Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE. Maehle bekroont schitterende partij met een doelpunt, overwinning voor Denemarken komt heel dichtbij

26/06/2021 - 19:47
"• Aftrap: 18u • Wales-Denemarken • Amsterdam • Ref: Daniel Siebert (Dui)"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE. Maehle bekroont schitterende partij met een doelpunt, overwinning voor Denemarken komt heel dichtbij (26/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u • Wales-Denemarken • Amsterdam • Ref: Daniel Siebert (Dui) [naar artikel]


2. Pas wereldkampioen en daar zijn al de eerste Lotte Kopecky-taarten: “Schitterende prestaties vragen om schitterende creaties” (14/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De prestatie van Lotte Kopecky op het WK wielrennen was om van te smullen en dat bracht de Zottegemse bakker Bart Schelstraete op een idee. Nog geen 24 uur na haar wereldtitel heeft hij al een eigen Lotte Kopecky-taart in de vitrine staan, versierd met foto én gouden medaille. [naar artikel]


3. LIVE. City is baas in eigen huis en bekroont knappe start met doelpunt: Silva tekent na tien minuten voor 1-0 (11/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


4. ONS OORDEEL. Togui bekroont basisplaats met doelpunt, Thoelen niet vrijuit (31/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

Trainer Vrancken voerde enkele opvallende wissels door voor de match tegen STVV. Tainmont overtuigde niet, terwijl Togui zijn basisplaats wel bekroonde met een doelpunt. Hier zijn onze spelersbeoordelingen: [naar artikel]


5. LIVE. Daar is dan toch de voorsprong! De Ketelaere bekroont 100ste match met doelpunt (23/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]


6. Voor Milan lukte het niet, nu scoort hij meteen! Charles De Ketelaere bekroont uitstekende invalbeurt met doelpunt voor winnend Atalanta (20/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Charles De Ketelaere heeft zijn debuut gemaakt voor Atalanta. En wat voor een. In de competitiewedstrijd tegen Sassuolo mocht CDK meteen na de rust bij een 0-0 stand invallen. Een geslaagde invalbeurt die hij in de 83ste minuut bekroonde met een doelpunt. Atalanta won zijn seizoensopener uiteindelijk met 0-2. [naar artikel]


7. ONZE PUNTEN. Jarne Steuckers bekroont puike partij met doelpunt, Mathias Delorge is spelverdeler en sterkhouder (24/11/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV speelde vrijdagavond met 1-1 gelijk tegen landskampioen Antwerp. Hier zijn onze punten. [naar artikel]


8. Nog geen 20ste assist, maar wel al een magistraal doelpunt: De Bruyne etaleert wereldklasse met schitterende plaatsbal (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Olala, Kevin De Bruyne. Tegen Norwich is de Rode Duivel vooral op zoek naar het assistrecord van Thierry Henry, maar zelf een doelpuntje meepikken,... [naar artikel]


9. Naast de 20ste assist ook een magistraal doelpunt: De Bruyne etaleert wereldklasse met schitterende plaatsbal (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Olala, Kevin De Bruyne. Tegen Norwich is de Rode Duivel vooral op zoek naar het assistrecord van Thierry Henry, maar zelf een doelpuntje meepikken,... [naar artikel]


10. Schitterende krul Leandro Trossard tegen Polen verkozen tot Duivels Doelpunt van het Jaar (24/12/2022 - Het Belang van Limburg)

De supporters van de Rode Duivels hebben de goal van Leandro Trossard in de Nations League-wedstrijd tegen Polen (6-1 zege) verkozen tot Doelpunt van het Jaar 2022. Dat heeft de Belgische voetbalbond (KBVB) zaterdag bekendgemaakt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!