op meer dan één manier aan de resultaten van KBC, zeker vergeleken met de beresterke eerste helft van 2015.
  [naar artikel]
 25. Vijf jaar later: werkt de saboteur van Doel nog altijd in de kerncentrale? (05/08/2019 - Knack)
  Hij is even ongrijpbaar als de Reus van de Bende van Nijvel: de saboteur van Doel. Al vijf jaar jaagt het federaal parket op de m/v die de stoomturbine van Doel 4 naar de filistijnen hielp. De kans bestaat dat de dader nog altijd in de kerncentrale rondloopt. Relaas van een onderzoek zonder einddatum.
  [naar artikel]
 26. Hier zijn onze molwatchers: help hen de saboteur te ontmaskeren (09/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie is de mol? Dé vraag die televisiekijkend Vlaanderen zich de komende maanden afvraagt. Ook onze mollenjagers Jolien en Jenno doen opnieuw hun poging om de saboteur te ontmaskeren. In hun eerste VODcast zit onder andere een verdachte nummerplaat wat ons naar Bouba als mol zou kunnen leiden. Ook hebben ze het over Annelies die na de eerste avond in Zuid-Afrika een kater heeft, mag een mol teveel drinken?
  [naar artikel]
 27. Preview: wat als ze je onherkenbaar hadden gemaakt? (08/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Morgen zie je bij VTM de tweede aflevering van 'Wat Als?'! Wij geven alvast een preview op de nieuwe aflevering. Wat als ze je onherkenbaar maken?
  [naar artikel]
 28. Werkt de saboteur van Doel nog altijd in de kerncentrale? (05/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Afgelopen zomer was het vijf jaar geleden dat een saboteur in kerncentrale Doel 4 toesloeg. Intussen blijkt dat er eerder nog twee mislukte sabotagepogingen waren. Na al die tijd is nog steeds geen verdachte in het vizier van politie en gerecht. In de hoop nu toch schot in de zaak te krijgen, lanceert het gerecht vandaag een oproep op televisie en zal het ook beelden van een mogelijke kroongetuige of dader verspreiden.
  [naar artikel]
 29. POLL. Nog vier kandidaten over: wie is volgens jou de Mol? (30/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  En toen waren ze nog met vier. De zoektocht naar de Mol nadert steeds sneller de ontknoping. Maar wie is nu precies de saboteur? Comfort, Lancelot, Ruben of Toos? Laat ons hieronder weten wie jouw hoofdverdachte is.
  [naar artikel]
 30. In gesprek met de verliezer, de winnaar en de saboteur: “Deze mol verdient een Oscar” (07/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  In ‘De Mol’ zijn eindelijk de maskers afgevallen. Het is de 32-jarige Comfort die zichzelf de ultieme saboteur van het spel mag noemen, want de gynaecologe uit Jette blijkt de mol te zijn. Kandidaten Toos (28) en Lancelot (27) hadden haar in het vizier, maar het is die laatste die met de groepspot van ruim 27.320 euro naar huis mag. Een gesprek met het trio uit ‘De Mol’.
  [naar artikel]
 31. PREVIEW. ‘De Mol’ deelt geluidsfragment uit volgende aflevering: “Ik hoor echt iets” (22/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  VIER deelde zonet een preview voor de aankomende aflevering van ‘De Mol’. Beelden wilde de zender niet vrijgeven, maar een geluidsfragment wel. De...
