Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Stijn en Kobe Ilsen, broers: ‘Vroeger noemde Stijn me ‘boulette’’

19/06/2021 - 12:22
"De oudste werkt als ruimtevaartingenieur en maakte al een kinderboek over de ruimte: Reis naar de sterren. De jongste maakt tv-programma’s als Blind gekocht, #weetikveel en Op één, en is radiopresentator. Stijn (41) en Kobe (39) Ilsen, broers."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Stijn en Kobe Ilsen, broers: ‘Vroeger noemde Stijn me ‘boulette’’ (19/06/2021 - De Morgen)

De oudste werkt als ruimtevaartingenieur en maakte al een kinderboek over de ruimte: Reis naar de sterren. De jongste maakt tv-programma’s als Blind gekocht, #weetikveel en Op één, en is radiopresentator. Stijn (41) en Kobe (39) Ilsen, broers. [naar artikel]


2. ‘Monsieur Boulette’ zag zijn levenswerk voor zijn ogen verzwolgen worden: “Álles was weggespoeld” (24/08/2021 - Het Nieuwsblad)

Eind vorig jaar trok Jean-Luc in zijn nieuwe huis, met zicht op ‘Monsieur Boulette’, vaste standplaats voor zijn veelgevraagde boulettes de Verviers. Goed zes maanden na hun verhuizing moesten Jean-Luc en Georgette vanop de eerste verdieping van hun nieuwe thuis toezien hoe hun vleesballenzaak door de Vesder verslonden werd. Treurspel met een soundtrack van kolkend water en Elvis Presley. “Die halsketting die ze van een vriend kreeg, vindt zij voorlopig het grootste verlies.” [naar artikel]


3. Eurocommissaris die Walen communisten noemde verontschuldigt zich omdat hij Chinezen spleetogen noemde (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Eurocommissaris Günther Oettinger (Digitale Agenda) heeft vandaag alsnog zijn excuses aangeboden voor de denigrerende opmerkingen die hij over [naar artikel]


4. Broers Kobe en Stijn Ilsen: ‘Vroeger bepaalden recensies mijn humeur, maar mijn zoontje heeft me geleerd om de schouders op te halen’ (16/11/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Fadia vindt zus (28) doodgeschoten en geboeid in appartement in Luik: “Eén van onze broers heeft haar vermoord. Hij noemde ons hoeren” (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Ahlam Younan (28) werd afgelopen zondag dood aangetroffen in haar appartement in Luik. De handen van de Syrische vrouw waren vastgebonden en ze had een schotwonde aan het hoofd. De zus van het slachtoffer deed de macabere vondst. Ze beweert dat één van haar vijf broers achter de moord zit. “Mijn zus werd kort voor wat er gebeurd is door hem bedreigd. Volgens onze broer waren we hoeren”, getuigt Fadia in L’Avenir. [naar artikel]


6. Deze zomer wordt het in Limburg over de koppen lopen@2 INTRO REPO:Vroeger noemde men Haspengouw wel eens fruit- of kastelenland. Sinds kort heeft de Limburgse streek er een epitheton bij: Kataraktland. En daar is alvast Rudi Sterkendries bijzonder blij me (05/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ‘Vroeger noemde ik hem Beep Beep, naar het tekenfilmfiguurtje Road Runner’: Georges-Louis Bouchez en zijn moeder Rosalie (07/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Broers Steven en Stijn Kolacny kennen internationaal succes met hun meisjeskoor: “We hebben dezelfde fout gemaakt, verliefd worden op een Scala-meisje” (27/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Drieëntwintig jaar al duurt het succes van Scala and Kolacny Brothers. Nu eert de Duitse metalband Rammstein het koor door tijdens hun... [naar artikel]


9. Broers Steven en Stijn Kolacny: “We hebben dezelfde fout gemaakt, verliefd worden op een Scala-meisje” (27/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Drieëntwintig jaar al duurt het succes van Scala and Kolacny Brothers. Nu eert de Duitse metalband Rammstein het koor door tijdens hun... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!