Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Koong van Thais Koken aan Huis tipt een verfrissende salade met scampi’s. [naar artikel]
Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Koong van Thais Koken aan Huis tipt een verfrissende salade met scampi’s. [naar artikel]
Chef Olly Ceulenaere van restaurant Publiek in Gent proeft voor ons 10 verse fruitsalades uit de versafdeling van de supermarkt. Wat hij zoekt, is de heerlijke smaak van perfect gerijpt fruit, ook al is het uitzicht dan net iets minder mooi. [naar artikel]
Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Jo Lemmens van Restaurant U tipt een frisse Thaise salade in combinatie met een omelet. [naar artikel]
Rumsteak is een van de malste en magerste stukken van het rund. De salsa van koriander, peterselie en limoen druppel je over het vlees. Verrassende extra: gegrilde komkommer. Moet je eens proberen! [naar artikel]
Martha Stewart heeft haar geheim voor de perfecte boterham met gegrilde kaas vrijgegeven. Niet boter, maar wel mayonaise is het mysterieuze ingrediënt dat volgens haar het eenvoudige recept naar een hoger niveau tilt. [naar artikel]
Gegrilde groenten hebben the day after een deel van hun glans verloren, maar zijn bijzonder dankbaar om in een hartige taart te verwerken. Nog [naar artikel]
Sommige groenten zijn gewoon gemaakt om te grillen, zoals paprika's, courgettes en aubergines. Haal kant-en-klaar bladerdeeg, lekkere Italiaanse [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.