  [naar artikel]
 32. The Preview – Aflevering 3: “Ondernemen/Durfinvesteringen” met Jürgen Ingels, Founder van Smartfin (23/01/2023 - Express)
  In de derde aflevering van The Preview gaat Lisbeth Imbo in dialoog met SJürgen Ingels, Founder van Smartfin. The Preview is een 9-delig praatprogramma met host Lisbeth Imbo waarbij een CEO of Topmanager vooruitblikt op 2023. Focus ligt op de weg vooruit, concrete roadblocks, internationale trends én top-management in moeilijke tijden. Naast de grotere strategie […]
  [naar artikel]
 33. Waar sloeg de mol toe? Zo kon je Lennart al ontmaskeren (10/05/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het spel is gespeeld, de mol is ontmaskerd. Tot aan de finale had niemand door dat het Lennart was. En toch heeft hij vaak toegeslagen. Door deze mollenstreken kon je weten dat ‘onschuldige’ Lennart de saboteur was.
  [naar artikel]
 34. Drie Brusselse jongeren vallen leerkracht lastig in eerste preview ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ (15/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bekijk hier exclusief de eerste preview van het nieuwe seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, waarin Jens Dendoncker op originele, grappige en vaak...
  [naar artikel]
 35. VIDEO. “Zo maken we het De Mol wel heel gemakkelijk, hé!” (27/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zeven kandidaten. Eén mol. Maar het is een heel efficiënte saboteur, zo blijkt, want de groepspot weegt opvallend licht en concrete aanwijzingen blijven schaars goed. Ook nu gaan de deelnemers tot het uiterste en trotseren ze een ellenlange fietstocht, “kutstruisvogels” en krokodillen allemaal om het spel te winnen.
  [naar artikel]
 36. De drie finalisten over de speurtocht naar de mol: “Ik had de saboteur al snel in het vizier” (08/05/2023 - Gazet van Antwerpen)
  In ‘De mol’ zijn finaal de maskers gevallen. Het is de 32-jarige Comfort die zichzelf de ultieme saboteur van het spel mag noemen: de gynaecologe uit Jette blijkt de mol te zijn. Kandidaten Toos (28) en Lancelot (27) hadden haar in het vizier, maar het is die laatste die met de groepspot van ruim 27.320 euro naar huis mag. Een gesprek met het trio uit ‘De mol’.
  [naar artikel]
 37. VIDEO: Bekijk het verrassende voorjaar van Eén nu al in preview (05/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een heleboel nieuwe programma's en de terugkeer van een aantal vaste waarden: daar kan je komend voorjaar naar kijken op VRT. Kan je niet langer...
  [naar artikel]
 38. VIDEO: Hier zijn de eerste namen voor The Night Of The Proms (en dit moet je van hen weten) (10/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste artiesten die zullen optreden op The Night Of The Proms zijn bekend. Wie zijn ze en wat moet je zeker over hen weten? Dat zie je in de
  [naar artikel]
 39. VIDEO: Hier zijn de eerste namen voor The Night Of The Proms (en dit moet je van hen weten) (10/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste artiesten die zullen optreden op The Night Of The Proms zijn bekend. Wie zijn ze en wat moet je zeker over hen weten? Dat zie je in de
  [naar artikel]
 40. VIDEO: Hier zijn de eerste namen voor The Night Of The Proms (en dit moet je van hen weten) (10/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste artiesten die zullen optreden op The Night Of The Proms zijn bekend. Wie zijn ze en wat moet je zeker over hen weten? Dat zie je in de
  [naar artikel]
 41. Dit is de mol en de beste saboteur van alle seizoenen: “Alleen bij de opdracht in de fitness heb ik gefaald” (26/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De laagste prijzenpot ooit. En de jongste mol in de geschiedenis van het spel. Zonder overdrijving noemde Gilles De Coster haar een meesterlijke saboteur: Alina Churikova. Wekenlang belazerde de 21-jarige studente haar medekandidaten en de rest van Vlaanderen. Nu het doek is gevallen over ‘De mol 2020’ mag ze eindelijk haar ware gelaat tonen. “Mensen misleiden gaat tegen mijn natuur in. Ik ben geen geboren leugenaar.”
