Brazilië klopt Venezuela in openingswedstrijd Copa América

14/06/2021 - 07:11
"Brazilië heeft de openingswedstrijd van de Copa América tegen Venezuela met 3-0 gewonnen. De Brazilianen domineerden de wedstrijd en versloegen hun door het coronavirus sterk verzwakte tegenstander in een eenzijdige wedstrijd."

1. Brazilië klopt Venezuela in openingswedstrijd Copa América (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Brazilië heeft de openingswedstrijd van de Copa América tegen Venezuela met 3-0 gewonnen. De Brazilianen domineerden de wedstrijd en versloegen hun door het coronavirus sterk verzwakte tegenstander in een eenzijdige wedstrijd. [naar artikel]

2. Brazilië klopt gehavend Venezuela in openingswedstrijd Copa América, Neymar treft raak vanop de stip (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

3. WK VROUWENVOETBAL. Brazilië, Duitsland en Italië winnen openingswedstrijd, nog geen primeur voor Marokkaanse speelster met hoofddoek en Braziliaanse Marta maakt minuten op zesde (!) WK (24/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Op het WK vrouwenvoetbal in Nieuw-Zeeland hebben ook Brazilië, Duitsland en Italië hun openingswedstrijd gewonnen. In die wedstrijd van Duitsland tegen Marokko waren de ogen gericht op Nouhaila Benzina, die de eerste speelster kon worden met een hoofddoek die minuten maakte op een WK, wat uiteindelijk niet gebeurde. Bij de Brazilianen maakte Marta (37) haar opwachting op haar zesde (!) WK. [naar artikel]

4. Bayern München klopt Leverkusen met 3-1 in openingswedstrijd (18/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

In de allereerste wedstrijd van het nieuwe Bundesligaseizoen heeft uittredend kampioen Bayern München het vlot van Bayer Leverkusen gehaald. Het [naar artikel]

5. Kazakhstan klopt Schotland met 3-0 in openingswedstrijd van groep met Rode Duivels (21/03/2019 - Metro)

Kazachstan heeft vandaag in de Astana Arena in Nursultan, sinds woensdag de nieuwe naam van hoofdstad Astana, met 3-0 van Schotland gewonnen in de eerste wedstrijd van de EK-kwalificaties in Groep I. In diezelfde groep zitten ook de Rode Duivels, die later vanavond Rusland ontvangen. De ploeg van de Tsjechische bondscoach Michal Bilek kwam tegen […] Het bericht Kazakhstan klopt Schotland met 3-0 in openingswedstrijd van groep met Rode Duivels verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. LIVE BRAZILIË-KAMEROEN. Geen goals voor rust, kan B-ploeg van Brazilië wel scoren in tweede helft? (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u • Groep G • Lusail Stadium • Ismail Elfath (VS) [naar artikel]

7. LIVE BRAZILIË-ZUID-KOREA. Bondscoach Zuid-Korea: “Zou liever tegen Brazilië zonder Neymar spelen” (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Ref: Clément Turpin (Fra) • Stadium 974 • Neymar traint weer [naar artikel]

8. LIVE BRAZILIË-ZUID-KOREA. 4-0! Seleção is niet te houden: Brazilië rolt Zuid-Korea nog voor rust helemaal op (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Ref: Clément Turpin (Fra) • Stadium 974 • Neymar aan de aftrap [naar artikel]

9. LIVE BRAZILIË-ZUID-KOREA. Brazilië rolt Zuid-Korea helemaal op, Son dicht bij 4-1 (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE KROATIË-BRAZILIË. De vicewereldkampioen maakt het Brazilië knap lastig, Perisic laat openingsgoal liggen (09/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste kwartfinale WK voetbal • Aftrap: 16u • Stadion: Education City Stadium • Scheidsrechter: Michael Oliver [naar artikel]