De Morgen

Live - ‘Alleen De Bruyne stak wat vuur in de aanvallen’: Hans Vandeweghe analyseert Finland-België

21/06/2021 - 22:03
"De Rode Duivels spelen om 21 uur hun derde wedstrijd op het EK. Lees hier de belangrijkste hoogtepunten van Finland-België en de tussentijdse analyse van De Morgen-sportjournalist Hans Vandeweghe. Bekijk onderaan deze pagina live statistieken over de wedstrijd."

1. Live - Finland-België: Lukaku haalt zijn gram na nieuwe assist De Bruyne: 0-2 (21/06/2021 - De Morgen)

De Rode Duivels spelen om 21 uur hun derde wedstrijd op het EK. Lees hier de belangrijkste hoogtepunten van Finland-België en de tussentijdse analyse van De Morgen-sportjournalist Hans Vandeweghe. Bekijk onderaan deze pagina live statistieken over de wedstrijd. [naar artikel]

2. Live - Finland-België: Tandem De Bruyne-Lukaku brengt Rode Duivels op voorsprong: 0-1 (21/06/2021 - De Morgen)

3. Live - Kunnen de Rode Duivels tegen Finland bevestigen? De Bruyne vindt eerste keer Lukaku (21/06/2021 - De Morgen)

4. Live - Finland-België: Vermaelen dwingt Finse doelman tot own goal: 0-1 (21/06/2021 - De Morgen)

5. Live - Finland-België: Rode Duivels verslaan de Finnen met 0-2 (21/06/2021 - De Morgen)

6. Live - Finland-België: Martínez verrast met opstelling Rode Duivels (21/06/2021 - De Morgen)

7. Live - Finland-België: Vermaelen kopt de Rode Duivels op voorsprong: 0-1 (21/06/2021 - De Morgen)

8. Live - Finland-België: Rode Duivels zijn groepswinnaar na winst tegen Finnen met 0-2 (21/06/2021 - De Morgen)

9. Live - Finland-België: ‘De Rode Duivels speelden hun saaiste en traagste eerste helft op dit toernooi’ (21/06/2021 - De Morgen)

10. Kevin De Bruyne na 0-2 tegen Finnen en groepswinst: ‘De kopjes zijn niet naar beneden gegaan’ (21/06/2021 - De Morgen)

De Rode Duivels speelden om 21 uur hun derde wedstrijd op het EK. Lees hier de belangrijkste hoogtepunten van Finland-België en de tussentijdse analyse van De Morgen-sportjournalist Hans Vandeweghe. Bekijk onderaan deze pagina live statistieken over de wedstrijd. [naar artikel]

11. Live - Kunnen de Rode Duivels bevestigen? Wedstrijd tegen Finland van start (21/06/2021 - De Morgen)

12. Live - Kunnen de Rode Duivels tegen Finland bevestigen? Belgen nemen wedstrijd in handen (21/06/2021 - De Morgen)

13. Live - ‘Twee klasseflitsen van de Italianen’: de tussentijdse analyse van Hans Vandeweghe (02/07/2021 - De Morgen)

Volg hieronder de belangrijkste hoogtepunten van België-Italië en lees hier tijdens de rust een tussentijdse analyse van De Morgen-sportjournalist Hans Vandeweghe. Bekijk onderaan deze pagina live statistieken over de wedstrijd. [naar artikel]

14. LIVE - Hazard scoort na actie De Bruyne (17/06/2021 - De Morgen)

Volg hieronder de belangrijkste hoogtepunten van Denemarken-België en lees hier tijdens de rust een tussentijdse analyse van De Morgen-sportjournalist Hans Vandeweghe. Bekijk onderaan deze pagina live statistieken over de wedstrijd. [naar artikel]

15. LIVE - Kevin De Bruyne schiet Rode Duivels op voorsprong: 2-1 (17/06/2021 - De Morgen)

16. LIVE - Kevin De Bruyne schiet Rode Duivels op voorsprong (17/06/2021 - De Morgen)

17. LIVE - Kevin De Bruyne moet het tij keren voor Rode Duivels (17/06/2021 - De Morgen)

18. LIVE - Kevin De Bruyne schotelt gelijkmaker voor aan Thorgan Hazard: 1-1 (17/06/2021 - De Morgen)

19. LIVE - Kevin De Bruyne schotelt gelijkmaker voor aan Thorgan Hazard (17/06/2021 - De Morgen)

20. ? ‘Mentaal hebben de Italianen een streepje voor’: Hans Vandeweghe blikt vooruit op België-Italië (02/07/2021 - De Morgen)

Na de slopende partij voetbal van de Rode Duivels tegen Portugal volgt vanavond de kwartfinale tegen de Italianen. Waar schuilt het grootste gevaar in het Italiaanse elftal? En zullen we de geblesseerde sterkhouders Kevin De Bruyne en Eden Hazard terug op het veld zien? Sportjournalist Hans Vandeweghe beantwoordt uw vragen in deze De Morgen LiveQ&A. [naar artikel]

21. Sportjournalist Hans Vandeweghe: ‘Gezien de ontwikkelingen van gisteren, zou ik Kevin De Bruyne nog laten rusten’ (13/06/2021 - De Morgen)

Na elke Duivels-match vertelt De Morgen-journalist Hans Vandeweghe wat hem is opgevallen. De klinische manier waarop de Duivels Rusland hebben overmeesterd, is alvast geruststellend voor de volgende wedstrijden. [naar artikel]

22. België staat 1-0 voor tegen Portugal, De Bruyne geblesseerd naar de kant (27/06/2021 - De Morgen)

Volg hieronder de belangrijkste hoogtepunten van België-Portugal en lees hier tijdens de rust een tussentijdse analyse van De Morgen-sportjournalist Hans Vandeweghe. Bekijk onderaan deze pagina live statistieken over de wedstrijd. [naar artikel]