  [naar artikel]
 42. Dit is de mol en de beste saboteur van alle seizoenen: “Alleen bij de opdracht in de fitness heb ik gefaald” (26/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De laagste prijzenpot ooit. En de jongste mol in de geschiedenis van het spel. Zonder overdrijving noemde Gilles De Coster haar een meesterlijke saboteur: Alina Churikova. Wekenlang belazerde de 21-jarige studente haar medekandidaten en de rest van Vlaanderen. Nu het doek is gevallen over ‘De mol 2020’ mag ze eindelijk haar ware gelaat tonen. “Mensen misleiden gaat tegen mijn natuur in. Ik ben geen geboren leugenaar.”
  [naar artikel]
 43. Sven, Annelotte of toch Lennart: wie van de drie finalisten is de mol? (09/05/2021 - De Morgen)
  Nog nooit verliep de zoektocht naar de mol zo moeizaam als dit seizoen. Met nog één aflevering te gaan, lijkt niemand te weten wie de saboteur is. Vier bekende mollenjagers lichten de drie overblijvers zorgvuldig door. ‘Philip was een godsgeschenk voor de echte mol.’
  [naar artikel]
 44. Onze man speurt mee naar ‘De Mol’: “De makers profileerden hem voor het eerst als mogelijke saboteur” (23/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘ons moeke’ Conny heeft nu ook ‘papa’ Thomas ‘De Mol’ moeten verlaten. De 42-jarige leerkracht, door ex-winnaars aangeduid als de saboteur van dienst, kreeg immers de gevreesde rode duim te zien. Het is aan de jeugd om volgende week uit te maken wie de finale mag en zal spelen. En uit te maken wie wél de mol is en wie dat het beste weet.
  [naar artikel]
 45. Koelcontainer met 39 lichamen ontdekt: dit weten we al zeker (24/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het onderzoek naar de 39 aangetroffen lichamen in een koelcontainer in Essex loopt volop. Zo worden de omstandigheden waarin dit kon gebeuren stilaan duidelijk. Veel zaken blijven nog een vraagteken, maar dit weten we al zeker.
  [naar artikel]
 46. Oproep: Hoe verloopt de eerste schooldag van jouw kinderen? Laat het ons weten en stuur ons enkele leuke video’s (31/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Woensdag 1 september is een belangrijke dag. Het nieuwe schooljaar staat dan weer voor de deur. Voor heel wat kinderen en misschien wel ouders is het een nieuw begin. Wij willen graag weten hoe die eerste schooldag bij jullie thuis verloopt. Stuur ons video’s naar [email protected] of via WhatsApp op het nummer +32 474 74 65 02.
  [naar artikel]
 47. PREVIEW Heeft Bpost ook pakje voor de belegger? (08/03/2021 - De Tijd)
  13:47 Een pakjesbonanza zal zich bij Bpost zo goed als zeker nog niet in een dividendbonanza vertalen. Een vaststelling die mee de enorme kloof in beurskoers met PostNL verklaart.
  [naar artikel]
 48. De mol gewikt en gewogen (28/03/2019 - De Morgen)
  Al negen weken lang breekt Vlaanderen zich het hoofd over de vraag 'wie is de mol?'. Ook onze lezers lieten na elke aflevering weten wie volgens hen de saboteur was en waarom. Net voor de finale van vanavond zetten we op een rijtje waarom Davey/Annelies/Eline perfect de mol kan zijn. Pieter Dumon
  [naar artikel]
 49. Benjamin Dalle(CD&V):“Magnette gedraagt zich als saboteur van het systeem” (18/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister Benjamin Dalle heeft forse kritiek op de manier waarop PS-voorzitter Paul Magnette afgelopen vrijdag de doodsteek heeft gegeven aan een federale regering met PS en N-VA. “Ik mis het staatsmanschap dat we bij de PS hebben gekend onder Di Rupo. Magnette gedraagt zich als een saboteur van het systeem en als de objectieve bondgenoot van separatisten”, aldus Dalle in De Ochtend op Radio 1.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy